Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • problem?
  • On je prostě nejlepšíí z nejlepších!....miluju ho!.. *14*
  • Kronoss1
    Právě proto.
  • Kronoss1
    Holčičko. Ozzy má hvězdu slávy na chodníku v Hollwoodu, několik cen Grammy, vydal několik multiplatinových desek, jako první západní hvězda zpíval v tehdejším SSSR, pořádá Ozzfest, který byl první národní hudební festival věnovaný hard rocku, prodal více než 70 milionů desek jen za svou sólovou dráhu. Stačí ti to holčičko? Justin vyhraje pár hitparád a vy z toho děláte, jako by automaticky byl nejpopulárnější, nejlepší a neoblíbenější zpěvák na světě, což prostě není a ani nebude. Možná je populární mezi dvanáctiletými holčičkami, ale ony jsou těžko reprezentativní vzorek fanoušků hudby.
    Takže otevři oči a nesnaž se srovnávat legendu hard rocku, jako je Ozzy Osbourne, s nějakým cápkem, kterému ještě teče mléko po bradě.
  • Kronoss1
    Tady to evidentně někdo nepochopil. Má narážka byla na to, že Amerika je skvělá, což podle mě není.
  • Donuť mě.
  • Fifleny....ted mě napadají dost nevhodná slova o tobě a myslím že je sem asi radši psát nebudu.
  • Víš já mám ráda Justina Biebera stejně jako Harrisona Ford a nad postel si nelepím ani jednoho.
  • Jo to může ale já to myslím vážně.
  • když je podle tebe Justin b.... tak sem nelez!
  • A proč bych tam bydlet nemohla? Ted už fakt začínáš narušovat soukromí tak drž hubu! A navíc co je ti do toho kde jsem bydlela?
  • Kronoss1
    Kam na to chodíte? Dle tvého pravopisu soudím, že ještě děláš základní školu.
  • Kronoss1
    Já si to dovolit můžu, protože je svoboda slova, jestli ti to něco říká. A právě jsi potvrdila, že ho osobně prostě neznáš. A tím, že máš rodinu v Americe mě chceš jako oslnit? To možná zabírá na tvé dvanáctileté kamarády, ale ne na mě.
    A už jsem jednou psal. My z vás máme akorát tak srandu.
  • Kronoss1
    To bych netvrdil.
  • Tvé komentáře ve mě čím dál častěji vyvolávají reakci smíchu. *1* *1*
  • No dovol :D.
  • Jo taaak!!!!!!!! Promiň já myslela, že seš zase ňákej vypatlanej belieber :D
  • Přečti si to ještě jednou. Udivuji se tam nad tím, že si dnešní generace holek pověsí nad postel raději nějakýho zženštilýho chlapečka (Bieber) místo nějakýho pořádnýho chlapa (např. Harrison Ford).
  • Ty ceny vyhrál jenom proto, že pitomý vypatlaný holky, co postrádaj mozek po něm šílí!
  • Co Ozzy ví o hudbě???? Např umí zpívat!!! Což ta vaše b*zna ne!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit