-
pěkně napsané:)
-
Je nejlepší zpěvák na světě!Samozřejmě,že pro někoho ne!No tak sem nelezte!Vlastně vy jste natvrdlí!Že i přes to když Belieberky chcou abyste vypadli tak vy prostě ne!! Je to takovej problém?!?!Jít na profil(stánku) někoho kdo se vám líbí a rádi ho posloucháte!Když budete mít někoho rádi tak se vám na 110procent taky nebude líbit když ho veřejně bude někdo pomlouvat!Nebo bude tvrdit,že neumí zpívat...atd...Víte není to tak těžký jít prostě pryč!!No tak!Normální člověk by to udělal a sem prostě už nechodil!Pomlouvejte si ho někde doma,ve škole....a ne na stránkách kam chodí Beliebers!
-
To bych teda netvrdila co Ozzy ví o hudbě? A navíc tohle jsou stránky Justina tak si běž na toho svýho Ozzyho!
-
Tak Ozzyho nech bejt!!! Hudbě rozumí stokrát líp a nějakej Bieber mu nesahá ani po kotníky!
-
Víš co?!? Vypadni už lezeš všem Beliebers na nervy! Napiš mi 10 důvodů co ti kdy Justin udělal!
-
Hele já moji BFF znám moc dobře ale rozhodně žádný blázen není tak si jdi trhnout!
-
No to pochybuji,protože všichni vědčinou začnou ignorovat toho kdo mu nadává! A už jdi z Justinové stránky! Chápu a taky respektuji že se ti nelíbí ale nemusíš ho veřejně pomlouvat!
-
To máš dobrý, já zas nechápu, že si dnešní holky pověsí nad postel radši nějakýho zženštilýho chlapečka, kterej má v sobě víc estrogenu než ony samy, místo nějakýho pořádnýho chlapa. Ovšem souhlasím s tvojí jednou větou: "Kam ta generace spěje?"
P.S. Srovnávat Justina s Ozzym je rouhání. Myslím, že tenkrát by ani nehrozilo, že bych vypla rádio. Dneska ho radši ani nezapínam... -
Justin má přes 30 milionů fanoušků. A nechápu jak lidi můžou mít radši nějakýho šikmookýho zakrslího PSA. Kam ta generace spěje? On má pořádnou hudbu a né nějaký Ozzy. Tej je z osmdesátých let. Když ho nesnášíte tak si proč nejdete na profil na vašeho oblíbeného zpěváka /zpěvačky? Justin je podle mě nejlepší zpěvák na světě! :)
-
Všichni co nemají rádi Justina tak si jen myslí,že má 9-11 leté fanoušky!A je blbej a neumí zpívat.....atd...mohla bych pokračovat až někam..!Justin má miliardu fanoušků a není jim jen 12...A kdyžby neuměl zpívat tak by mu nedělal manažera Scoter Brown a Usher..!!A nevyhrál by zpěváka roku na ceny EMA!Prostě budu tady se Justina zastávat a klidně pořád!Než si tady hmmm... někdo nedá pokoj a nenechá už Justina být!!I když se to tu mele furt dokola je mi to fuk!!!
-
a teď si přiznala že mu závidíš.
-
nádohou vim co tyhle skratky znamenají. A já úchylům svůj věk neříkám, takže máš smůlu.
-
omg toto číst ty vaše komentáře je to trapný prej nekoupil ani na rohllík ty nemáš ani na lízátko.. *3*
-
Já bych vám ho velice rychle odzavedl.
-
A na koho tu mluvíš? Jako chápu, že všechny měříš podle sebe, ale některým z nás není 12 let.
-
A čeho se jako mám bát?
-
Pokud tady někdo pořád něco píše dokola, tak jste to vy. Samá ohraná klišé a dětské nářky. Co ale taky čekat od dětí že?
-
Mas naprostou pravdu zavidime buzikovi :-D
-
Zapomněla jsi na výhružku. Bez výhružky to není ono.
-
Pro příště doporučuji více vykřičníků, možná pak to nebude vypadat tak směšně.