-
A koho to zajímá?????????
-
-
Asi tak. Kdyby šlo o nestranný, kvalitní film, ale je to film čistě propagační. Ale když je to fanynka...
-
-
Drž hubu ty náno pitomá *16* *16*
-
-
-
Normálně, když jsme byli s mojí mamkou nakupovat, v nějaké trafice jsem viděla takové fialové DVD Justin Bieber's Believe! Strašně jsem ho chtěla, ale když mamka zjistila, že to stojí 300 korun, tak mi to nekoupila! (nekoupila by mi ho ani tak) :( ACH JO!!!!!!!!
-
-
Nevím proč sem píšou komentáře furt ti samí lidé pří.: renata, Saskie, Karolina atd. Jen se akorát s ostatníma hádají. NECHÁPU!!!!
-
-
Vadí ti to?!
-
Vysvětlím. Jsou prázdniny, nemám se doma s kým bavit, nikde nikdo s kým by se dalo něco dělat. A já ráda diskutuji. A beliebers jsou tak vtipné se svými slabými argumenty, že neodolám a jdu se hádat. Jo, a renata a Saskie je tentýž člověk.
-
-
Máš pravdu s tím, že renata a Saskie je tentýž člověk. Jenže Saskii už tu neuvidíte, jenom tu renatu, a to jsem já!
-
-
-
Co pořád proti němu všichni máte?! Náhodou je to hodný kluk, dobře možná udělal v životě chyby ale každý člověk udělá chybu, všichni mu jenom závidíte že má tak veliký talent.
-
-
jo máš uplnou pravdu je hodnej :) a těch chyb co udělal lituje :)
-
-
Hlavně na Selenu.
http://www.super.cz/282640-justin-bieber-je-na-jachte-v-luxusni-spolecnosti-slavne-herecky-a-nadherne-modelky.html
-
-
Přesně to si myslím atky si můj člověk :) *3*
-
Má velký talent - na skandály. A ten mu nezávidím. Podívej se na text písně mé oblíbené zpěvačky. Mám ji ráda kvůli hlasu a právě obsahu písní. Pak pochopíš, že mu nezávidím. Z toho co má Zaz nemá on skoro nic. Zde je odkaz:
http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/zaz/je-veux-154160
-
-
o muj bože už nemužu justinee *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
-
Nechápu, proč si o něm tolik holek myslí, že je perfektní, úžasnej a dokonce jsem tu četla názor, že si z něj haters mají vzít příklad. A to jako vážně? Brát si příklad z někoho, kdo fetuje, dopustil se vandalismu, háže po lidech vejce, zbaběle utekl od nehody, kterou sám způsobil... I Selena Gomez ho má v pravidelných intervalech plné zuby.
On není nic jiného než rozmazlený frajírek. -
-
No ty krá*o :D .. z nehody utekl ? jako vážně ? -,- Selena s ním pořád je ;) ale v tajnosti,nechtějí lásku před kamerami,kdo by taky chtěl co ? ;) on ví jak tvrdý může být život.Zpíval venku aby vidělal peníze,což si myslím že ty neděláš ;) tak být tebou dr* hubu ;)teď je už v pohodě,ponaučil se a taky chodí na pravidelný kurzy. ;)
-
-
1) Ano Selena s ním je, ale ne pořád nýbrž zase. Každou chvíli se rozcházejí. Že vztah tají? Omyl, to, že se zase dal
i dohromady, oznámili fotkou na instagramu.
2) Ty o mně NIC nevíš, o mně, mé rodině, mém životě. A tak to i zůstane.
3) I má oblíbená zpěvačka zpívala v ulicích a musela pracovat tvrdě. Navíc jí ten pouliční elán zůstal i po zviditelnění.
4) I hudební kritici nemusejí zpívat. Navíc nekritizuji jeho zpěv, ale chování.
5) Doufám, že mu ty kurzy potlačování vzteku (nestyďme se napsat, co je to za kurzy) pomohou.
6) Nemám nic proti beliebers, kteří jsou schopni přiznat, že JB dělá někdy hlouposti, vadí mi jen, když nad jeho temnou stránkou zavírají oči.
Toť vše. Námitky?
-
-
-
Jak ho může Gomezka milovat? Už se tolikrát rozešli a dali zas dohromady *13*
Sel mám tě ráda a přeju ti aby s si našla toho pravýho:-) -
-
Vždyť už má kluka. Přece má Justina!
-
-
To ona očividně ví. Jí nejde o to, aby si našla kluka, ale o to, aby si našla toho pravého. Souhlasím s ní, že JB to asi nebude. Když ji tolikrát podvedl.
-
-
No to sice podvedl, ale Sel Justinovi věří, že se ještě změní. Co když se z Justina opravdu stane jiný člověk?
-
-
Jo, v to pevně doufám. Ukončilo by to mnohé spory a žabomyší války.
-
-
-
-
-
I love you Justine :* Dokázal toho hodně .. přispívá na charitativní akce ..zpívat umí má peníze a to je mu jen 20. Ano,nezapomeňte mi napsat že sem další 13 letá belieber..a ještě nezapomeňte napsat že do toho mikrofonu jen píská. To že měl drogy..chytli ho v autě..házel po sousedovi vajíčka ..nic neznamená je to jen člověk a je mladý ..a kluci nezarlete že on má rodinu beliebers ..peníze a je Hezký a má holky. Pa :)
-
-
Že je jen mladý? Znám dost mladých lidí co mají rozum. Kdyby ho v autě chytli, nic neřeknu, ale on od té nehody utekl, aniž by se zajímal, jestli se někomu něco stalo. Nejen, že je namyšlený, ještě k tomu je to zbabělec.
-
-
NENAVIDIM TĚ JUSTINE!!!! *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
-
-
Máš totálnu pravdu.
-
-
Ať se s Selenou rozvedou. Nenávidím tě Justine!! *16* *16* *16* *16*
-
-
Rozvedou?xD!! Vždyt nejsou vdaní..Spíš rozejdou ne?:D ale ted' uš to je stejně jedno.. *1* *3* *4*
-
oni nwjsou MANŽELÉ!!!!! *15*
-
Proč chceš aby se rozvedli!? Dobře, já chápu že ho nesnášíš, Justina nesnáší hodně lidí, ale proč jim přeješ aby se rozvedli? Když ji má Justin rád tak proč mu v tom musí furt někdo bránit!? To nepochopím! *11*
-
Proč chceš aby se rozvedli!? Dobře, já chápu že ho nesnášíš, Justina nesnáší hodně lidí, ale proč jim přeješ aby se rozvedli? Když ji má Justin rád tak proč mu v tom musí furt někdo bránit!? To nepochopím! *11*
-
-
Protože Selena chodí s někým takovým má na lepší
-
-