-
ehm
Už teho mám akorát dost ta miley-destiny je tak trapná dobře možná bydlí v USA třeba se tam odstěhovali nevím jo ale jako že by se bavila se všemi celebritami?Tohle je už dost trapný sakra nikdo ti tu nevěří přemýšlej..
Dobře já mám taky tetu v USA a odstěhovala se když udělala školu a teď tam bydlí s přítelm ale že se baví se všemi stars?ehm dost blbí ne?Možná si je potkala a vyfotila ale že by si s něma chodila každej den a nákupy?MYSLÍŠ ŽE MAJÍ ČAS NA TEBE PROSÍMTĚ UŽ SE VYHRABEJ S TOHOhLE! *8* *13* -
Re: Re: RE
miley-destiny řekni mi proč otravuješ aj na jiných diskusích ??? nejdřív nás otravuješ na diskusi miley a ted chodíš a otravuješ tu na diskusích justina.. Bože proč seš tak trapná..... jdi si to říkat někomu kdo ti to uvěří
PS: nejsem fanoušek biebera.. jen sem tu na diskusi protože jsem se dozvěděl že tu miley-destiny chodí a nakecává tu samí výmysly a hovadiny.. *8* -
Re: Re: Re: loll
čaw lidi jsem ze stránek osobnosti miley cyrus....... nevěřte miley-destiny. jen kecá samí hovadiny a navíc kdyby bydlela v Americe tak přece v americe nemaj háčky a tak.. takže by nám tu vůbec nepsala normálně s háčkama a čárkama.. xDD a další věci... prostě jí nevěřte.. at vám napíše co chce.. je to výmysl.. *3* -
Re: Re: RE
ne asi justin ma fb ale pod jinym jmenem takl... ;) *1* *1* a bty co pisou ze ma skype tak ho nema a i kdyby mel tak to nenapise nikomu a vi to jenom jeho nej nej kamosi tak co.. a lkdo neveri atzneveri .. -
Re: Věk
tak různě *5* -
Re: Re: Re: Justin :)
Kámošky mi vždycky říkaji co na něm vidíš? a já na to co??? krásu talent je prostě okouzlujicí miliony holek ho miluje možná i víc tak že nějaci blbečci comu závidi nemaj šanci žejo holky? *1* *14* *15* *4* -
Re: Re: Re: Bravo
že jo děkuju.. *1* *3* -
Re: Re: Re: Bravo
Co no jasně to každy znás může na psat že jsme ho viděli ale horzně bych chtěla *14* -
Re: Re: Re: justin bieber je 51 letej chlap
Coo právě že nevěřím pro to jsem na psala že jeto hloupost škoda jáj chtěla bych na jeho koncert kdo se tu smiluje a vezme mě sebou no asni nikdo no já vím *9* *1* *14* -
Re: justin♥
ale tenhle rok ba měl přijet 28 3 koncert v cr je vijednanej ale ještě nejsou lístky v prodeji *1* -
Re: Re: justin♥
coože..?!!! -
inna ho vikopla vis a on zrusil hodne koncertu po evrope i v cr -
Re: Re: loll
prtž sem vyrůstala v ČR ale on je v Atlantě ale moje mataka je návrhářka atáta manažer tak asi znám takový lidi nemyslíte -
Re: autogram
blbá adresa je tam.... on přece debydlí v Newyorku pochybuju že se mu ten dopis dostane do ruky -
Re: loll
jo můžeš bydlet v L.A ale jak ho můžeš znát on nebydlí v L.A a pochybuju že by za tebou z ATlanty leťel do L.A a řekl ti o sobě všechno.. pochybuju... xDD -
přijede určitě ♥ -
Věk
Holky,můžu se zeptat kolik vám je? -
Sory,ale jaktože mluvíš tak dobře česky? -
Re: Re: loll
dost lidí vám to dokáže -
ja si taky myslim že nebydlíš v L.A.takový kecy....