Přejít na výpis diskuzí

Julianna Rose Mauriello

OSOBNOST 6.5.2008 
181 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • New Film

Ahoj všem, krom toho že hrála Julianna R. Mauriello v Lazy Town a v A fix, nevíte jestli nazpívala CD nebo nenatočila jiný film ? Předem všem díky za odpověď ! ;-)
    opksite@tiscali.cz *14* *14* *14*
  • lazy town

sice nenavidim lazy town ale Julianna Rose Mauriello je fakt sexi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: lazy town

jo sexi je *14* *14*
  • ivan131

lazy town

nenávidím lazy town je to blbost.hlavně stefani *16* *16* *16* *16* *16* *9* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Re: lazy town

nejsi tak trochu blbej asi jo co?jestli ti julianna rose mauriello příde tak blbá tak sem nechoď *5*
  • Jullie

Mylsím že Jullie zpívá hezky ale anglicky ! *14*
    Koukněte to je ona : http://www.youtube.com/watch?v=krWP VT78jKg
    • emma98

Re: Jullie

JO FAKT HEZKY xD Ale česky nic moc ale to ji naka holka dabuje mel i to nechat anglicky jako hannah montanu pac kdyby dabovali hannah by to bylo bleee meli nechat lazy town pisne anglicky xD *15*
      • mileys

Re: Re: Jullie

no jo ale to je cesky pro ty mali deti *3*
  • emma98

promiiin

no tak jako srry ja ji mam rada ale voni sem pisou ze je mrnava tak promin nu...jinak je pravda ze je lesba? *7* ja nekde cetla ze jo ale podle mne to neni pravda
    • Re: promiiin

HEJ SARA JSEM A TO NENI PRAVDA CO RIKAS JO ONA NENI LEZBA VIS TAK JI NECH BEJT JO *7*
  • jo jo lucinko-pusinko

jo jo jo lucinko-pusinko!!!máš sice blbý méno ale s tou emmou98 máš naprostou pravdu je to asi ňáká kráva *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • hm

*3* *3* *3* a nemá vůbec žídný prsa asi má plastiku lesba *1* *1*
    • Re: hm

ty magore kdibi bila lezba tak bi ji nenechali hrat vis ve filmu navic je ji 16 a tam ji bilo 13 a kazda holka ma uz ve trinacti kozi jo kokote *13* *7*
      • Re: Re: hm

jo máš pravu *1*
  • pro emmu-lhářku-98

pro emmu-lhářku-98-ty si pěkná kráva protože jestli měříš třikrát víc než ta holka z lazy townu tak si teda obryně protože měříš 4,38m ty krávo blbá tak nekecej my nejsme tk blbý abysme ti to věřily
    *8* *16* *16* *13* *13* *13* KRÁVO!!!!!LHÁŘKO!!!!!SLEPICE!!!!KRŮTO!!!
  • Je trošqu mrňavá XDDD

hehe je fajn akurat moc mrňava *15* mne je 12 a sem 3 krat vyssi nez vona *15*
    • mileycyrus.87

Re: Je trošqu mrňavá XDDD

No jo je sice malá, ale může mít malý rodiče, vem si mě jako příklad je mi 11 a mám 1,66cm a to je jen, protože mám tátu kterej má 1,98cm.... jsou i menší lidi než je ona ty pipino například jedna 17-ti letá holka v Číně nebo v Japonsku tak měři 66,2cm a jeden kluk (její bratranec) taky z Číny nebo z Japonska a tomu je 15let a měří 54,8 cm tak už se nevytahuj že si 3x větší než ona když má 1,48 to jak říká LUCINKA-PUSINKA to by jsi měřla 4,38!!!!už se di vysrat ty krávo jedna zkurvená ty wole *13* *13* *13* *13* *13*
    • Re: Je trošqu mrňavá XDDD

??? ty ve jak mužeš vědět jestli jsi 3x větší nebo si se s ní už někdy potkal? docela je to hezká holka i když je jí 18 a v lazy town hraje 13ku a jinak že by byla lezba tomu moc nevěřím ikdyž na to tak trochu vipadá. ta růžová přilbice čemu říkají vlasy jí sedí víc než ty pravý hnědý dlouhý vlasy. jinak je sexi *14*
      • emma98

Re: Re: Je trošqu mrňavá XDDD

nectls jsi jako životopisi nebo prispevky? *1* v lazy town-u je nejvissi ptoze je nejstarsi tam meri 148 ale nekde sem cetla ze pri se ji neco stalo a ma porad jistou vysku...to se stat muze
        • mileycyrus.87

Re: Re: Re: Je trošqu mrňavá XDDD

jo je sice mrňavá ale jsou lidi co měři jen 62,2cm tolik měří jedna holka v číně a je jí 17 ty kravko!!!! *1* *1*
  • scrappy

Hnusně spívá

Ta v Lazy Town hnusně spívá i Sportacus hrozně spívá ti dva spíš krákají
    • Re: Hnusně spívá

no ona spívá docela dobře ale on to je hrůza *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit