-
Blažky:když je to nulovej level tak proč to slyším skoro každej den někde venku? *7* se nezblázni tys asi nikdy chybu neudělala že ty jsi asi paní dokonalá..to určitě *3* ...ty seš trapná až na to nemám slov *15* *1*
-
OOOOO nějaka frajerka co si myslí...hmmm *6* táhni nikoho nezajímaš...neumiš nadavat co?? *15* *15* ...my nemužem za to že si tlusty prasea nejsi hubená,nezáviď *3* *11*
-
Hm, tak si mysli co chceš, ale mě je to u ******.
-
Všichni co ho pomlouváte a nedáváte na něj a hádáte se s belieberkama jste úplně blbý.
A vy belieberky co to řešíte a hádáte haters jste taky blbý.
Jj, všichni jste blbý, njn, nikdo není dokonalý. (jen já) -
Lolí: Aha, takže tys mě někdy viděla abys mohla o mě psát že jsem bobřice? A citíš se jako frajerka když tady poučuješ? Sorry, ale nejde ti to.
Kronoss1 : Náhodou to vím. -
Asi tu někdo neumí číst nebo si hodně často mění nicky. Takže ještě jednou, komentář byl namířen na barushku, která ty slova slyšela od dospělých a stále jim nerozumí.
-
Teď si to všem dala, velmi dobře! Jestlipak vůbec víš, kdo je český prezident?
Malá nápověda - Masaryk to není. -
Hmm, počkej. Promyslím si to ... ne, neschovám. Další přání?
PS: Je to špatný, tak jsem si logicky myslel, že to psal Rytmus. -
Líbí? Tu sem tam dala já... Doufala jsem že to ten správce schválí... *1*
-
No víš já problém nemám a myslíš si že když řekneš VYSMAHNI ZLATO tak si mě nějak setřela?? hm no to fakt ne ... .. A JEŠTĚ NĚCO VÍŠ PROČ SI ŘEKLA ŽE má hezký zuby?? Protože si sama bobřice *3* *2*
-
Že je to slovensky neznamená, že to psal Rytmus. A kritiku si schovej pro sebe.
-
máš právo na svůj názor, ale my máme právo ho komentovat;*
-
Lolí: narozdíl od tebe má pěkný zuby a jestli máš problém jdi si stěžovat panu prezidentovi. A ohryzávat dřevo fakt nebudeme, takže vysmahni zlato;*
-
Jako ty že !!!!To jde vidět jaká jsi namýšlená pi**
-
OOO NAKA HOLČIČKA CO NADÁVÁ SPROSTĚ ...no tamto prase co si napsala seš ty? strašně se ti moc podobá *1*
-
NO VÍŠ, já rozumím slovům který píšu o proti tobě A JEŠTĚ NĚCO každej má svůj názor a může ho kdekoliv napsat nebo zveřejnit ..ty taky nemáš určitě rád nakou zpěvačku nbo zpěváka tak radši se neplet do každýho komentáře kterej vidíš *2*
-
omg ja tady nebudu poslouchat 10ti letou holku která miluje JUSTINA BOBRA tak at se s tebou ten BOBR ožení a můžete ohryzávat dřevo těma hnusnýma zubama který má :)
-
Řekněme, že z věku, kdy jsem psala, jak mozku zbavená už jsem vyrostla. Neboj, taky tě to jednou čeká :).
-
barushka: Pochybuji. Kdyby jo, tak se tady do mě pustíš aspoň trochu kultivovaně a na úrovni. ;) Nadávky typu "staří trapáci, do pr*****, do pi**" atd. ... to už je nulovej level :)
PS: PochYtila. Neurážej i českou gramatiku. -
To je ale hnus. To snad napsal Rytmus ne?