Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj justine škoda že nemluvíš česky a mam tě ráda je mi 10 let a sem tvoje faninka uš 4 roky tak ahoj
  • Jseš skvěkí zpěvák i tanečník prostě super *1* *1* *14* *14* *3* *3*
    • Nauč se psát
  • *6* *12* *10*
  • Renysek12
    Proč se Justin takhle chová?! Býval to takový krásný, nadaný mladík a teď se z něho vyklubala taková hnusná zrůda, která by nejradši nedělala nic jiného než samé hlouposti! A co na něm úplně nesnáším? Že kouří, bere drogy, ubližuje lidem a prostě se vůbec nechová jako normální člověk! Justine, prober se, vždyť ty drogy, cigarety a alkohol tě akorát ničí! *9*
    • ON NEBERE DROGY !!! A ANI NEUBLIŽUJE LIDEM !! to spíš lidi ublížili jemu ;) -.- *16* *10*
      • duul
        Drtivé většině celebrit lidé ublížili, nejen Justinovi. *4* -_-
    • Souhlasím Justin Bieber byl lepší v roce 2010 !
      • A víte vůbec že se tak už nechová?
        Sice ano bral drogy, pil alkohol atd.
        Ale už ví co udělal vzpamatoval se, má úžasný nový písničky a zase jede jeho kariéra. Už takovej není ❤️
    • to máš pravdu ta sláva mu vstoupla uplně na mozek díky fanouškum je tam kde je měl by si toho vážit *9*
  • vzkazuju všem co o něm píšou takový nesmysli jakože je teplej atd není to pravda vy jste ho snat viděli na vlastní oči máte snat nějakou fotku ne a ne tak proč to říkáte,píšete atd *10* Justin Bieber má talen má to co počem touží tolik lidí tak proč teda to říkáte??! jen snat protože mu závidíte *9* (zkuste se někdy vžít do situace jiných lidí a uvidíte jak mu je) *9* *9* *9*
    • Ty nejsi normalni či co?
      • Hele lidi nežárlete
    • je dobry spěvak a druzí žarlí
    • Prvně se nauč česky, díky!! *3* *1* *1*
      • to měla být urážka?
  • Si krásny a prečo nechodíš so Selenou gomez
    • Víš dneska jsem sse naučil česky,umim lip než ty a do toho ti nic neni milá Tdzdotidzfoigxtdi :-)
  • Justin Bieber je borec. Kappa
  • *11* *11* *11*
  • Je strašně krásný *14* miluju ho a nikomu ho nedám!!! *14* *14* *14*
    • Nedáš protože nemáš jak nemáš ho sama *1* a navíc bys tohle nepsala ani nepomyslela kdyby nebyl slavnej
  • Je to moje láska nikomu ho nedám proste ho milují je tak krute krásný I LOVE JB MILUJI TE NAVZDY NIKOHO JI NĚHO NECHCI JSI V MÁM SRDCY JEN TY PŘIJED NĚKDY ZA MNOU MOC TE MILUJI JSI MOJE VŠECHNO
    • Bože, vzpamatuj sa! On je celebrita, zaťal čo ty si pre něho nič, ani nevie, že existuješ, si mu uplně ukradnutá, bože dievča si mimo, alebo si si niečo dala?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit