-
Nic víc ubohýho si vymyslet nemohla? *1* *1* Ty tk neviš o co přichaziš ja toho znam tk vic ale na tebe je to škoda použit :pp no a co že se mi libi Bieber maš s tim nějakej problem ty ******?? Jak mě mužeš nazyvat malym puberťakem když ani nwiš kolik mi je *3* a kolik je tobě co? hm? holka proboha vzpamatuj se seš ubohá *15* *2* *11* *12*
-
Neříkám že ty chyby jsou tady, ale v běžným životě je dělá každý. A navíc někomu třeba čeština nejde. Tobě taky nejde všechno.
-
V Baby zpívá jak 5-ti letá holčička, co chodí do baletu
-
Andy: Ty si prostě trapnost sama. Hele, já vím, že ve školce nejsou tyto kapely moc populární. Oni totiž mají smysluplné texty a o něčem opravdu zpívají, na rozdíl od maestra Biebera. Z toho vyplývá, že je potřeba zapojit mozek na vyšší úroveň, která rozpoznává nejen jednoslabičná slova, ale taky složitější věty. Chápu, že konstruktivní myšlení se vyvíjí až po 12 roce věku a u někoho dokonce později. Slavný je dneska každý druhý. Sláva neznamená respekt a ani to neznamená, že něco umíš. Taková Mesarošová umí tak maximálně jít na plastiku a je taky slavná a taky plní deníky bulváru, i když jen v našem státě.
-
Příště by ta tvoje paralela mohla logicky navazovat ne? Za takových 8 let se to možná naučíš.
-
Tak mi ty chyby ukaž. A v porovnání s většinou tady jsem přímo císař gramatiky.
-
Dej si studenou sprchu a lekci češtiny, pak se znovu ozvi.
-
Baby se mi nelíbí.
Ale jinak se mi líbí jak Justin zpívá. -
A ještě něco. Jak můžeš vědět, že jsou Rammstein trapní, když ani nevíš, kdo jsou, jakou dělají muziku atd.?
-
Hej to je fakt :D Jako mohla bych se do ní navážet, to ona neví o co přichází, nadávek to já znám dost. Holt ona je jen malý puberťák, který nic nechápe a myslí si, že Bieber je nejlepší :D A teď když jí textem slušně pošlu do ****** tak to ani nepochopí :D Hej to je úlet :D
-
Proč na něj lidi tak nadávají? Protože je všude! Noviny, internet...Bieber, Bieber everywhere. 11-ti leté fanynky šílí, odpůrci také, ale zcela opačným způsobem. Logické.
-
A co tedy dokázal, že je tak "uznávaný"? Hlavně na mě nechoď s vyprodanýma halama, protože to dokážou i ty kapely a zpěvák, co sem napsal Kronoss..
-
Blažky: no ale je neznám (a ani nechci). A lidi co znám, tak oni tyhle kapely taky neznají :)) a Justina taky lidi znají, protože toho dokázal hodně :) a je na titulních stanách bulváru, protože je hodně slavný :)
-
Říká ten co se cpe všude kde může :))
-
Není žádný chudáček :) a ty taky děláš chyby, tak se nechovej jako King gramatiky :)
-
Kronoss1: asi poprvé s tebou souhlasím :DDDD
-
Ale no tak děti. Nehádejte se. Bieber nikoho nezmlátil, nebuďte blázni. To je jako říct, že mravenci ovládli planetu.
-
a ty ses asi nikdy hloupě nechovala že *3* a trapnější název si vymyslet nemohla? *15*
-
Prosím tě uklidni se, já ti nenadávám, tak mě nech laskavě na pokoji a hoď se do klidu. Já jen píšu svůj názor, taky jsem o něm nenapsala nic hrozného, nadávala jsem mu snad? Jen jsem řekla že se chová hloupě, tak se laskavě přestaň chovat jako princeznička...
-
Jste už trapní! Když se vám nelíbí tak proč sem lezete? Každej má na něj jinej názor! Tak děte doprd*le!!