Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • .
    • ???
  • Mrs.Wesley
    Zkuste se podívat na Paula Wesleyho!!!!To je ale chlap a jestli se vám bude líbit staňte se plese jeho fandou!!!!
  • Opravdu miluju ty lidi kteří ho jenom hejtujou.. lidi proberte se myslíte si že on si z vás něco dělá? že doma kvůly tomu brečí? ne..!! Bože.. jste trapní..
    • no a co o svůj názor se podělit můžem
      • Jo to můžete.. ale nikoho to nezajímá.. akorád se pak divíte, že se s vámi někdo hádá z Beliebers..!!
  • Jitule6
    Jako .... Dobře zpívá ale nemusím ho *7* Nejsem jedna z těch ... Co furt křičí aaa Justyne MILUJU TE ....
    Ale jo ... jeho písničky ujdou *3*
    • uniorka
      justin je nej
  • Je hezký *14*
    • Dobrej Vtip :)
  • hej hlasujte ať vyhraje JB
    http://www.bravoweb.cz/ankety/ktery-z-techto-fenomenu-ti-je-blizsi-396
  • cau justine nemam ta rada ale mam vekmi rada selenu prajem jej aby ste spolu boli stastni drz si ju je super sice som je este nestretla chcela by som ale nemam dostpenazi aby mi rodicia zaplatili cest zo slovenska do ameriki.drzsa seleni a budes stastni az do smrti pozdrav sel ale pozdravujem aj teba nemusim ta ale mas super pesnicky................ *3* *3* *14* *14* *14* *14*
    • Jitule6
      *4* *10*
  • Miluju ho, a vy si říkejte, třeba, že jsem blbá, že jsem píča, že nejsem normální atd. mě je to stejně jedno, prostě každý má jiný názor, a každý má rád něco jinýho, a já mám ráda Justina. Vy taky máte třeba rádi 1D nebo něco úplně jiného, a taky vám do toho nekecám, tak mi taky nic neříkejte a laskavě si to nechte pro sebe, protože mě to zajímat nebude.
    Justin je pro mě ten nejlepší člověk, miluju ho a nedám na něho dopustit, chráním ho, když ho někdo uráží, nebo na něho nadává. Moje rodina ho sice nemá ráda, ale to mi neva, je to moje rodina a miluju ji. On mě naučil, že nikdy nemám říkat nikdy, a že mám věřit a nevzdávat se. Nikdy ho nechci ztratit. Mám ho ráda a beru ho takového jaký je, ikdyž ho skoro neznám, vím o něm jen kdy se narodil, kde vyrůstal a jak se stal slavným, ale nevím, jaký doopravdy je, a asi to nikdy vědět nebudu. Jsem hrdá na to, že jsem Belieberka , a že jsem tohle napsala.
    Mám vás ráda Beliebers. <3
    • Moje řeč ! :D Justin je užasnej, ne není užasnej je ještě užasnější *14*
    • :DDD ja se nemuzu prestat smat:D tvoje rodina je moudra ale ty bobrliers jsi asi moc te moudrosti nezdedila
  • Ktm (anonym) 2.10. (45 dnů) -4
    On dela i do radoby damskejch parfemu a hadam ze si je sam kupuje:D

líbí nelíbí reagovat
    ---------------------------------------------------------- tak to je dost dobry to se ti ktm hodne povedlo:)
    • Miluju tvoje komentare:)
  • Ta pisnicka od nightwork. On je gay on je gay on je teplej. Kluci kdyz bobr byl malej kluk. Kluci on mel sen...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit