-
Měla by jsi se naučit psát :DDD
-
Ti kteří ho nesnáší -> Vždyť ho ani neznáte tak ho nesuďte podle zpěvu jste trapní chtěla bych vidět Vás jak dokážete to,co dokázal on! Tak ho nechte být.. Neříkám že jsem fanynka nějak moc ho nemiluji,ale jeho písničky (nějaké) poslouchám a nesoudím ho podle zpěvu.. Říkáte že je bu*ík proč? Má Sel.. Jen že se Vám nelíbí jeho písničky..A když kluk poslouchá třeba Justina nebo One Direction hned máte na něj že je bu*ík a tak.. Holky třeba taky poslouchjí Beonce,Rihannu a neříkáte jim že jsou le*by ... Tak se proberte a nebo jsem nepište Váš názor nás nezajímá! :) ;)
-
Musím souhlasit s PRYČSBIEBREM, protože pokud porovnám například Harrisona Forda jako lamače dívčích srdcí před 30 lety s tím, co "frčí" dnes, chce se mi z toho až brečet. *9* Nechci poukazovat přímo na Biebra, ale všeobecně na naší dobu. Na každým rohu nagelovaný palice, růžový košile a útlý kalhoty. Pokud chce být chlapec dnešní doby ještě více "in", nejlépe si ty kalhoty nasadí tak, aby mu koukalo půl zadku. Chudák pan Darwin, zřejmě netušil, kam až se evoluce vyvine...
A co se týče těch lidí, co zde nebo kdekoli jinde píšou, že Justin je gay, není to proto, že by mu snad záviděli, jak si spousta fanoušků myslí. "Pouze" vás - fanoušky rádi vytáčejí. Nejlepší je tyto urážky ignorovat a neodpovídat na ně, ale člověk je tvor hádavý, není-liž pravda :). Navíc, k vaší smůle se vámi uznávaný idol stal i symbolem všech těch nagelovaných "chlapců růžových košil" (nemluvím o pravých gayích!). A tento styl, ač dnes stále více vyhledávaný a uznávaný je tím pádem stále více nenáviděn a kritizován. Taková je doba a to je můj názor. S dobou se smiřte, za názor mě klidně ukamenujte, ale já nikdy nebudu Biebra uznávat jako někoho vyjímečného. Je to prostě jeden ze statisíců dnešních kluků, jejichž styl se mi nikdy nebude líbit. Justin, protože je slavný, se stal pouze "obětním beránkem". -
Koukám, že tu všichni sežrali veškerou moudrost světa, že? Nevím jak vy, ale když někoho neposlouchám tak ho hned nemusím urážet, ne? Já mám od Justina víceméně dvě písničky a to ještě v cover verzích, ale fakt mě dostávají ty řeči o tom jestli je, nebo není gay, to je snad jedno, mezi námi je takových poměrně dost a záleží na tom? Jsou to lidi jako všichni ostatní. A za druhý, musí mít každý zpěvák vyhulenej vychlastanej hlas? Když hodláte kritizovat hudbu, tak si, prosím, přečtěte taky něco z teorie, abyste jí aspoň trochu rozuměli. Protože já jako ,,umělkyně´´ docela trpím, když nám do řemesla fušují laikové, kteří o tom neví vůbec nic. Takže si zkuste najít přehled mužských zpěvných hlasů a zjistíte, že existují i tzv. kastráty a do těch má asi Justin ještě dost daleko. Takže prosím!!! Nedělejte, že všemu rozumíte. Děkuji:*
-
souhlasim stebou *1*
-
i ♥ justinn *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
On je nejlepší..:)*
I <3 LOVE JUSTIN *14* -
joo jdi se zahrabat *3*
-
asi budu zvracet *11* *11* *11* jestli je tohle idol generací žen tak to se jdu radši zahrabat *1*
-
ale v americe jsou kratší čísla víš!!!! *15* *15* *15* *15*
-
fíha sem nevěděla že je Justin kouzelník a podepisuje se pokaždý stejně. Tenhle podpis je s Justinovýho koncertu, který on sám podepsal. tak se sklidni
-
česká stránka o Justinovi: http://www.facebook.com/pages/Justin-Bieber-CZ/342667739148855
-
a nepíše se "heska" ale "hezká" abys věděla ty anštajnko Kláro *3*
-
tohle je číslo Justina Biebra 606042940 to snad není možný!!! on to zvyhl :D boží
-
jdi někam!!!!!!
-
jestli se ti nelíbí tak tady laskavě neoxiduj!! *16* *16*
-
http://www.google.cz/imgres?num=10&hl=cs&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbnid=5pyLjAA03DiwHM:&imgrefurl=http://www.justinbieber16.estranky.cz/clanky/podpisy-justina- tu máš přehled pravých podpisu.Te tvůj je fake sama si ho napsala.Jestli chceš si vydělat tak se přihlas někde a nemusíš prodávat fake podpisy které jsi opsala a ještě k tomu špatně pozná to každá fanynka že je to fake *2* *2*
-
Prodávám podpis Justina Biebera http://aukro.cz/pravy-podpis-justina-biebera-i2526417987.html
-
Já jsem sice na straně Justina, ale souhlasím s tvým vyjadřováním. Taky si myslím, že by se názory měly vyjadřovat jak ty říkáš mírně a ne hned psát, že je teplej a tak. Neříkám to proto, protože jsem jeho fanynka, ale proto, protože nadávky a další nemravné způsoby nejsou názory, jak vyjádřit to jestli ho máte nebo nemáte rádi.
-
přesně