Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bulva

justinek

Ahojky taky zbožnujete justínka já teda jo a dost..............je hrozně hezkej
  • Re: ??

o jeho životě, čím si musel projít než se dostal tam kde je teď
  • Re: Re: Re: Re: on a hvězda??!!

Myslim že to alspon na chvíli skončilo psala nám do diskuze že se stěhuje tak už by mohl bejt klid. *3*
  • misacdc

Re: Love me

kde to berou? myslím, že jenom prostě vidí, jak vypadá... a jak zpívá. *1*
  • ??

o čem je never say never??
  • Re: Re: Re: hele..!!

Miley je lepsi !!! *5*
  • Re: Re: Re: on a hvězda??!!

Já už to taky nevydržela a jsem na straně Fanynek MCR a pořád jí tam něco píšu ale ona to prostě ignoruje
  • Re: Re: on a hvězda??!!

Tak jí proboha něco řekněte jinak bude všecko an vás na všechny faninky a ne jenom na ní ne?? A myslim že holky od nás (MCR) se už dlouho neudrží !!!!!
  • Re: Re: Never say never

jasný... premiéra je teprve dneska a ty uz ho máš :D prober se...
  • Re: Re: JB and CHB

Jeho FB? Justin Bieber.Jak jednoduché že?Ale nepřidává si fanoušky
  • Re: Re: Never say never

No jo jasně nemůžeš ho mít v češtině když ho teprve dávaj v kinech v Americe.
  • Re: on a hvězda??!!

Ano vím že jsou nadávky MCR a ta holka je pěkně trapná s tím.Jsem velká fanynka Justina ale abych takhle nadávala ostatním hvězdám to ne.Oni mají dobrý písničky,bohužel s tou holkou nic nenaděláme chová se jako by byla King.
  • dorisek111

Re: Never say never

no ja ho uz mam..v cestine
  • on a hvězda??!!

Nechápu jak někdo takovej může bejt slavnej. Nevim proč jedna holka z vašich řad nadává My Chemical Romance když se může otočit na svoji zeď v pokoji kterou má polepenou tim obličejem ze kterýho mam noční můry.... Jo jasný mějte si ho rádi, kažte si život ale nepište do jinejch dizkusí zpěváků a skupin který neposloucháte.... nám to taky vadí když jim někdo nadává ne nebojte nejste sami.... Takže se laskavě odeberte jenom na tuhle diskuzi
  • smilezz-montana

Never say never

Nevíte někdo jestli ten film Never say never bude i v česku?
  • Re: JB and CHB

hele já chcem vedieť jeho facebook :P Dáš mi ho ? prosím.. *3*
  • Re: Re: JB and CHB

vite kdyz se asi znam s nejlepsim kamaradem JB tak to asi vim..sam to rikal ze to neni pravda a ty fotky? to je minulost :D byly foceny opravdu davno :D *1* *1* ..jzs. predstavte si ze si s nekym date kamardsky pusu a ted vas hned sleduji paparazzi a udelaji z toho ze spolu chodite atd. strasny kraviny? :D vite jak mu musi bejt kdyz tohle delaj?
  • terezxd

Re: Re: Do u even know what he sings about?

*1* *1* *1* *1* *1*

Jak víš že spolu nechodí ?To nemůžeš jistě vědět ,navíc je to jejich věc.Navíc nejlepší kamarád Justina je Ryan.

Taky jsem tomu nevěřila ale dneska se objevily fotky, kde se drží za ruce a a dávají si pusu, tak spolu asi chodí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit