Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejdřív se nauč psát !!! Někomu se třeba nelíbí stejně jako mně, ale musíš se naučit ostatní respektovat !!! Já třeba taky nenádávám těm co se nelíbí Lana Del Rey a nechávám jim jejich názor. Mě se Lana Del Rey líbí a nikdo s tím nic nenadělá. Tobě se líbí JB a je to !!! (Jenom příště piš bez chyb!) *12* *12*
  • Takze komu se nelibi justin tak at si polibi zadnici ale promne je justin fajn kluk a kdo tam psal hnusne veci tak je pi*a.von podlemne je fajn a je normalni kluk ja ko vsechny lidi a to je provas kdo psal ze je hnusni nafokani tak drzte hubu nekomu se libi aco!
  • myslím tebe: fever-Justin bieber
  • To bylo na mě???? *9* *9*
  • Jn ja to mam uplně stejně jak ty *4* *4* maš pravdu *3*
  • A odkdy gorily umí psát na počítači?
  • Kluk co poslouchá Justina biebera NENÍ gay, ale borec. ;)
  • jo a není mi 10 let ;)**
  • Kronoss1
    A co, že nejsme ve škole? Psát bys mohla bez evidentních chyb ne? Až si budeš psát životopis a budeš tam být chyby a někdo ti to řekne, tak mu taky řekneš, že nejsi ve škole?

Jako úplně všichni neznají Biebera a naopak znají tyto skupiny.
  • Kronoss1
    Ty jsi ztracený případ. Evidentně nemáš vkus. Ale jak bys to mohla znát, když je ti 10 let.
  • kaculinka2012
    Justina sem neměla moc ráda ale okouzlil mě písničkou BOYFREND a AS LONG AS YOU LOVE ME *14* *14* *14*
  • Noa? Nejsme ve škole tak nepoučuj jak mám psát ;) a ty tvoje skupiny neznají úplně všichni ;)
  • Skoro nikoho z toho neznám a i kdyby, Justin je stejně nejpopulárnější ;)
  • Kronoss1
    To jsou opravdu změny. Má tetování, pozor! A dokonce si propíchal uši! A je to takový malý chudáček. On je vlastně jediný na světě, koho paparazzi otravují, viď? Ty máš fakt dost.
  • Kronoss1
    Uklidni by se měla, ale ty radši nevyhrožuj, nejde ti to.
  • Kronoss1
    Queen, Ozzy Osboutne, Black Sabbath, Roling Stones, Rammstein, Linkin Park, Pink Floyd, ZZ Top, Metallica, Iron Maiden, Led Zeppelin a další. Tyhle skupiny a zpěváka taky znají všichni, kdo poslouchají kvalitní muziku. Tohle jsou v hudebním průmyslu pojmy.

PS: "Do toho" se píše zvlášť.
  • Kronoss1
    Že nikdo nezná Rammstein? Ale prosím. A pokud chceš jiný příklad, tak co Ozzy Osbourne a Black Sabbath ? Nebo Queen, Linkin Park, Rolling Stones a další, ty taky neznáš viď?
  • Jako ty že ???
  • Holčičko jdi se uklidnit.počkej si jak si zjistím kdo jsi tak ti říkám ted že nebudeš umět spát jsi prostě namýšlený malý spratek ty jsi hvězda jasná co si vůbec o sobě myslíš že jsi královna ??? Já si myslím že jsi královna všech debi** blbců a krav já bych por tebe hlasovala *3*
  • Časopis Billboar udělal žebříček 21 nejpopulárnějších zpěváku/ček a Justin už je druhý rok na 1. Místě *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit