Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hele neni to nagor!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • nagor vazne neni ale je ma.gor
    • No já souhlasim *1*
      jeto na *11* *16*
  • Nemám ho ráda, vážně nemám, a nikdy nebyla doba, kdy bych měla, ale v poslední době se s ním čím dál víc nasměju, protože to co on provádí, to už nemá obdoby. Dnešní zpráva s krádeží kola, to už nešlo *1* . Ale jinak mi přijde, že se stal slavným a stouplo mu to do hlavy a teď roupama neví coby ještě vyvedl. Za rok už nebude mít "teen" věk, tak už by se mohl trochu uklidnit.
  • strašne strašne strašne ho milujém *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Juss?:3 boží kluk. *3*
  • Jako já Justina moc nemusím, ale respektuju jeho fanoušky. Je pravda že Beliebers mělli s námi Directioners spory ale už je to okay. Nic proti Beliebers nemám, ale občas mi lezou na nervy tím jak nadávají našim klukům.
    Všichni Beliebers nám cpou to jaké měl Justin zlé dětství. Že jeho mamka byla na drogách a že si musel vydělávat zpěvem a hráním na kytaru na ulici. Ale už nikoho z Beliebers nezajímá to že se Liam narodil s jednou funkční ledvinou a málem zemřel. A že si od té doby musí dávat pozor na to co pije a kolik toho vypije.
    Jsem Directionerka a myslím si že se Justin hooodně změnil, co se týče chování. Je mu sice 19 a má právo na to si užívat ale občas mi příjde že to přehání. Nic proti nikomu nemám ale Beliebers by si měli uvědomit to že my Directioners nikomu nic neudělali. Beliebers si začali první. My jim to pouze oplatili.
    Beliebers: vy si konečně uvědomte že nemá cenu o nás říkat že jsme namyšlené k*ávy a bůh ví co ještě. Myc nikomu nic neudělali, vy jste si začali.
    Tak a teď do mě...........
    • Ahoj jsem Belieberka to už jsi asi poznala podle jméno :D Souhlasím s tebou i s tím jak si někteří Beliebers začínají. Já znám taky jednu Directionerku a nic proti ní nemám i když moc 1D nemusím, ona se hrozně změnila :/ A to mě mrzí, ale to je jedno. Nehádáme se ! *4* A to je hlavní !! Nechápu proč se lidi hádají jen kvůli tomu že mají rádi každý jiného herce, herečku, zpěváka, zpěvačku, nebo že je každý z jiné třídy....
      Když jsem začala být Belieberka tak mě ve třídě začali nesnášeli a mě to dost mrzelo tak jsem řekla že JB nemám už ráda aby mi nenadávali a zase se semnou bavili a pomohlo to, ale JB mám furt stejně ráda! *14*
  • justin je tak sladký za ním bych běžela přes celí svět!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Tak běž, můžeš začít třeba za 1 000 000 let doběhneš *1*
  • 1D Harry nevim kdo jsi ale máš úplnou pravdu moc ti za to děkuji. taky nevim proč se do něj lidi navážej když neví jaký je.......... *3* *3* *3* *10* *10* *10* *10* *3* *3* *3* *1*
  • Nechte ho bejt!!!!!!
    co furt všichni proti němu máte?-co vam udělal?
    proč ho soudíte když doopravdy nevíte jaký je.
    třeba je u vnitř jinej.
    ta zlost co vněm je mu brání aby jeho pravé já vyšlo ven.
    tak se sakra do něj nenavážejte!!!!!!
    když ho neznáte!!!
    *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • TO VOGO proč takovídle komentáře cpeš na počítač?proč to děláš? tobě by se taky nelíbilo kdyby tě někdo posílal do vězení!!!!!!!!!atyhle trapný komentáře necpi na veřejnost!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10*
    • To je holej fakt. Takovou badheru jako je bobr si davaj k veceri.
  • Justin Bobr

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit