-
Hlavně, že ty děláš opak viď? Ale jinak souhlasím. Hádat o tom, jestli je Bieber gay je píčovina. Každý vidí, že je.
-
Říká ti něco slovní spojení on purpose? Nebo je to na tvůj mozeček moc velká zátěž?
Edit: A vzhledem k tomu, že jsi pouze reagovala na moji větu o čárkách, tak na zbytek nemůžeš říct ani popel.
PS: Na dokonalého si nehraji. Taky dělám chyby, ale neudělat čárku před "že" je zločin. -
Teď jsi mi to dala! Fakt. Taková urážka mé pýchy. Teď vážně .. ne, to nejde brát vážně. *15*
-
já xD
-
Twl, to si ze mě děláte konečník! Z těch kravin, co tady píšete by se jeden postolicoval!!!
-
A ty se cítíš drsně,že nás tu poučuješ o úplných pí*ovinách :))
-
Jasný, přestaň si hrát na dokonalýho. Aby jsi se nepo**** že jsem neudělala čárku ve větě! OMG! Sám neumíš napsat slovo Bieber!
-
ahoj to si robis p**u???oni su zasnubeny a stale sa miluju a neverim :) *16*
-
Vidím, že nerozumíš slovu úzká skupina. Poslouchá ho jen úzká skupina lidí, což neznamená, že jich je málo, ale že je to skupina lidí, která je věkově stejná. Proto úzká. Vzhledem k tomu, že je veřejná osoba, tak znám jeho jméno i jeho "životní moudra", dle jichž usuzuji, že má v hlavě seno. Klišé typu, že ho neznám osobně, neplatí, jelikož ty ho taky neznáš osobně, maximálně z plakátu v pokojíku. Nelze popřít, že něco dokázal, ale lze popřít názor, že je dobrý zpěvák či muzikant, protože není - argumenty výše.
PS: Bohužel nemáš žádné hmatatelné argumenty a pokud ano, tak ti byly vyvráceny, a proto se uchyluješ ke klišé 101, viz. ,,Zahrabej se". -
Než začneš druhé osočovat, tak se podívej na vlastní gramatické nesmysly. Pěkný hrubky tam máš, ale když je ti 10 let ..
-
To co na tobě rozhodně ne ! *1* *1* *1* ;-*
-
Hej víš co tu píšeš za hovadiny běž se zahrabat a nemel nesmysli :** ! *5*
-
Na facebooku sa volám Antonina Krempovičková a videla som Selenu Gomez u mňa doma, fotili sme sa spolu a ona tie fokty ukázala Justinovi a povedal, že som fakt sexya kvoli mne sa s ňou včera rozišiel. PS: ešte to buvár nevie, tak im to nehovorte prosím ♥
-
Já ho miluju, on je úplne božíí :) ♥
-
Júúú ♥ on je úplne úžasný
-
Já mám seno v hlavě? Opravdu? Jak jsi to poznala? Hmm, že bych řekl velkou pravdu o Justinovi a urazil tvůj idol? A to tvoje klišé o závidění je opravdu jen klišé. Dá se to přetáhnout na jakoukoli veřejně známou osobnost. Pokud tedy zůstaneme u hudby, tak například Ozzy Osbourne. Taky je bohatý a slavný, ale lidi na něj nenadávají jako na Biebra, proč asi? Tímto tedy neguji tvůj výrok o tom, že je to jen o závidění.
PS: Čárky ve větách ti nic neříkají? -
justin je neuveritelne zasranej zpíčenej kterej si sam huli pero a strka si ho do a je to zajebabana
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
ahoj milasku jsi dobri spevak mam te moc rada posloucham te ahoj cauky
-
mas fakt dobrí písně ses fakt fešák *14* *3*
-
I love you justin *14*