-
jů
*14* *14* kundak jak Cíp *14* *14* * -
nemate pls nekdo ICQ na Joshe??pls pls pls pls napiste.dik -
Ovce jsou dost ubohý a trapný i když jsou bílý a když jsou černý noprostě no coment !!!!!!!!!!!! Co říká náká tupá ovce z louky u nějakýho buranova mi je fakt fukt .... Josh je protě úžasnej , nejlepší , sexy a neni to žádnej nafoukanej zmetek a potřebovala bych pomoct , kdyby se mi přestal líbit !!!!!!!!!!!! Už se mi párkrát stalo , že jsem u videa s ním omdlela !!! *8* A to fakt nekecám . *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Ehm..Nechci Cerna.Ovce jak to říct..nějak podporovat, nebo dávat za pravdu, ale u jejích komentů se fakt válím smíchy..Ona to vždycky utře *1* *1* *1*
Ale, že by jsi jako u jeho videa omdlívala, to je fakt moc..
Někteří to přehání s těmi nadávkami: jako třeba Jsi trapáákk!!!! *16*, Buznoooo *12* a takové věci a vy to zase přeháníte s tím: LoWíSQuju těěě! *14* MucQ, Milujuuuuuu těěěěěě JOSHI!!!!!! , Jsi neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!! , nebo třeba Omdlívám u tvých videích... *14*
Nevím, tohle se mi zdá fakt přehnané *3* -
-
*4*
-
Hmmmm... Tak s timhle máš docela pravdu ... *3*
-
-
Můj příspěvek měl s ovcí,jakožto živočišným tvorem asi tolik společného,jako vy máte s inteligencí,natož tvá úvaha o černých a bílých ovcích mě dostává opravdu do úskalí.Nevím,kde vznikla Vaše utkvělá představa o tom,že pocházím z "buranova" (mimochodem zajímavé slovo),ovšem pokud bych měla žít v blízkosti někoho na vaší mentální úrovni,pravděpodobně bych do "buranova" odjela hned a s upřímnou radostí :)
-
-
Hej dobrý stěry.Jasná ukázka,že jde stírat slušně a na úrovni :)))
-
nj no já to im , ale když ono se to tak dobře hodilo !!!!!!!!!!!!!!! A nějaký ty moje komentáře - musím uznat jsou dost děsný a trapný , ale co ... *8* *6* *5* *4* *15* *1* *1* *1*
-
-
-
juuuu lovujuu ho
Jezis on je tak super a film cesta do stredu zeme a mos do zeme therabithia SOU NEEJ upe ho žeru je tak hesky. Miluju ho mooooooc je upe k sezrabí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *3* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: juuuu lovujuu ho
Milovat někoho koho neznáš?? ehm nemyslím že je to normální...Josh je sqelej herec ale milovat ho??nn to ne..... -
-
Re: Re: juuuu lovujuu ho
milovat to je nej a je mooc hezkej!!!! *14* *14* *4* *4*
-
-
-
*8* Já teda vždycky skoro omdlím u jeho videa , ale ty jsi do něj fakt blázen !!!!!!! Teda já ho samozřejmě miluju tak , že to skoro ani nedokážu napsat ,ale to s tim omdlíváním je fakt už moc !!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* Josh je nejlepší kluk na světě *14* *14* *14*
-
Aktualizace csfd hitparád, http://tinyurl.com/cnz9skf
plus jedna ,,muchlovačka,, s Dakotou *4* http://tinyurl.com/a3xujvw -
narozky
vse nej josh *14* *15* *8* -
vse nejky
Vsechno nejlepsi k narozeninammmmmmmmmm *14* -
vše nejlepší k tvým krásným 19-narozkám ..:-) *14* *5*
-
i love you josh miluju te joshi chtela bych byt tvoje holka a drzet se s tebou za ruku skoda ze se mi to nesplni *14* *14* *14*