-
tady inteligence nechybí. Když někdo dělá čárky neznamená že je šprt.
-
Radši se seber a vypadni ze stránky Justina biebera;*
-
A ne že tady budete psat že tam mam chyby. kazdej se muze splist
-
Víte co nechapu proc tady komentujete a pletete se do dalsich komentaru . kazdej ma na justina svuj nazor nekomu se nelibi treba jako mě a někomu se libí. Proč vlatsne komentujete ty komentare ktery se vam nelibi? stejne ten nazor toho co ho nemá rad nezmenite tak tady nemusite psat a urazet jinaci lidi kteri maji jinaci nazor nez vy. Jenom když někdo napiše : FUUUJ JUSTIN JE HNUSNEJ tak hned to nemusite komentovat, vy taky urcite nemate radi nakyho zpevaka nbo zpevacku ..tak to je to sami z justinem .Tady muze napsat kazdej svuj nazor a ne se s nekym jak naky mali decka . NĚKDO HO DO SLOVA MILUJE A NĚKDO NE ...a nemusite se tady urazet do tlustych prasat atd... NIKDO NENÍ DOKONALEJ ANI JUSTIN NE
-
TAKY zE kdo by chtel umet psat to tvoje jmeno , nebudu vsude delat hacky jak nakej sprt
-
Radši si sedni ke stolu a nauč se číst :)
-
Já si myslím liška,ňuňátááá a alaska jsou nějaký nachlazený rýmou to znamená že budeme asi přibuzný protože vy jste my dost nemocný.Jo a komu upadli vlasy a nehty sankra šlápl jsem do hlavy nevýte komu patří? Tak si jí nechám stejně je nemocná a já potřebuju udělat úkoly.
-
liško podšitá , nevim kdo je nejakej diego . je mi ukradej kdes vzala to jmeno. a mimochodem - nejsem bloncka ,ty náno . je to muj nazor tak se do toho nemontuj . a milovat biebera - no možná ti co nemaj oči a uroven *11* *11* *11* *11* *10* *10* *10* *10* *12* *16* *16* *16* *1*
-
Je blbá jako ty.Já vím že seš taky Diego protože nikdo s tebou nesouhlasí.Seš jenom blondýna zamilovaná do Justina Biebra. *12* !A Alaska není o moc lepší *12* *12* !!!!!
-
Ale já ho neurážim (už ne) a ten příspěvek byl pozitivní.
A ved sem psala, že album Believe se mi líbí, ale nej. je písnička boyfriend a pak ta beauty and a beat, kterou zpívá s mojí oblíbenou nicki minaj. -
blbka aluska posrana *13* *13* *13* *13* *16* *3* *1* *2* *15* *5*
-
může se zastávat koho chce. a nehraj si na frajerku - nejde ti to ;*
-
Když NIKDO není nula, tak v tom případě ani já, ale to je na tvůj scvrklej mozek až příliž, já vím.
-
Nic víc neumíš? UBOHÝ. A já myslím na něco jinýho, takže příště ti snad to tvoje čtení myšlenek vyjde.
P.S. Máš pravdu že seš prasák;* -
Hele v neděli mám čas, tak se snad zasměju. Něco jsem ti napsala a je už na tobě jak to přijmeš a ne, nesrovnám se;*
P.S. Když ani neumíš napsat moje jméno, tak sem radši ani nelez a doporučuju ti zvláštní školku. -
máš ale jak jsem si všimla tak neignoruješ.
-
Hele to jsi myslíš že jsi mě setřel/a? nepoučuj tady a nauč se jak líp se nabažit tím že jsi taky nula.
-
To nic já jsem taky holka jen sem vzala jméno DIEGO protože jsem byla na filmu doba ledová 3. A Sidem jsem chtít nechtěla *12* .Jsem zamilovaná do Justina Biebra protože je jen o 2 roky starší a hezky zpívá!! *14* *14* . Mám o čtyři roky stršího bráchu a je blbej.
-
Alli - problém nemám a že na tu nadrženost tak moc myslíš prasáku
-
Nunatááá - boužel mám pro tebe špatnou zprávu ale Barushku na pokoji nenechám , zamýšlet se nad sebou nebudu a komentovat si můžu co chci takže máš SMŮLU. No holčičko takhle to už v životě bývá , musíš se srovnat s tou smůlou...Boužel :) *3*