Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak bys mohla??? Vždyť ještě chodíš do jeslí!!! xD
  • náhodou ho znám líp než ty.
  • Už si představuju, jak Lolí potká Justina a namístě se po*ere.
  • Budu no.
  • No, tak si tady buzeruj ještě víc, ale pak se nediv, že to tady komentuju, ale když chodíš do první třídy, tak to asi nepochopíš. Navíc ani neumíš psát. Ta grametika -.- to je hrůza! A nadáváním nic nezlepšíš.
  • http://imgur.com/gallery/pRZPb
    Když se sejdou známé osobnosti s hlavami států (vpravo Jay-Z). Najděte hlavní rozdíl.
  • Kronoss1
    Neříkej hop, dokud jsi nepřeskočila. Tetování ti napřed musí povolit rodiče.
  • Kronoss1
    Jestli ti to ještě nedošlo a vypadá to, že ne, tak nechci sice mluvit za ostatní, ale já se bavím na váš účet.
  • Kronoss1
    Tvá naivita je větší než vesmír a ten je nekonečný.
  • Kronoss1
    Bohužel jsem nějaké jeho "písničky" slyšel a ... no, nebylo to dobrý. Pak jsem si ale pustil 1 písničku od Ozzyho a bylo dobře. Jak se říká, lepší lžička medu než kýbl hoven.
  • Kronoss1
    Bla bla bla. Pořád to samé. Ty ho taky neznáš, ale vystupuješ, jako bys s ním chodila na kakao každé ráno.
  • TWL, ZNÁM HODNĚ LIDÍ, ALE NĚKOHO S TAK PITOMÝMA KOMENTAMA JEŠTĚ NE!!!!!
    Taky Biebera nemám ráda, ale takový sra*ky bych asi nevymyslela!!!
  • Si piš, že to říká ta pravá!!!
  • Lool asi tak nak oni umi rict jen love forever buhvi jestli vi co to znamena .. Oni si hrajou na nakou rodinu vzdyt se s nim nesetkali :-D
  • Holka mas smulu lizt sem budem ;-)
  • Taky si to myslim , uz si predstavuju kdyby nunata sedela v prvni rade.a justin bobr by se na nu poblil ..ta by se neumivala snad 10 let :-D
  • Tak se pos*rte primo na justinovu hlavu .at smrdi jeste vic.a jeste neco muzu si lizt kde chcu ..mas smulu ale nevypadnu z tehle stranky prtz toje sranda se hadat s nakyma malinkyma hloupyma kravama :D p.s.psat umim a nevymachanou hubu mas ty ...asi sis vymachala hubu v tom ho*ne co si pred chvili vys*ala no priznej se .!
  • Jestli ho nemáte rádi, tak proč sem lezete? Beliebers tady můžou komentovat (hateři taky, ale ať se pak nediví, že tu komentujou beliebers! Fuck haters!
  • myslela jsem hlavně tvojí demenci;*
  • Neotvírej hubu na Justina, protože mu jenom závidíš. A není žádnej i*iot! Jak to můžeš psát, když ho ani osobně neznáš, co? A taky není namachrovanej, protože to ty tady ze sebe děláš frajerku, ale nejde ti to. Jenže to stejně nepochopíš, když je ti 10 let.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit