-
love love *14* music huste
-
ahoj Justine jsem tva faninka mam rada tve pisne znam je naspamnet miluju te *2*
-
-
nauč se psát
-
-
justin im stella im american love im 9 *14* *15* *3* *2*
-
Justin je skvělý a talentovaný zpěvák, má dobré srdce. Důkazem je film Never say never nebo Believe. Ti, kteří mu nadávají by se měli vážně zamyslet, protože doopravdy neví, jaký on je a radši věří bulváru, novinářům a hnusným článkům, aniž by věděli skutečnou pravdu. Spoustu toho dokázal a věřím, že ještě dokáže. Ocenění, které získal si zaslouží. A co se týká jeho skandálů, tak každý má chyby, je to také jenom člověk a každý to řeší, jen proto, protože je slavný. Snaží se ho vyprovokovat, aby se choval jak oni chtějí. Ten, kdo ho nemá rád, tak ať ho neposlouchá nebo ignoruje a nenadává mu !! Justin je boží. Belieber forever a jsem na to hrdá *14* *14*
-
-
Tak bez urážky ale já taky věřím bulváru
-
-
Jako,teprv dnes jsem se pořádně podívala kdo to je a jak vůbec vypadá. Písničky mě berou jen některý ale je to Nádhernej kluk s krásnýma očima a hlavně úsměvem to žeru na chlapech nejvíc a taky na něm. Takže asi mu začnu i fandit :) *14* *3* *2*
-
Já opravdu nechápu co tím všichni chcete dokázat tím že sem píšete že je debil,příšerný.. atd..nejprve se zamyslete co sem sakra napíšete do ha***u už fakt toto !! není to normální..my vám taky budeme příště hnusně komentovat vaše idoly a oblíbené herce či zpěváky takže se laskavě uklidněte je to fakt nenormální..bežte se léčit,a pokud se vám nelíbí tak sem nic nepište ;) děkuji.
-
love love justin bieber *14* *14
*14* -
já osobně ho taky moc nemusim ale nevim co proti němu všichni mají
-
-
Cokoliv...
-
-
Miluju tě Justine mám tě ráda mas dobry písničky umiš krásné tančit i zpívat pa justine milujutě
-
-
až na to, že kdyby nebyl slavnej na tohle bys ani nepomyslela
-
-
Skvělý kluk, umi zpívat i tančit ;-) :-)