-
Re: Do u even know what he sings about?
Já ho právě poslouchám kvůli tomu textu.:-) Protože je jeden z mála zpěváků, jehož texty písní fakt dávají smysl a vypráví nějaký příběh.:-) Třeba píseň Pray je o umírajících vojácích a hladovějících dětech. Takže rozumíme, víš? Jinak bychom ho neposlouchaly, protože by to nemělo smysl. *1* -
jako pomalu všichni vy o čem spívá jako američani i britové ty tomu rozumí nejlíp a sou tam nejvíc fans na světe u ná je zase víc antyfans nez v jiných zemích a tem textum rozumim *14* -
Re: jméno
ne kde si to prosimte vzala *14* -
Re: Re: Re: Re:Re:Re: jméno
omluva přijata. -
Re: Re: Re: Re:Re:Re: jméno
Jáj takový povyk ,kvůli tomu že napsala "si normal?" vždyt to není nadávka -
Re: Love me
Kde to berou?Víš to většinou píšou závistiví kluci no a když vidí (pro nás) pěknýho kluka tak hned nadávají že je gay.Na youtube je hodně pěkných zpěváku a skoro u všech (kluci) píšou že je gay ikdyž má třeba holku -
Ano vím o čem zpívá anglicky umím ne úplně perfektne ale ano -
Re: Re: Re: Re: Re: justin
v 5tý *5* *5* -
Do u even know what he sings about?
Jen pro informaci. Rozumíte vůbec tomu, co zpívá? To by mě docela dost zajímalo, já si tipuju, že ne, protože jinak by jste to neposlouchaly - tím y nazančuju, že jste holky, kdybyste náhodou měli řeči na pravopis. -
Re: SELI
ahoj..neni to pravda..jsou jen kamaradi *1* *1* -
Re: Re: tohle je REAL
chces fotku? *1* *1* -
SELI
Je pravda že chodí se Selenou??? *3* -
Re: Re: Re:Re:Re: jméno
promin ja sem nechtěla bejt takyová já mám takovou povahu když mám ten den špatnou náladu(což sem měla a dost)tak sem dost výbušná tak srry *9* *9* *9* *9* *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: jméno
monouseku1 vidíš už se ti omluvila.tak se už usmiřte. *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: jméno
promiň ja sem jen chtěla, víš no prostě jsem vyděla na www stránkách v brava že se tak menuje a tak sem si to chtěla ověřit na facebooku a tam sem to zadala a chvíli hledala a narazila jsem na profil kde měl různé fotky.a tak sem si to chtěla ověřit tady,protože jsou zde fajn lidi.nechtěla jsem tě naštvat.promiň moc se omlouvám. -
Re: Re: Re: Re: jméno
srry ale na každých stránká je napsaný jak se jmenuje a kdyby se podívala na wikipedii tak to ví hned *5* *5* *5* *5* -
Re: Re: Re: jméno
monouseku1 chápu, že to víš a tak to můžeš napsat normalně a ne hned lucce nadávat*13* .třeba to nevěděla. -
Re: Re: jméno
no tak promin že se ptám.tak sem to chtěla vědět -
Re: Re: Re: Re: justin
a v kolikaty si tride??? *7* -
Re: tohle je REAL
A to jako určitě?!
To, že na FB narazíš zrovna na JB nebo MC..je ta nejminimálnější šance...
Sorry, ale moc Ti nevěřím a určitě nejsem jediná!!
Na FB jsou miliony profilů se jménem 'Justin Bieber' nebo 'Miley Cyrus'...
Může a mohl to být kdejaký američan, kterej se vydával za JB!!! *13* *13*