-
Jestli tim "pořádnýho chlapa" myslíš Biebera, tak seš norml slepá!!!!!!!
-
tak tenhle zpěvák je asi nejlepší z nejlepších *14* protože kdyby nebyl tenhleten užasný zpěvák justin bieber tak ani nevim cobych dělala takže asi nějak takhle *14* takže je prostě k sežrání *14* :*
-
Tedka se vsichni pridavaji ze maji toho a ji v americe
-
No něco takovýho:)*Taky o koncertě atd...:)* a hlavní je,že to bude ve 3D :D :*
-
já mám příbuzný v americe
-
Neviděla a ani vidět nechci! To bych se možná ještě pozvracela! Mě stačilo když jsem viděla dokument o Justinově kariéře Never say Never a to se mi Justin ještě nelíbil ale jak jsem se na to podívala totálně jsem vyměkla a začala jsem ho mít ráda. Já Ozzyho nenávidím a tak to zůstane ale rozhodně nelezu na jeho stránky a tam ho nekrituzuju!
A navíc dostal vůbec Ozzy 1. cenu za American Music Awards za nejlepšího zpěváka, nebo vyprodal někdy Madison Square Garden? Já myslím že ne. Tak nech Justina napokoji Justin toho za poslední 4 roky dokázal více než Ozzy za 40 let. -
Já bydlela v Americe,Amerika je skvělá.
-
takže taky nějaký dokument jako byl NSN? :) jinak se taky moc těším :)*
-
Belieberky právě Justin už je u konce se svým 3D filmem :* v roce 2013 asi nějak v polovině by měl být hotovej už se nemůžu dočkat :)režisér je stejnej ten co dělal Never say never :)
Jmenuje se Believe 3D :)* snad bude u nás v kině musim vidět :)
Bude to o jeho koncertě...atd.... -
Justin Bieber je ten nejlepší zpěvák, hned po Rytmusovi!!! (ale od konce):D
-
Ty tvoje komentáře o gramatice mě teda pěkně sr*ly, ale tohle je asi oprávněný. Napsat dobrý s í je moc!
-
Gympl. A vkus lepší mám, páč se mi Bieber nelíbí! xD
-
OOO BFF takhle si říkají ty fifleny? Ta divna holka BFF :DD si povida sama se sebou ..Takže ty seš vlastně taky blázen když to děláš taky :DDD
-
No počki jak zavedly? Vy jste ale divný kámošky :O A ještě k tomu ve třídě!!!! To by jsem od vás nečekala :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
Můžes být vůbec ráda že ti tady někdo říká pravdu..
-
Takže posloucháš... je mi jedno jestli je to korejec vietnamec anebo američan atd... at je to kdo chce, rikas to o nem jak kdyby za to mohl ze je Korejec
-
Toje ale náhodička já mám taky rodinu v Americe
-
Miluju..Upe šílím..:/:):**..!!
Ty jeho songy..Áááá ♥..Ale..Strašně mě štve...Jak všichni říkaj...Že je teplej..atd.?!Není..to by nechodil ze Selly?!:/:):P:D..Takže klid..Ju?!
JB patřil, patří a bude patřit do šoubyznysu..Never say never..:/:):D -
Koukej nejsem žádná holčička jak si můžeš dovolit takhle o někom mluvit?Neznáš mě tak jak víš kolik mě je atd......!!!!Jo a co ty víš,že ho neznám!Mám rodinu v Americe.....A je mi jedno,že si někdo bude na mě stěžovat!.. nebo si o mě něco cokoli myslet.....Vážně se divím,že ztrácíte čas navštěvování jeho profilu,když ho nemáte rádi!Furt píšete jak jsme malé nerozumné Belieberky.....tak proč snama strácíte čas....děte jinam a s.rte na nás!
-
SŠ ;) co ty? Když máš ten "lepší vkus"?