-
Justin bobr zpívá jako holka baby no to je celej on!!!!!
-
Hele ty pindo ...že zmlatil fotografa kvuli tomu že ho všude sledoval tomu se ani nedivim,takže nwm jestli by se ti libilo kdyby te někdo furt pronásledoval *3* *3* ja bych mu tenfoťak rozmlatila tak co *16* *16* *10* *11* *11* *12* fakt nwm komu to tady cpeš *3* tady jsou jenom jeho fanoušci *11* *11* a ne ti posrani hateři *11* *12*
-
Všichni tady píšete jakej je to svatoušek a že je to chudák jak o něm všichni píšou že je gay atd. Ale že zmlátil fotografa to jako je úplně normální? Jeho chování je úplně mimo mísu...
-
tohle je nejkasnejší kluk jake jsem vydela ale opravdu a komu se nelibí tak nepište žadne komentaže koukne te s na sebe jak vypadate a potom mluvte je vam to jasný vždycky ho ponižujete jste už stím trapní rači komentujte samy sebe ok *16*
-
Andy: Já třeba Rammstein znám ;). Znám všechny, které tady Kronoss zmínil. Jsou to kapely, které budou znát i příští generace pro to, co dokázaly a ne proto, že byly den co den na titulních stránkách bulváru. Víš, on je v tom docela rozdíl.
-
Ano, bohužel ho znají téměř všichni. Ale dala bych ruku do ohně za to, že většina těch lidí by ho raději neznala.
-
Kronoss1: Máš dobrý vkus ;). Ano, tohle JE kvalitní muzika. Ještě bych si tam s dovolením přidala System Of A Down a Serje Tankiana. Skvělý zpěvák, už se těším na jeho říjnový koncert v Praze :).
-
mna zasa piesnou Baby *14*
-
Tatranka: Co ty bys řekla je naprosto irelevantní, když nemáš argumenty.
-
Tatranka: Říká ta, která neumí psát bez chyb. *5*
-
Nadechni se a přečti si to ještě jednou. Jak myslíš, že to mělo vyznít?
Příště piš bez chyb. Skopírovala neexistuje, je to zkopírovala. -
Noa? To mě nezajímá ;))
-
to není na tebe, protože tobě bude tak 8 :DDD
-
Tak hele tohle jsem já nevymyslela. Jenom jsem to skopírovala a dala sem. A jestli s tím máš problém, že má tetování atd. řekni to jemu ;))
-
Myslíš ?????????????????????????????????
-
Mně je náhodou 12 a Rammstein znám. A NÁHODOU ANDY (tobě asi vymyl mozek Bieber) NEZPÍVALI NÁHODOU SONG AMERICA ?! http://youtu.be/yydlX7c8HbY
Ale Biebra si nechte. Na světě je hodně skvělých zpěváků (vč. Biebra). *12* *12* *12* -
Neřekla bych.
-
co ty víš když je ti 9 let ;))
-
Neasi.
-
A odkdy umí gorily zpívat, tančit a mnoho dalších věcí?