Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: love

Doufám že né :(
  • Love me

Strašně mě štve jk mu nadávaj že je gay není to pravda nwm kde to vzali byla bych moc ráda kdyby toho nechaly ae to se asi nikdy nestane :( škoda strašně by mě zajímalo jak to bere? ae všude píšou že to bere vpohodě a že to není pravda takže to asi bere ok milju jeme justina a budem milovat dál :)
  • LOve ne

Justin je proště užasnej a všichni bychom byli určitě rádi kdyby přije do čr jestli přijede pujdu 100 procentně na jeho koncert moc se těším :) love justin :) *14* *3*
  • monouseku1

Re: Re: sestrenice

tak mi prosim řekni jak se jmenuješ příjmením já si tě najdu *5* *5* *5*
  • monouseku1

Re: jméno

si normal?on ma rodne jmeno justin drew bieber a ne alex lawrence
  • lucka19

jméno

je pravda že Justin Bieber se jmenuje Alex Lawrence????
    *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • Re: Re: Re: :(((

justin omdlel při nějakým nacvičování svých tanečních pohybů ale prej je to ok..psal mi to na facebooku..a musí být tak tejden v klidu.. *1* *1* mimochodem znáte CHRISTIANA BEADLESE??? *3*
  • Re: Re: tohle je REAL

necghapu te ale to je jedno proste me tady mazete vsechny veci...nechapu vas... *10* *10* *16* *16* *16*
  • Re: tohle je REAL

jasně ale to neznamená že ho znáš když ho máš na fb víš když tam přidáš někoho tak to znamená že ho znáš ? néé takže *1*
  • monouseku1

Re: Re: Re: justin

z matiky mam 1 ale ty si asi slepa jak to tak vypada *15* *15* *15* *15* *15*
  • Re: Pozor- zpráva pro hatters

jo a neupadlas náhodou někde. justin bieber a nejlepší jo? VESNU MOŽNÁ *5* *5* *5*
  • 30.04.1998

Re: Re: justin

a v kolikátý si třídě? :D Justin je přece malej jak můžeš říct že měří 173 tvl!!!! to je jako vrchol :D co máš z matiky..... *7* *1*
  • tohle je REAL

s tim ze znam JB si nedelam srandu nemusite mi tu mazat veci ale JB mel fb a ted si ho smazal strasne ho otravovalo lidi..a to je pravda..mela sem i Miley cyrus ale tu zas otravovali paparazzi...a tohle je Pravda a kdo neveri jeho problem mohl mit justinuv podpis..:D a vse kolem nej *1* *1*
  • hilka

plsss

Ahoj lidi Justin je ten nejlepsi!!! milujuuu hooo !!! .. a pls mohly by ste poslat co nejvice hlasu pro moji kamaradku?? .. byly by sme vam opravdu moc vdecne!! :)) :-*** http://www.ddmdecin.cz/divka_roku/2 011/index.html Jmenuje se Eliška Čermakova :) .. moc dekujem ste nejlepsi :)) .. PEACE ... jinak Justin je opravdu kus ;) *14* *14*
  • syndynka

Re: love

Je to tak zamotaný ,ale jak byl JB na oslavě Jessici Jerell tak se k sobě zase měli.Ale na druhou stranu to JB moc nezveřejnuje a Selena taky ne !A JB mamka s tím vztahem nesouhlasí tak myslím ,že ju JB poslechl a nechodí s ní a jjsou dobří přátelé!!:-)
  • Re: love

neee to si necetla sou jenom kamosi a le ja tomu neverin
  • punkkatty

Re: Pozor- zpráva pro hatters

To je moc hezký, ale nám na diskuzi o zpěvákovi Gerardu Wayovi (z My Chemical Romance) píše jedna vaše osoba, která nás tam sprostě uráží a tak dál, ale to už je v pohodě...
  • niky.b

love

nevíte někdo jestli justin chodí doopravdy se selenou gomez? *7* *9*
  • Re: báseň

Tak to jsem fakt nežral... *1* Kdyby se ze mě náhodou mělo někdy stát tady toto, co napsalo tu "báseň", prosím, zastřelte mě!!! *5*
  • dorisek111

Re: Re: Re: tak tady máte to číslo :)

ZKUSTE TOHLE:+14046653410 TOHLE FUNGUJE...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit