Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • love you love me *14*
  • Pro

Kronoss1 : ty jsi vážně vypatlanej buzíík!! *3* v hlavě nemáš nic než slámu! *3*
  • Juss má statisíce fanynek! žádná uzká spupina!! Beliebers jsou jednou z největších skupin na světě! Znáš jeho jmého né jeho!! Tak mu přestaň nadávat když ho ani neznáš! On toho v životě dokázal strašně hodně a ty umíš jen kritizovat!! Zahrabej se *3*
  • prosimtě ty máš taky seno v hlavě! A přiznal si že mu závidíš a to je celý proč mu nadáváte!!
  • Kronoss1
    Nesrovnávej Jacksona s nějakým Biebrem, buď tak hodná. Není to jen o tom, co vyprodal, ale taky kdo ho poslouchá. Hitler měl taky plný stadióny "fanoušků". To, že Biebera poslouchá jen velice úzká (ale evidentně početná) skupina lidí (ano mluvím k vám dvanáctileté),vůbec nic neznamená a ani to z něj nedělá dobrého zpěváka popř. muzikanta. Michaela Jacksona poslouchal celý svět, všechny věkové kategorie a byl všeobecně uznáván jako král popu a vynikající tanečník. To je ten hlavní rozdíl a navíc Michaelu Jacksonovi nesahá Bieber ve zpěvu, tanci, textech a hudbě ani po kotníky. A kromě peněz milá zlatá, co bych mu měl závidět?
  • Dyť je to holčička.. Šel někdo taky na tuhle stránku jenom proto aby jí (mu) dal Dislike? :D
  • nechápu co na tý holce vidíte.. :DDD *15* *1*
  • Kronoss1
    Všechno, co jsi řekla, že nemůžeme, tak můžeme, protože, světe div se, jsme ve svobodné zemi (zatím). A ano můžeme říct, že je hloupý, protože má opravdu seno v hlavě viz. jeho interview a jeho životní moudra. A jestli mu lidi závidí? Asi jo, já maximálně peníze a to je tak všechno.

PS: Tady se to jmenuje, cituji: ,,Diskuse pro Osobnost Justin Bieber". *3*
  • Lidem co mají rádi JB se evidentně líbí pop, tak nevím proč by je měli oslovit tebou uvedení interpreti. Mě kdyby někdo nutil s pistolí u hlavy poslechnout něco od Pražskýho výběru, tak se nechám radši zastřelit.
  • demisalvatore
    Nedokážu pochopit proč se tady hádáte a proč na něho nadáváte? Ano, tady může napsat každý svůj názor, ale mezi "vlastním názorem" a "nadáváním" je dost velký rozdíl. Nemusíte ho mít rádi, ale urážet ho a nadávat mu? Jak u něm můžete říct (například), že je debil, pitomý, nebo je blbej? Propána lidi vždyť ho vůbec neznáte!!!!Nikdy jste ho nepotkali tak jak ho můžete nenávidět, nebo na něho nadávat? A posuzovat někoho podle bulvárů, to je dost ubohý. A jestli ho nenávidíte jen tak ze žárlivosti(což tady stejně nikdo nepřizná)tak to od vás není spravedlivé. Ještě ktomu se to tady jmenuje fanklub a ne anti-fanklub, takže tady polovina zvás nemá co dělat. Já mám tady dost osobností, které nemám ráda, ale nikdy bych nemohla říct, že je nenávidím, když je neznám. Nejsem Justinova fanynka, ale ani nejsem hater..jsem tak uprostřed, ale tyhle hnusné kecy na něho mě štvou.Dokázal toho víc než všichni hateři tady zvás dohromady. On je ten bohaty, slavný a holkama milovaný kluk. A to vaše nadávky nezmění. ;)
  • Abys věděl tak tu halu vyprodal za 22 minut! To se nepodařilo ani Michaelovi Jacksonovi! *3* Chtěla bych slyšet jak zpíváš ty........jenom mu závidíš to je celý a taky pěkně ubohý, takže jestli máš problém řekni to třeba prezidentovi a laskavě tady neoxiduj *3*
  • The Offspring FOREVER!!!
  • Kronoss1
    Ne, nechci ho vidět naživo, to bych se musel vzít špunty do uší, klapky na oči a pytlík na blití. Je spousta gayů, kteří chodili s ženskýma, dokonce se i oženili. O tom souzení. Víš, já když sem tam slyším ty jeho moudra, tak se fakt musím smát. Ten si na dospělého jen hraje a ještě si na něj hraje špatně, takže ne, nesoudíme ho jen podle zpěvu. A ano, chlapi mají radar na gaye, možná se ti to zdá divné, ale je to celkem prokazatelná věc.

PS: Cítíš se drsně, když používáš anglická slovíčka typu Fuck you haters?
  • Kronoss1
    Takže je to Michael Jackson? Haha, nenech se vysmát. Ani v nejmenším nemá na kapely a interprety, které jsem uvedl výše. Jeho muzika se nedá ani označit za muziku, vždyť je to hrůza. A podívej se na jeho fanoušky, tedy fanynky. Když vidíš koncert Rammstein, tak nevidíš jen mladé lidi, ale lidi všeho věku, ne jen holčičky, které se udělají z pohledu na jeho nagelované vlasy. Jak jsem řekl, až bude dělat dobrou muziku, dejte vědět, ale zatím nedělá žádnou muziku.
  • ahoj justinko rada bych se stebou seznamila kdybys normalne napsala , ze ho nemaš rada byli byzme pratele nebud sprosta jo a přes poštu mi pošli baliček moje telefoni čislo je 605589653 frenštat strelnični adresa 728 okres novy jičin at to ke me dojde za dva dny , ale fakt nebo mi tet hnet zavolej *4*
  • lrenku na zivotopise selena gomez jsem ti neco napsala jo tak se tam podivej ahojj pavlina *14*
  • *7* promin , ale taky me moc nezajima , ale ujde
  • Drž píču!
  • Já znám kluky co ho poslouchají.. A jak říkám "píšu" máš s tím problém neozývej se .. Jen že má takový vlasy? Jo dokázal.. Klidně si o mě myslete že jsem naprostá... Je mi to fuk.. Ale viděl jsi ho n živo (vím že nechceš) A kdyby byl bu*ík chodil by se Sel? Prober se .. Neříkám že ho musíte poslouchat,ale když ho neznáte a soudíte ho jen podle zpěvu.. F*ck you Haters!Určitě na to máte radar :'DD Já mám radar na takový ma*ory jako jsi ty :'DD (Néé kecám..) Ale je hnusný co o něm říkáte,když ho ani neznáte :'D A hádat se s tebou nebudu .. Máš svůj názor a já Ti ho neberu,ale někdy mi příjde že už to trošku moc přeháníte..A proč bych Ti měla dávat vědět,když mě teď nesnáším,že ho "bráním" :'DD Taky ho nemám v lásce,ale nebudu o něm roznášet pomluvy,když ho ani neznám :'DD A dost jinak tu napíšu knížku :'DDD
  • tak abys věděl chytráku Justin vyprodal Madison Square Garden! A to je vrchol ůspěchu! Je to k neuvěření ale vypradal halu stejnou jako Bob Marley, Michael Jackson atd!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit