Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • justin bieber je boží a né aby mi to nikdo rozmluvil *3* *5*
  • I decided to go into retire ment. *1* *1* *2* *2* *15* *15* *3* *3* *14* *14* *4* *4* *5* *5* *6* *6* *7* *7* *8* *8* *8* *9* *9* *9* *13* *13* *13* *10* *10* *11* *11* *11* *12* *12* *12* *16* *16* *16* Justin Drew Bieber
  • tak ho neznáme ale nemusíš to kazit ostatním já jsem měla to štěstí a vyhrájajsem lístky na koncer na OČKU.Takže jsem se sním vyděla a vyfotily jsme se spolu .Byl moc fajn . Tak nepomlouvej taky ho nemám v oblibě ale nepomlouvám ho *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
  • Božé...to je táák trapné..všechny,komu se ten Justínek líbí,by měli poslat do blázince !!! Vždyt' ho vůbec neznáte,tak jak tady můžete psát,že ho milujete ?? OMG...no comment.. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* ale děkuju vám,když se budu chtít pořádně zasmát,už vím,kam mám jít !! *3*
    • bud s ticha jo justin je nejlepsí ti si jen spetka prachu!!!!! *16*
  • How do you like the song All That Matters?Wall appear on my new album which will be released next week . *3* *3*
  • Nejsem žádná Belieberka, ale uznávám ho, dokázal toho opravdu dost.
  • I love you fanin.Next Week released my new album.Really love you.

Justin Drew Bieber
  • nesnáším těěěěěěěěěě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *12* *11* *11* *10* *10* *10* *8* *7* *11* *16*
  • Omlouvám se chtěl jsem říct že bych se nechtěl tvářit takhle *14* .
  • Pokud nejste fanouškem Justina Biebera nebo Justin Bieber mohl bych vám doporučit video na youtube!Originálně se toto video píše: Spongebob-CZ parodie-(Pan Krabs belieber)(pilot.). Prosím hodnoťte tento komentář až po shlédnutí videa,a i po něm bych ocenil like,protože jsem chtěl pobavit a napsal jsem na začátek komentáře varování.A pokud se vám video nelíbilo z jiných důvodů omlouvám se,ale nelituji že jsem vás informovala o tomto videu.
    Když jsem poprvé viděl video:

*4* *15* *2* *1* možná jsem se smál i takto *5* *12* ale určitě nikdy takhle *14* PS:přečtěte si pečlivě varování *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit