Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A skym si to povidas? Sama se sebou? Tak to ses teda velkej blazen
  • Smula nevypadnu ;-)
  • Kronoss1
    Vždyť to říkám, zdá se jí o tom, že s ním pije kakao.
  • Souhlasím s BFF CeCe majtánkové a Sarah bojíte se že se vám někdo bude smát když přiznáte že se vám líbí! Když ze sebe děláte takový machry tak zkoukněte Texaský masakr motorovou pilou,Brazilský masakr,Noc mrtvol a to jedno z nejhorších hororů SAW a Kruh 1,2 a pak se uvidí jací budete machři-budete pos*aný až za ušima a na Justina si nedovolíte!
  • Já souhlasím. Myslíte si, že jste nějaký borci a přitom se jen bojíte říct svůj názor!
  • Jestly si myslíte, že nejste starý p.. báby, tak se podívejte na film Kruh 1!!! PAK SE TEPRVE UVIDÍ!!!!!!
  • (zavedly jsme ho ve třídě)
  • Já a Joanie jsme zavedly Justina Biebra. Ze začátku se nikomu nelíbil, ale jak jsme jim do pořád pouštěly a moc se jim nelíbil. TEĎ HO VŠICHNI MILUJOU!!!!!!!!!!! A možná se nelíbí vašim kámoškám, ale to neznamená, že ho hned musíte nesnášet aji vy!!! Prostě jste jak pos*aný starý báby. SORRY, ALE JINAK SE TO FAKT ŘÍCT NEDÁ!!!!!!!
  • Už vám došly slova, co??? Víte, že máme pravdu. A možná jsou sice dvě možnosti: 1.Buď ho opravdu nemáte rádi,nebo 2.Se jenom nechcete ztrapnit před kamarádkama!! Ale spíš se nechcete ztrapnit, protože vašim kámoškám se nelíbí. I kdyby, byla by to vaše věc. Né jejich. Prostě se jim to bojíte říct, jako nějaký starý báby!!!!
  • Tak aby bylo jasno, nech ho bejt a neurážej ho, nebo vypadni z jeho stránky!!!!
  • Souhlasím s Joanie. On vám nic neproved!!! Tak kdo ho nenávidí, ať vypadne z jeho stránky a už se na ní nevrací!!!!!!!!!!!!! Jenom jeho fanouškům lezete na nervy!!!!
  • Timhle komentarem nic nezmenis.takovy kecicky :-D mate vsichni smulu vy..no jak tomu rikate ? Beliebers lepsi by bylo debilebers. My si muzeme urazet koho chcem
  • Už Justina nechte na pokoji!!! Co vám kdy udělal?!?! Nic! Tak ho neurážejte!!!
    Pořád se do něj navažujete a myslím že jste toho napsali víc než dost těch deb*ilních zpáv! Svůj názor jste už napsali a pořád píšete ten stejný názor do kola-stačí snad jednou napsat svůj názor a jít na jinačí stránky! Když se vám Justin nelíbí tak ho alespoň neurážejte veřejně!!!
    Chápu že se vám nelíbí ale takových zpráv se snad můžete ušetřit!
  • Tak aby bylo jasno, Justin je snad ten nejlepší zpěvák!!!!!! A jestli se vám něco nelíbí, tak nelezte na jeho stránku!!! Jak by bylo vám, kdyby vás někdo pořád pomlouval!!!??? Prostě ho nechte bejt a běžte někam!!! On narozdíl od vás umí zpívat a za tu dobu co ho znám, tak jsem nepoznala větší blbce, jako jste vy proti němu!!! On vám nic neprovedl!!! Možná, že se vám nelíbí, jak zpívá, ale nám jo!!! Tak si ty pomluvy říkejte mezi kamarádkama a neurážejte ho veřejně!!! TAK HO NECHTE BEJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ani nevis co je to omg , jj , nj, prtz, nbo, za to ja uz nemuzu ze ses 100 let za opicemi
  • Takze do prvni tridy? Tak ted se nam vsem predved holcicko..no kolik pak ti je ? no ja se teda divim ze na tu skolu tak myslis ... :-D snad jsme ve skole nbo co? Ani neumis napsat dobre slovo bez hacku..prej grametika :-D lool
  • aluska33
    Jája:napsala jsi to moc hezky:) je to všecko jenom jedna velká pravda! :)A v každém státě,když přijede na koncert je miliony fanoušků to všechno prostě jen závidíte!
  • Jestli chodím do jestlí, tak ses ještě ani nenarodila.:D
  • Justin je normální to vyste trapný protože nevíte co dokázal pro vás je Justin Gay co má jenom 12 leté faninky...Jeho zná celej světa vás zná jenom pár lidí..Moná má tisíc Haterů..Ale má taky miliony fanoušků,který za nim stojí ..!
  • Mám takovej dojem, že ho zná vážně líp než my!!! xD každou noc se jí o něm zdá! xD "A on mě sevřel do svých paží z rosolu a začal mě líbat"....FUJ!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit