Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nenávidím tě. Nech Selenu napokoji. Jsi ten nejhorší kluk na světě. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • Hele zase nepřeháněj! Je sice pravda že se chová jak de*il, ale se Selenou snad chodit může, ne? Když ji má rád tak ji mám rád, nebraň mu v tom!
  • Justin Bieber je nejlepší na světě! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • is sexy Bieber is cool ja se zněho zbaznim a budu mit jeden plakat ale chci odněho vsechno loveeeeeee you justin Bieber *14* *14* *14*
    • lobeeeeeee you Vladimir Ilič Lenin
      • wtf?!
  • Bieber lovee you *14* *14* *14*
  • omlouvám se vam se vam strasně moc tobě renato a tem sem nedovolim aby mu nadavali to vam slibuju kamošky :D *1* *15* justin loveeeeeeeeeee you *14*
    • Už nejsem Renata ale Saskie! Zaregistrovala jsem se konečně na Osobnosti.cz!
      • super Saskie omlovam se justin Is sexy
        • Tak už jsem zase renata. Byla jsem tu zaregistrovaná, ale jak jsem tu dlouho nebyla nějak se mi ti zrušilo.
  • a Selena Gomes aby taky ch.. protože podvadí justina ja bych snim zila dala bych mu všechno než Selena Gomes chudak justin mrzíměto *13* *9* holky omlouvam se vam justin je cool is sexy *1* *1* *15* *2* *14* *14* *14*
    • Kolik ti je?
    • Jen ať ho podvádí! Ať JB vidí, že v jejich vztahu to není jen on, kdo může podvádět! Do toho Seleno! Ukaž mu, že máš na víc!
  • Justin Bieber love you is sexy end perfekt sinnyng is sexy love you justin bieber *14* *14* *14* *14*
  • Emy já se nevytahuju *4*.Ale chci projevit ůctu justynovi *5*
    • Fajne ;)
  • Milé dámy , chápu že se chcete proti ostatním vytahovat že máte Bieber voňavku a plakáty ale k čemu to ostatním je ? Nikoho to nezajímá. Ale stejně v jednom se spolu musíme shodnout. Justin se chová hůř než Miley Cyrus. Za zhoršení povahy Miley můžeme bohužel my :'(
    • Víš, za zhoršení Miley nemůže nikdo ;) ona sama řekla že je prý konečně jaká může být (dě*ka) se koukni na její new film a tam to máš ;) ona se sama rozhodla že bude taková. Justin se chová taky někdy hrozně. Ale snad všichni udělame chybu ne ? Justin se teď hodně polepšil ;) zatím se chová v poho. Ale za Miley za její zhoršení povahy fakt nemůžem my.
      • Ale ano , můžeme za to my , fanoušci. Nevíš proč ?? Protože ji všichni začaly říkat Hanna Montana a psali to i v časopisech a to jí tak naštvalo že se chtěla změnit. Příště trpchu přemíšlej ;)
  • jo*6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit