-
Ne, ale základní info vím.
-
Víš co? Už si s tím milá zlatá trhni!
-
Já jsem chlap milá zlatá.
-
Vždyť ani nevíš, kdo Ozzy je.
-
Holčičko, až trochu povyrosteš, tak bohužel zjistíš, že všechno je dneska o penězích. Sama to poznáš na vlastní kůži, až si budeš hledat životního partnera, protože jednou z prvních věcí, kterou budeš hledat, bude to, jestli je finančně zajištěn.
-
Ňuňatá ..
A ty si zase priznala ze je to buze*ant -
Zdravím..Tak když už to tady tak žije..Tak přidám taktéže něco..Vůbec nemusím Justina Biebera..A rozhodně pochybuji že je nejlepší zpěvák na světě,znám jich mnohem více co jsou úspěšnější,zpívají lépe a prostě i vypadají lépe..Moc se mi i jeho styl nelíbí,ale tak každý je nějakej..A každý má svůj názor..Ale obdivuji Vás holky,jak ho bráníte,jako smekám,opravdu věrné fanynky =) Takový by si snad přál každý zpěvák..No a to je asi všechno co jsem chtěl *4*
-
Víš co nech mojí BFF na pokoji nic ti neudělala a taky ji vůbec neznáš! Já taky můžu říci že jsi blázen a i když bych tě vůbec neznala!
-
Jo máš pravdu,ty jsi jedl vtipnou kaši!
Bieber je Nejlepší zpěvák a tak to u mne už zůstane! -
Hmm... To dokazuje že je už u někoho odepsanej když mu je přes 60 let! Ozzy byl možná populární v roce 1970 a měl třeba hodně fanoušků ale ted... ted je podle mě Justin nejpopulárnější zpěvák! Jinak by přece nevyhrál první cenu American Music Awards za nejlepšího zpěváka!
Ty třeba Ozzyho posloucháš ale já ho v životě neposlouchala a ani nebudu u mě je Ozzy totálně trapnej jinak sorry jestli se to někoho dotklo. -
Já ho osobně neznám. Ty ho snad osobně znáš? Jak můžeš vědět, že to umí?
-
A ty ho znáš osobně!!!Jak můžeš vědět,že to neumí?!?!!No a tak asi nevim,že jsou v tom prachy,prosimtě na týhle řeči není nikdo zvědavej.....(hlavně Beliebers!)furt,že je všecko o penězích!!!!!!!!......
-
Milá zlatá, ve filmový branži se točí velká kupa prachů. Producenti se musí snažit zminimalizovat riziko propadáku. Tudíž asi těžko by tam zveřejnili něco, co by nebylo po chuti vám, fanynkám. Hlavně se to musí prodat. Risk, že by film o Biebrovi kritizovali i jeho fanynky...to by byla ironie!
-
Tady někdo snídal vtipnou kaši.
-
bože.. škoda že má iba 170 cm... som o 2 cm vyššia:DDDDDDDmilujem ho *14* fuck haters! *16*
-
Loooooool tedka toho sampona vypiskali
-
Tvl ty to asi hodne poslouchas ze to tak vis noo priznej se?
-
1. PSY není skupina.
2. Není vietnamec ale korejec.
3. Já to o sobě ale netvrdím. -
Hej! Kdo mi ukradl přezdívku? To jsem já nepsala!
-
Je mi někde.....!že píšu furt to stejný!!! Jo když nejsi jeho fanynka jak můžeš vědět,že neumí všecko?!?!V jeho filmu je to všechno zdokumentovaný!Justin se trefí hned na poprví do koše přes velkou halu!Byl nejlepším hráčem v oblasti od kud pochází jak ve fotbale tak v hokeji!!!! Učení mu šlo taky nikdy se nemusel učit!!Vím každej má svůj názor!Ale nejhorší je,že když Belieberky tady někdo pomlouvá atd !A to je často třeba jako když,že jsme něco hmm....já opravdu tady raději nebudu sprostá!!!Tak to jako ne!