Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • všichni co si mysli ze je justin ge* je to peknej deb*l
    taky sem ho nemusela ale tet ho žeru
    všichni řikaj(moje třida) ty poslouchaš justina biebera vždit je to ge*
    a spiva jak koko*

justin milujute *14* *14*
    • Souhlas tady s Nikol..nauč se psat *3* *3*
    • NikolyKushe
      Nauc se psat
  • si sexi a moc krasnej kluk chtěla bich stebou fotku *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • mas krasny pisne a nejvic posloucham sorry a who doo you mean justin bieber si užoo

*14*
    • Lucie
      Píše se to What do you mean?!!!
    • NikolyKushe
      Kdyz poslouchas jeho pisnicky tak je pis aspon spravne.
    • Je best Justinek!
  • miluju Justina.....Miluju jeho telo jeho pisne Jeho rodinu!Mam ho rada protoze ve svem zivote neco dokazal.....dokazal neco co si pral a co si chtel z celeho srdce splnit a diky tomu ze mu bůh dal obrovsky dar a taky ze si za svim snem sel a to znej dela vijmecneho..... *14* *14* *14* *14*
  • Justin Bieber je krásný .. a vy co ho nesnašite tak ho ignorujte......nebo zacnete poslouchat je ho pisne proto že je ma krásný... mneli byste ho posposlouchat má krásný pisne. Justin Bieber. Je užasnejjj ..
  • Ja si myslím ze justin je moc dobry zpěvák mam rada je ho pisne zpivam je každý den a je moc krásný. Podle mně je fajn.... Justin Bieber
  • je supeeeeeeeeeeeeer *14*
  • Sakra lidi nemusíte na něj nadávat a vše změnil se a co!Ale nepište zas že ho milujete a muck,..... jste mu ukradení a neví ani jestli existujete kdyby nebyl celebrita tak by vám byl ukradený!To samý Karel Gott staraj se o něj aby nezemřel a mezitím umíraj ostatní kvůli jedné celebritě!Já proti Justinovi nic nemám můžete taky udělat takovou chybu!Z chyb se učíte!Sakra vzpamatujte se vy píšete že uráží lidi a děláte to vy sami! *10* *10* *16* *16* *16* *16* *10* *10* Radši se zamyslete sami nad sebou než se rozhodnete urážet jiné lidi.NEJSEM NA NIČÍ STRANĚ!!!!!!!!!!!
    • PRESNE *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Luky1987
    Justin Bieber *11* *11* *11*
    • *11* *11* *11* Luky1987
  • ten kdo justina uráží je dost trapnej a závidí mu twl *1*
    • Já mu Nezávidím ale nějaké urážky jsou pravda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit