Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hele no a co že jim to neklapalo ty když jsi měl/a holku/kluka, tak ti nikdy nedal/a kopačky. a selena a justin se zase vrátí k sobě já tomu věřím že se zase vrátí k sobě. oni jsou totiž skvělý pár.!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *5* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Z toho Justina se stává v těle chlap ♥
    • :D tak ten byl dobrej
  • ty hele neříkej o časopisu Popkkorn,zě to je kravina. to je naopak nejlepší časopis!!!!!!!!!!!!!!!!! *5* *5* *5* *5* *16* *14* *14* *1*
    • Tak jestli ráda čteš lži, tak se nedivím, že si myslíš, že je to nejlepší časopis
      *3*
  • přidejte si mě někdo na fb.
  • Co to je za trapnou novinku? Prej nerozešli..No LOL :D Časopis Popcorn je největší ulhanej časopis :D Píšou tam samý kraviny..A kdyby to teda byla pravda, tak proč by napsat písničku o rozchodu? Aha, že?
  • Nechapu proč si vo něm někdo myslí že je gay, tyto lidi mě nezajímaj . Jak by mohĺ být gay když chodil se Selenou Gomez.Já Justina miluju a budu ho milovat navždy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Justin Bieber a Selena Gomez: Chvíli spolu a chvíli zase od sebe... Tak by se dal shrnout románek mladého zpěváka s hvězdou od Disneyho. Jejich přátele se svěřili: "Máme zakázáno o jejich vztahu mluvit. Každopádně nic není takové jak se zdá a myslím, že tihle dva prostě patří k sobě." A jak Justin řeší nucenou svobodu? Pařbami, dalším a dalším tetováním a mlácením fotofrafů...
    • Oprava: fotografů To je počítačová chyba, ne moje...
  • http://foto.osobnosti.cz/justin-bieber-685098 mohl by jste sem dát někdo ten obrázek tak aby se dal stáhnout prosím ??
  • tak mam tady predelavku od divokyho zapadu - mlat skinheada do hlavy.
    ale je to mlat toho justina bobra do hlavy
    • Jdu si takhle ulicí koukam co se děje
      vůbec nic mě netrápí v těle pivo mě hřeje
      walkman hraje hudba proniká do mý hlavy
      pohodovej rytmus sleduju tady ty davy
      lidíííí co wokolo me chodííí
      nic nevidíííí co si myslim nepochopííííí
      takže s chutí budu v klidu žádný depky
      to sem si myslel než sem potkal nagelovaný lebky
      • aaaa koukam ze ten suliin cenzor nebo admin tak uz to smazal
  • Nejmenovaný americký deník zveřejnil Juse v San Diegu, kde se prý chtěl zavraždit! Je to lež, potvrdili to jeho fanoušci... No ale možná je na tom něco pravdy, to zatím není jisté. Kdyby něco, tak vám to určitě napíšu!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit