Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Maš hnusnou fotku fuj takovy trapaci staři asi seš na stary dědky a neznaš moderni hudbu co?? *1* *1* *1* FUCK GREEN DAY!!!! *15* *15* *3* *3* *12* *11* *11* *16* *16*
  • Dalši trapak *1* *1* *1* *1* dalši maly děcko *15* *15* *15* se nam tady svěřuješ že si gay jo? Dej si bacha na reakce a aby se ti nesmali když to takhle tady všem řekneš *3* *3* *2*
  • Seš trapnej tvl,možna tak ti si gay když to tu pišeš *1* *1* *1* *1* *1* *1* .....no co se dá dělat prostě nazor malyho děcka *15* *15* ,hele nechodiš ty nahodou ještě do školky????? *2*
  • Ne. Vím to.
  • jako ty co?
  • lepší lež sis nemohla vymyslet..
  • Kronoss1
    Tomu ani sama nevěříš.
  • Náhodou Bieber je úplně BOžíííííí
  • ahoj holky a kluci byly jsme na justiniho koncertu jak se tam pozvracel dal nám autogram a fotečku *14* a koupil nám kytíííííííí růžičky *14* a políbil nás když jsme odjížděly a my jsme mu daly naše tel číslo a řekli jsme mu ať nám brnkne až bude mít další koncert na kterým se pozvrací *11* *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *12* *16*
  • Bieber prdí a smrdí *1*
  • Smileyy
    Srdečně "děkuju" Bieberovi za pár let úspešného k*****í muziky..
    F**K Justin Bieber!!!
  • pindourku ja te chci šuk šuk
  • dick dick dick *14* *14*
  • *14* *14* *14* vikašli se na selenu tady maš mne aahh miluju te ja sem tvoje pindour jo ty muj dick viš co to znamenalo že jsem tvoje pinda a ty že simuj pindourek
  • bude sex zvidim tviho pindoura a ty zase moje kozi a pindu ja tancuju u tiče *14* jo pindiku
  • miluju te justine ja sem gay gay *14* ti taky opusti selenu demi lovato budeme žit mi dva jenom bude samey sex sex sex sex sex sex sex pindoura
  • miluju te justine ja sem gay gay *14* ti taky opusti selenu demi lovato budeme žit mi dva jenom seyseysey
  • milujem ta ja som gay justine
  • fuck i love you justin *14*
  • ted bych ho líbat nechtěla :DDD Ještě že do něj nejsem tak trapně zamilovaná jako některé které by si ho chtěli vzít _DDD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit