Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kronoss1
    Hlavně, že ty děláš opak viď? Ale jinak souhlasím. Hádat o tom, jestli je Bieber gay je píčovina. Každý vidí, že je.
  • Kronoss1
    Říká ti něco slovní spojení on purpose? Nebo je to na tvůj mozeček moc velká zátěž?

Edit: A vzhledem k tomu, že jsi pouze reagovala na moji větu o čárkách, tak na zbytek nemůžeš říct ani popel.
    PS: Na dokonalého si nehraji. Taky dělám chyby, ale neudělat čárku před "že" je zločin.
  • Kronoss1
    Teď jsi mi to dala! Fakt. Taková urážka mé pýchy. Teď vážně .. ne, to nejde brát vážně. *15*
  • já xD
  • Twl, to si ze mě děláte konečník! Z těch kravin, co tady píšete by se jeden postolicoval!!!
  • A ty se cítíš drsně,že nás tu poučuješ o úplných pí*ovinách :))
  • Jasný, přestaň si hrát na dokonalýho. Aby jsi se nepo**** že jsem neudělala čárku ve větě! OMG! Sám neumíš napsat slovo Bieber!
  • ahoj to si robis p**u???oni su zasnubeny a stale sa miluju a neverim :) *16*
  • Kronoss1
    Vidím, že nerozumíš slovu úzká skupina. Poslouchá ho jen úzká skupina lidí, což neznamená, že jich je málo, ale že je to skupina lidí, která je věkově stejná. Proto úzká. Vzhledem k tomu, že je veřejná osoba, tak znám jeho jméno i jeho "životní moudra", dle jichž usuzuji, že má v hlavě seno. Klišé typu, že ho neznám osobně, neplatí, jelikož ty ho taky neznáš osobně, maximálně z plakátu v pokojíku. Nelze popřít, že něco dokázal, ale lze popřít názor, že je dobrý zpěvák či muzikant, protože není - argumenty výše.
    PS: Bohužel nemáš žádné hmatatelné argumenty a pokud ano, tak ti byly vyvráceny, a proto se uchyluješ ke klišé 101, viz. ,,Zahrabej se".
  • Kronoss1
    Než začneš druhé osočovat, tak se podívej na vlastní gramatické nesmysly. Pěkný hrubky tam máš, ale když je ti 10 let ..
  • To co na tobě rozhodně ne ! *1* *1* *1* ;-*
  • Hej víš co tu píšeš za hovadiny běž se zahrabat a nemel nesmysli :** ! *5*
  • Na facebooku sa volám Antonina Krempovičková a videla som Selenu Gomez u mňa doma, fotili sme sa spolu a ona tie fokty ukázala Justinovi a povedal, že som fakt sexya kvoli mne sa s ňou včera rozišiel. PS: ešte to buvár nevie, tak im to nehovorte prosím ♥
  • Já ho miluju, on je úplne božíí :) ♥
  • Júúú ♥ on je úplne úžasný
  • Kronoss1
    Já mám seno v hlavě? Opravdu? Jak jsi to poznala? Hmm, že bych řekl velkou pravdu o Justinovi a urazil tvůj idol? A to tvoje klišé o závidění je opravdu jen klišé. Dá se to přetáhnout na jakoukoli veřejně známou osobnost. Pokud tedy zůstaneme u hudby, tak například Ozzy Osbourne. Taky je bohatý a slavný, ale lidi na něj nenadávají jako na Biebra, proč asi? Tímto tedy neguji tvůj výrok o tom, že je to jen o závidění.

PS: Čárky ve větách ti nic neříkají?
  • justin je neuveritelne zasranej zpíčenej kterej si sam huli pero a strka si ho do a je to zajebabana
    *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • ahoj milasku jsi dobri spevak mam te moc rada posloucham te ahoj cauky
  • mas fakt dobrí písně ses fakt fešák *14* *3*
  • I love you justin *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit