-
justinek
Ahojky taky zbožnujete justínka já teda jo a dost..............je hrozně hezkej -
Re: ??
o jeho životě, čím si musel projít než se dostal tam kde je teď -
Re: Re: Re: Re: on a hvězda??!!
Myslim že to alspon na chvíli skončilo psala nám do diskuze že se stěhuje tak už by mohl bejt klid. *3* -
Re: Love me
kde to berou? myslím, že jenom prostě vidí, jak vypadá... a jak zpívá. *1* -
??
o čem je never say never?? -
Re: Re: Re: hele..!!
Miley je lepsi !!! *5* -
Re: Re: Re: on a hvězda??!!
Já už to taky nevydržela a jsem na straně Fanynek MCR a pořád jí tam něco píšu ale ona to prostě ignoruje -
Re: Re: on a hvězda??!!
Tak jí proboha něco řekněte jinak bude všecko an vás na všechny faninky a ne jenom na ní ne?? A myslim že holky od nás (MCR) se už dlouho neudrží !!!!! -
Re: Re: Never say never
jasný... premiéra je teprve dneska a ty uz ho máš :D prober se... -
Re: Re: JB and CHB
Jeho FB? Justin Bieber.Jak jednoduché že?Ale nepřidává si fanoušky -
Re: Re: Never say never
No jo jasně nemůžeš ho mít v češtině když ho teprve dávaj v kinech v Americe. -
Re: on a hvězda??!!
Ano vím že jsou nadávky MCR a ta holka je pěkně trapná s tím.Jsem velká fanynka Justina ale abych takhle nadávala ostatním hvězdám to ne.Oni mají dobrý písničky,bohužel s tou holkou nic nenaděláme chová se jako by byla King. -
Re: Never say never
no ja ho uz mam..v cestine -
on a hvězda??!!
Nechápu jak někdo takovej může bejt slavnej. Nevim proč jedna holka z vašich řad nadává My Chemical Romance když se může otočit na svoji zeď v pokoji kterou má polepenou tim obličejem ze kterýho mam noční můry.... Jo jasný mějte si ho rádi, kažte si život ale nepište do jinejch dizkusí zpěváků a skupin který neposloucháte.... nám to taky vadí když jim někdo nadává ne nebojte nejste sami.... Takže se laskavě odeberte jenom na tuhle diskuzi -
Never say never
Nevíte někdo jestli ten film Never say never bude i v česku? -
Re: JB and CHB
hele já chcem vedieť jeho facebook :P Dáš mi ho ? prosím.. *3* -
Re: Re: JB and CHB
vite kdyz se asi znam s nejlepsim kamaradem JB tak to asi vim..sam to rikal ze to neni pravda a ty fotky? to je minulost :D byly foceny opravdu davno :D *1* *1* ..jzs. predstavte si ze si s nekym date kamardsky pusu a ted vas hned sleduji paparazzi a udelaji z toho ze spolu chodite atd. strasny kraviny? :D vite jak mu musi bejt kdyz tohle delaj? -
Re: Re: Do u even know what he sings about?
*1* *1* *1* *1* *1* -
Jak víš že spolu nechodí ?To nemůžeš jistě vědět ,navíc je to jejich věc.Navíc nejlepší kamarád Justina je Ryan. -
Taky jsem tomu nevěřila ale dneska se objevily fotky, kde se drží za ruce a a dávají si pusu, tak spolu asi chodí