-
mám pocit že všetci jeho fanúšikovia sú rovnakí. ich názory typu " prečo ho súdiš keď ho ani nepoznáš, on niečo dokázal a ty nič on vie aspon spievať a ty len urážať" by som osrala. Toto je DISKUSIA a nie vyznávanie lásky justinovi biebrovi. tak drž hubu moja počúvaj. mne je ale ku*va jedno že ťa náš názor nezaujíma ani NEMUSÍ. toto je slobodná diskusia a nie tvoja alebo resp. jeho fanúšikov. Ked baby počúvajú slávne speváčky je to preto že majú vkus a oni vedia dobre spievať každá z nich má talent! ked chalani počúvajú 1D a pod. kraviny / a nevravim že nemajú talent/ každý súdny človek ti povie že sú teplí preboha!!
-
No a?! Tem co ho maji opravdu radi je to jedno!!!!
-
To je fakt ubohý, takže když už nezabere čeština tak to zkousite anglicky?! Ten kdo to psal je největší k*Kot na svete.
-
Buzík? Stačí se na něj podívat a vidíme. To víš, chlapi na to mají radar. Co se týče kluků, kteří poslouchají Biebera, tak já žádného neznám a rád bych toho jednotlivce viděl.
PS: Nějaký Justin nemá ani v nejmenším na Rammstein, Ozzyho, Queen, Rolling Stone atd. Až bude mít pořádnou muziku, tak dej vědět, zatím nedokázal nic. -
uchile why they went that selenium kdiš skunk smell like those gay prick
-
ty si najvecsia svina v celej amerike *1* *1*
-
Já ho nesnáším je to nejhorší zpěvák v americe!!!!!! hnusssssssss fuj *11* *11* *11* *11* *11* *11* *16* *7*
-
nechci biebra *12* urazit ale je blby
-
jaká modralka . to napsal nekdo s jmenem nezajem *4*
-
musím souhlasit s modralkou 8, ale to co píšeme je taky naše věc. tebe nikdo poslouchat nebude. co si myslíš,že mužeš nekomu neco nakazovat já jsem teda svuj názor napsala *10*
-
vy co píšete , že všemu rozumíte tak si trhněte , protože tohle je diskuze ne psaní moudrých řečiček . každý má právo tady napsat svůj názor ikdyž to skoro nikoho nezajímá *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
-
Joooooooo, správně ses rozhodla a neměj strach to bude dobré...určitě si tam najdeš někoho komu budeš moct věřit...sice Tě neznám, ale věřím Ti... TO ZVLÁDNEŠ!!! Jo a přeju hodně štěstí a šťastnou cestu *3*
-
Tak tedy Los Angeles...ale pořád mám trochu strach *3*
-
LOS ANGELES!!!! *1*
-
Mám hlubší hlas jako normální 17letý kluk a ne jako b*u*z*í*k kterýho nakopli do koulí. Vlasy mám krátký, protože nechci dopadnout jako polovina mých vrstevníků s vlasy ála helma. A tolik prachů jako má on v tomhle zku*veným státě ani nevydělám, leda bych šel do parlamentu. Jinak ani nechci dokázat to co on, on se stejně nevyrovná skutečným umělcům. James Hetfield, Kurt Cobain, Till Lindemann, Rob Halford...říká ti to vůbec něco? *3*
-
Když jsem ho poprvé poslouchala, říkala jsem si , že to zpívá holka. A taky vím, že je pěknej bu*ík! Je to jenom nafoukanej pracháč, kterej má v garáži víc aut než inteligence. Na uchu náušnici a úzký kalhoty na tělo. Opravdu lituju Seleny. Má na víc než zakrslýho bobra. Nagelovaná hlava, drahý oblečení. Další nafoukaná celebrita! Já jen říkám pravdu! Dokonce si i lakuje nehty bezbarvym lakem! Proboha, kam ten svět zpěje!
-
Chudák vykastrovanej...
-
Já si pamatuju, jak jednou někde hráli JB v rádiu a kámoš hned: "twl, co to je za zpěvačku?" A vůbec pusťe si lidi třeba Abraxas, Deep Purple, Pražskej výběr, Jimiho Hendrixe, Janis Joplin, Rolling Stones, nebo Black Sabbath a pak prosim vás pište, jak se vám to líbilo *3*
-
* miluje :DDD A komu to tady cpeš? Někdo Justina má ráda jiní ne to Ti nezazlívám -> Ale měla by jsi se naučit pravopis :DD
-
Justin bieber je blbý zpěvák. Nemám ho ráda a všechny co mají tenhle styl pokud je to zpěvák.A moje ségra je pitomá protože ho myluje a když ho uvidí tak omdlí.