Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kronoss1
    Ona umí zpívat?? Fakt?? Že jsem si nevšiml.
  • Kronoss1
    Nepoužívej slova, kterým nerozumíš.
  • Konečně je nová profilovka :DDDD
  • Kronoss1
    Říkat si můžeš, co chceš. To o těch komentářích, tak z toho vyrosteš. A tys přišla na to, že si to nepřečte?? Ne! Neříkej! To je největší objev od vynálezu nože, fakt.
  • Hele ty blažko co je ti do toho jestli jsem puberťačka ty seš beztak taky tak nwm na co si hraješ *11* *16* *3*
  • To už jsem pochitila ale ty asi ne když se do mě furt navážíš a se*eš *3* *11*
  • Tak neasi chce se mi z těch některych blít *11* *16*
  • To by mě zajímalo v jakym smyslu *15* a nejseš to tak ty když maš 3 prasata jako smajliky ty? *1* *3* *16* *11* *10*
  • Co se tady se*eš ty trapne píčo!! *11* *12* *16* *10* *15*
  • Jediný, kdo je tady trapný a blbý jseš ty *3* a klidni se *3*
  • loreta
    justina moc nemusim on je takový *12* *12* *12*prase
  • mozna ste kravy vy, běžte si za tim Bobrem kterej ma hnusnej ksicht A VSICHNI KTERÍ SE HO ZASTAVAJ SOU TRAPNY A BLBY
  • Stáhni si tu z uložto.cz ten film see jmenuje Never Sa Never :)
  • aluska33
    Řekla bych,že by se sem měly psat jen dobrý a hezký komentáře vím,že si to Justinek nepřešte,ale i tak je to hnusny to co mnozí z vás tady píšou!
  • Ahooj:)) Dá se ten dokument někde stáhnout nebo něco? :))
  • Justin je sexoš tomu ver, ak si hater tak sa neposer,
    on ťa má hlboko v piči, zatial čo tvoja huba len kričí,
    kričí kričí on je gay, ale on má frajerku hej?
    on ukázal svetu kto je Bieber, tak si ho do huby neber.
    Si myslíš že si vtipný ale v skutočnosti si jak otvor ritný,
    už sa uvedom, že svet nieje len o tebe, v skutočnosti každý na teba len jebe...:)
    Zdroj: http://www.facebook.com/pages/Justin-Bieber-/199184503548702
  • sory blé *5*
  • Dlouho jsi tam nebyla? No je to vidět. Ve školce totiž dítě obvykle pochytí základy pro společenské chování a vyjadřování.
  • však je to pravda a s tebou se tady nikdo nebavi *3* ptz když se někomu JB nelibi tak at se sem nesere a de do pr*ele *3* *3* *15* *15* *12* *11* *16* *16* ve školce jsem nebyla hodně dlouho ale mužeš jit no *15* *15*
  • Staří dědci možná tak pro děcka ve školce. Jak snadno někdy člověk dokáže prozradit svůj věk.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit