Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Marušku:
    http://www.znamylekar.cz/m/psycholog/
    http://www.kvalitni-doucovani.cz/nabizim-doucovani/cestina/
    Nemám zkušenost, ale snad si vybereš.
    • Dejmi pokoj *16*
  • Hasters nenavidim vás mám ráda kámošky kterí mu nenadávaj vipadne te nechte ho doprde.. na pokoji umře te hasters !!! *16* *16*
    • Všichni jednou umřeme. Když si přeješ něčí smrt, je na tom nejlepší, že se ti to jednou splní.
  • Haster vipadne te tady nemáte co dělat tady sou jenom Biliebers takže vipadnete odkud ste přišli *16* *16*
    • Je někde psáno Jen pro beliebers? Haters vstup zakázán? Tedy, kromě tvých komenářů? Ne. Tohle je veřejné diskuzní fórum. I když... vstupní psychotesty by zjevně neškodily.
      • brzo tu dám nadpis stup zakázam hasters *16*
        • A to uděláš jak, smím-li se ptát? Mně se spíš zdá, že brzo přijde správce fóra a smaže všechny ty vulgarismy, které jsi sem napsala jako posledně.
  • dřív byl celkem v klidu, ale ted jenom chlastá a fetuje *10*
  • já tomu co o něm píšou věřím.
    už by ze vším mohl skončit je hnusnej.
    a myslím, že si hraje na moc velkýho frajera.
    Lituju Seleny
    • Přesně! Nevěřím, že by si to všechno jen vycucali z prstu. Sice to občas zezačátku trochu přikreslí, ale pak se ty informace hned urovnají na pravou míru a i potom to nezní o nic líp, žádnej svatoušek to neni. To, jak vypadá a zpívá neodsuzuju, sice se mi to nelíbí, ale každýmu se líbí něco jinýho, že jo.
  • Jb je moc sexy a je k sežrání *14* *14* *14* a mám ho moc ráda a líbí se mi *14* *14* *14*
    • souhlasím je k sežrání *14* *14* *3*
  • Ou sh*t -_- mohly by jste být už laskavý,a nechali ho napokoji ?! Do prd*le on je taky člověk co si jen splnil sen. Neříkejte mi že by vám taky nevadilo kdyby vám,říkala ''gay,buzno,'' ? :) já si myslím že ano,vadilo. Nejsem jeho fanoušek,pár písniček si poslechnu ale nemám na něj žádný hate jak vy. Ku*va,vás taky nepomlouvá někdo po celým světě -,- chtěl bych vidět vás ;) toť jen můj názor,nezapomeň te mi něco napsat:))))
    • Konečně někdo normální *3* !
      • Panebože! Nechápu že někdo soudí druhé podle názoru na Justina Biebra a říká: ti, co ho nesnáší jsou nenormální a blbí a ti, co ho milujou jsou chytrý. Nebo naopak. Každý má svůj názor, právo ho říct a hájit ale soudit podle jednoho názoru inteligenci? To snad ne!
    • Kdyby mi někdo říkal gay, upozorním ho, že nejsem muž. Ale taky nechápu, jak může někdo tvrdit, že je gay, když se každou chvíli vyspí s herečkou, modelkou atd.
    • Naprostý souhlas ! (y)
      • Proč se mi zdá, že Matěj a Lukasko je ten samý člověk? Dva kluci v týhle diskuzi, se stejným názorem, stejným stylem psaní a ve stejný čas? Trochu moc náhod najednou, ne?
  • už by se měl zpamatovat
  • Mě nevadí, že semka píšete komentáře ale nemusí to být jen u Justina.
    U spoustu osobností se dá také zapojit do diskuzí. Nic proti vám holky. JEN NÁVRH PRO VÁS.
    • No no no. Jak víš, že to neděláme, hm? I když přiznávám, že jinde nediskutuji. Mí oblíbenci nejsou v našich končinách moc známí, a tak se u nich nediskutuje. A JB je jeden z mála, které z duše nesnáším.
  • Mě se od něj líbí akorád písničky jinak jako když jsem slyšela že pomazal celý svůj dům rozbitýma vajíčkama tak tím u mě skončil! Teď se pro mě proslavil jako chudák ale písničky hodnotím na výborný.
    • Aha takže ty člověka soudíš podle toho co o něm kde, kdo řekne? Trošku ubohý nemyslíš? Navíc to co nejenom o něm, ale i o jiných celebritách píše bulvár bývá z 90% výmysly *15* zkus se podívat na film o něm - Never say never nebo Believe a uvidíš jaký je *4*
      • Ten film je ještě míň spolehlivý než bulvár, protože nebyl vytvořen nezávisle. Je čistě propagační, je tam jen to, co JB chce, aby tam bylo. Navíc, myslíš, že v bulváru si řeknou: "Tak dnes třeba napíšeme, že Justin házel vejce." To asi úplně né, že jo.
        • Karolíno drž svoji nevimáchanou držku ok faninkám to je líto že mu pořát ubližujež a všichni hastres ste pitomci *16* *16*
    • Ne svůj, ale ještě líp; sousedův.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit