Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • escarlate

Nesnáším antis

Osobně Justina moc nemusím. Nelíbí se mi moc jeho písničky, ani jak vypadá :) Ale nikdy jsem neměla nepochopitelné potřeby urážet ho, retušovat jeho fotky, nadávat mu do gaye a podobné hnusárny.
    Přiznám se, že byly doby, kdy jsem se vtipkům na jeho účet taky trochu zasmála, ale to bylo předtím, než jsem pozanal opravdovou sílu antifanoušků. Před tím, než jsem začala poslouchat SNSD neboli Girls' Generation (moje nejoblíbenější skupina). Ti mají dokonce oficiální anti-fanclub. Tehdy jsem začala antis všeobecně nesnášet.

Upřímně mě hrozně štve, kolik hnusných antifans je na světě a teď to myslím víc všeobecně, nejen co se Justina týče. Antis nemají život, když tráví tolik času nad někým koho (údajně) nemají rádi. Spíš jen závidí.
    Vážně mě to vůči Justinovi mrzí. :(

Justine! Nevzdávej to! Ty jim to jednou všem pořádně natřeš!!!!
  • Re: Omrdány čuráák!!

a ty ses to sami!!! *5* ty debile *4*
  • hanamiley

CD Justina..

Ahoj lidi.Mám tady pro vás nabídku,která by vás určitě jako fanoušky Justina Biebera mohla zajímat.PRODÁVÁM CD JUSTINA BIEBERE MY WOLRD 2...Stálo by 250 Kč ale je nepoškozené,prakticky nové a je to levnější cena než v obchodech.Kdyby někdo,kdokoli z vás měl zájem napiště mi na email: taylor123@centrum.cz děkuji předem :)
  • Re: Re: Číslo na Justíínkaa

Já ho chci taky napiš mi ho do zprávy díky *14* je užasnej .... *14*
  • syndynka

Re: Re: Číslo na Justíínkaa

jUSTIN SVÉ PRAVÉ ČÍSLO NIKDY NEZVEŘEJNIL POSKYTUJE JENOM FANS TELEFON A TO SE DOVOLÁŠ NÁKÝMU CHLAPOVI A ON TĚ BUD PŘEPOJÍ A NEBO TI SÁM ODPOVÍ NA OTÁZKY TSKŽE PŘÍMO JB TO ASI NEBYL NE ??
    o JB VÍM HODNĚ !! *14* *4*
  • love

justin bieber je proste nej chapessssssssssssss oooooooo *14* *14* *14*
  • I♥him!!!

Justin je nejtalentovanější,nejroztomilej
  • Re: Číslo na Justíínkaa

prosiiiimmm, ho maaamm moooc moooc rada.. J asom totiz zo Slovenska.. proosiimmm mmoooccc hoo luubiimm... *14*

daš mi ho ja sem jeho faninka a sem do nej uplne blazen aa kdibi prijel dočeska tak by to bylo uplně supeerr pls dej mi ho *14*

to deda je pravda nej nej nej a skvele spíva a vy pada *14*
  • Re: Re: ehm

pošleš mi ho tky pls? kujuu moooc.. do sprááv:-)
  • miskad

Re: Číslo na Justíínkaa

Jáá bych ho taky chtěla *14*
  • monouseku1

ja ho straašně moc chci plosííím já sem je faninka moje plakáty po celim pokojíčku to dokazují prosím pošli mi ho jako zprávu děkuju mocíík ♥♥ *14* *14*

ej delas si sranduuu?? :))...jak si mohla sehnat jeho cislooo?? :D ...ale jako jestli ho faakt mas tak ho chci!! *14*
  • kikinqva

noo teď mi to nejsem se tm dovolat užž ..........to je v prrr !!!!!!!! ale napište můžete to skusitt .....a pomoc mi se tm dovolatt a ukecat ho at přijede do česka čim víc mu bude volat českých fanynnek tim lípp :)
  • kikinqva

Číslo na Justíínkaa

ÁáÁ tk to už si ani nepamatuju že loni sme s kámoškou volali justinovi :D ale vzpoměla sem si teď a je to pravda byl to můj a kámošky nejlepší okamžik naštěstí ještě že sme uměli aglicky jinak by sme se snim stěží domluvily ..... no a teď sem to číslo skoušela a už ho nemá už neexistuje ale kámoška má na něj nový a včera sme mu volali o5 a dovolali se tk kdo chce to číslo tkk mi napištee a já vám ho dám ale pouze jeho fanouškům ne antifanouškům !!! *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* justin je nej a nej nejlepší !!!!
  • miskad

Re: nálada

Děkujem
  • alficka

Re: Prosím jenom o radu

myslím že ne. Nevím *7*
  • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: ehm

*s ním*.. sorry překlep.. ale prostě vy co kecáte že se s ním znáte a že vám dá lístky a tak ste mega trapný a taky ste na hlavu.. prosím zajděte si na nejbližší psychiatrickou léčebnu ve vašem okolí.. *15*
  • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: ehm

nikdo se s ní neznáte tak co to tu melete.. OMG vy ste tak trapnýý... jedinej kdo z vás má mozek je kajuska4 *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit