Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JB and CHB

Ahoj holky po dlouhe dobe sem tu..urcite vsichni znate nejlepsiho kamarada JB christiana beadlese...zrovna jim se zabyvam uz pul roku hledala sem ho ruzne na facebooku a tam je strasne fake a az po pul roce sem objevila reala a sem rada ze ho muzu poznat osobne...jo jinak JB se selenou nechodi jsou jen kamaradi a bravo a People? jsou to jen drby a kraviny :D jo nekdy si to taky koupim ale nic z toho neni pravda :D
  • nicola14

Re: new song

je fakt super...*3*
    pak je taky dobrá od pretty boy swag (taky od soulja boy), kterou Justin přezpíval.... *3*
    tu upa zbožňuju *14* ....
  • monouseku1

new song

našla sem super písničku tady je odkaz http://www.youtube.com/watch?v=oToX UmF37FU

vymažte mezery *3* *3* *3*
  • nicola14

NEW SONG ?

http://www.youtube.com/watch?v=FBkr 0LRrMU0&feature=feedu

Vymažte si mezery.... *3*
  • nicola14

Re: LOve ne

souhlasim...tky určitě pudu na koncert!!! *14*
  • Re: Re: ehm

Když se vymlouvá že lístky dávat nemůže tak pěkně šmelí :D on může dávat lístky...určo je to někdo jinej přemýšlej proč by jináč říkal že nemuže?
  • Re: Re: Re: Re: Číslo na Justíínkaa

hele když si to tak vezmeš tk JB by nedelal prakticky nic jinýho než by telefonoval s fans kdyby to číslo bylo doopravdický... zamysli se!
  • Re: Re: jméno

Sorry ale nejmenuje se Justin Drew Bieber pseudonym justin si dal podle svýho oblíbenýho zpěváka justina timbrlakea takže se nemáš co zlobit na dotaz nad tím protože je to možná pravda!
  • Re: Konec urážek a hádek

Dobře konečně někdo zakročil.Tyhle urážky a hádky už jsou dost trapný.
  • hudy

Konec urážek a hádek

Já jsem to smazala!!
    A to, co jsem napsala u Miley, platí pro všechny diskuse, tj. i tady!
    *13*
    hudy
  • Re: SELI

Nechodí se selenou!_
  • Re: Re: Re: Re: SELI

Víš co ti poradím?Nečti Bravo.Jsou tam jen kecy,kecy a kecy.Už si ho radši dávno nekupujou nevěř ničemu co tam píšou
  • monouseku1

Re: Re: Re: SELI

vim že je to hodně divný ale v bravu sem četla že selenu chce nějaká fanynka zabít prej že aby s nim mohla chodit jen ona ale zdá se mi to hodně divný *7* *7* *7* *7*
  • michael.j.jackson

Re: Re: Re: LOL

přeně moje řeč!
  • michael.j.jackson

Re: báseň

já chcípnu smíchy *1* *1*
    debil bieber.jenom never say never je dobra protoze tam zpiva jaden smith !!
  • kikulinka1996

Re: Re: Love me

tjn *16*
  • kikulinka1996

Re: Re: Re: SELI

prej už je to potvrzený že spolu chodí *1*
  • Re: báseň

No tak kdybys přišla s tím do nějaké soutěže tak by těn poslali domů s výsměchem.Bez úrážky,ale takovým věcem se celkem věnuji a takhle "básnička" (Tomu se tak možná ani nedá říkat) je na úrovni 9- 10 letý holky -pardon jestli té tvoji kámošce tolik je.Rýmy hrůza a slova použitá nejsou spisovná.Promin
  • alficka

Re: Re: SELI

na druhou stranu, jak to můžeš vědět? Jasně, dokud to oni sami nepotvrdí, můžeme se o tom jenom dohadovat. Já osobně si myslím, že spolu chodí a moje tvrzení bych doplnila těma fotkama z jejich dovolené. Oni to sice stále popírají, ale to je podle mě z důvodu, aby JB fanynky Selenu neukamenovaly *1*
  • alficka

Re: Re: Do u even know what he sings about?

*1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit