Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No tak přiznávám!! Je mi 7 let hm.. noa co ? každej je ňákej! no!
  • ty to nechapes!!! Každej je jinej mě se nelíbí ! a nepiš tady co ti on udělal a takový věci! Nic mi neudělal ale MĚ se prostě nelíbí a mám proto svoje duvody proč se mě nelíbí a ty důvody ti říkat nebudu. Dotoho ti nic není
  • Ty to o te skupine psy rikas jak kdyby za to mohl ze je vietnamec . No to vis nikdo neni dokonaly ani ty.ne!
  • Hej divej.se ty to asi nechapes tady nekdo napise svuj nazor a kritiku a ty nam ten nazor porad vyvracis .tahle stranka je otom aby tady.byli dobry komenty ale aji spatny

Ty si myslis ze je justin dokonalej? Ja si to teda nemyslim kdyby byl dokonalej umel by vsechno ..treba malovat jak nakej malir atd.. no a pak se nedivte ze nechceme vypadnout kdyz nam vyvracite nas nazor vis? Tak se pak nediv a nepis porad ty samyy veci.dokola
  • Justin je nejlepší na světě!!! Alespoň podle mě. :)
  • Jestli ti to psychicky pomuze ok ;-)
  • pěkné stránka :)
  • aluska33
    Koukněte na tyto stránky:)(moje tvorba)http://www.justinbieberbeliebers.webmium.com/uvod
    určeno pro fans Justin Bieber :*
  • Ty mi taky nepřijdeš jako nejchytřejší, mucq.
  • aluska33
    Jo prej nemá Justin fanoušky jako kluky a dospělí!!? Fakt tak to se ti povedlo!Fakt k smíchu!!! Never say Never! film ve kterém je jeho život....MSG největší aréna(hudební)na světě víš kolik tam bylo kluků!!!!!!(jasně ty se na ten film nepodíváš...) Děsně moc kdyt je to normální,že se zpěváci líbí klukům a když zpěvačky holkám!Při každým koncertě příjdou i kluci!A dospělí?!?! V Americe ho zná každá babka!Na vystoupení v MSG byli všichni až od kluků po babičky a dědy.....!
  • Má jich ale 30 milionů a jsou to i kluci. I dospělí se najdou.
  • Kronoss1
    Další klišé. Že mu lidi závidí. Nic lepšího tam nemáš?
  • Kronoss1
    Dobrý vtip!
  • Kronoss1
    Nemusím, ale můžu.
  • Kronoss1
    Tak víš co, žádný dospělý člověk Biebera neposlouchá a už vůbec ne žádný chlap (ve vašem věku kluk). Bieber má fanoušky (holky) od 9 - 14 a tím chlapec končí. Kdežto pořádný muzikant má mnohem širší publikum.
  • Kronoss1
    Hele, jsi zdravá? Víš jak dlouho je Ozzy v hudebním průmyslu? Je mu přes 60 a pořád zpívá. Ozzy je pojem milá zlatá.
  • Kronoss1
    To tvá poznámka o Ozzym je velice směšná, ty ani nevíš, kdo to je. Viděla jsi dokument God Bless Ozzy? Pusť si ho na Youtube, co Ozzy přežil a zažil je na smeknutí klobouku. Nějaký Bieber mu nesahá ani po kotníky.
  • *1* *1* *1* *1* Tak teď jsi mě teda dostala *1* *1* Prej: Co Ozzy ví o hudbě? *1* To už nešlo jinak komentovat.
  • No a co tak nezměním ale alespoň ho nepomlouvám jako nějaká k*áva!! Co ti Justin udělal já myslím že nic.
  • I kdybych se ještě nenarodila, tak mám pořád lepší vkus. :D Na jakou školu vlastně chodíš? (myslim MŠ, ZŠ, SŠ...)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit