Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lucka19

Re: Re: Re: Re: ehm

a kde si ho sehnala???ať si ho seženu
  • Re: Re: Re: ehm

sorry ale ne ...mrkni se na nejaky ty fancluby s justinem..urcite tam najdes nejaky vzkazy pro justina sorry ale ne.... *9* *3* *3*
  • kajuska4

Re: jelena

Ehm...sice se Selena k němu nehodí ale dcl jím to přeju!
  • kajuska4

for Kate

Ehm já náhodou anglicky umím plynule..už ani češtinu tak nějak nepoužívám třeba s mamkou a se všema kamošama a td mluví jen Anglicky *14*
  • Re: nálada

přesně *1*
  • jelena

Justin nejspíš chodí se Selenou objevily se fotky z Karabiku kde byli 2. ledna a tam si dávají pusy a objímají se tak jestli je to pravda tak jim to přeju http://miley-demi-selena.blog.cz/11 01/january-2nd-at-the-caribbean-wit h-justin-bieber kdyžtak si vymažte mezery
  • lucka19

Re: Re: ehm

prosím pošleš mi jeho mail na mail prosím.
  • Re: Re: ehm

a nemohla by s mi dát email.prosím
    *7*
  • teenka

Prosím jenom o radu

Lidi, chci jenom říct, že tahle zpráva se netýká Justina. Chci se jen zeptat na něco a vím, že sem chodí hodně lidí. Určitě mi napíšete samý to se přece Justina netýká, nelez sem atd... Moje otázka zní: mám tady profil(raději píšu anonymně), smazala jsem si vzkazy, když si mě někdo přidal do přátel, ale teď je chci odstranit z Mají mě v přátelích. Jde to ještě jinak, než by si mě smazali oni, protože hodně z nich už sem dávno nechodí? Díky *3*
  • Re: Věk

0-16 víc nečekej :)
  • Re: Re: Re: Re: ehm

tak se s nim musis znat *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*

ja chci tak yjeho fb !

monouseku1: rada bych ale justin to nema rad kdyz mu posilkame at si prida kamosky je pajk nastvany jo a jeste newi kdy bude mit koncert ale rikal ze nekdy dorazi snad mi da nejaky listky navic....a kdo mi neveri tak at neveri justin je fakt skvelej kluk musite ho akorat poznat osobne a pak uz je znej fakt super kamos proste rada bych ti ho dala ale fakt nemuzu sorry...P.S.-psat si s nim anglicky to da dost zabrat ,ja vam napisu az bude na fb a poslu klidne celej chat na vase E-maili .
  • nálada

Nevím ale vždycky když mám špatnou náladu, tak zajdu sem, protože tady se 100% zasměju nad každým příspěvkem *1* hlavně na těch co jsou od té jeho armády náctilených fanatiček......za rok, dva po něm neštěkne ani pes takže si to užijte *1*
  • kajuska4

Re: Re: Re: ehm

NEVĚŘÍM!A ty jí věříš já teda ne! *13*
  • monouseku1

Re: Re: ehm

prosííím prosííím pošleš mi jeho fb jako zprávu pls díky *14* *14* *14* *14*
  • Re: ehm

presne miley-destiny ma pravdu Ja mam jeho fb a samozrejme ze ho ma pod jinym jmenem a akorat dnes jsem si s nim psala a psal ze prijede do ČR alke jeste nevi kdy a pak mi pres mail posle jeho podpis a ja si ho pak vytisknu a kdo mi neveri tak at everi jste naivni kdyz neverite a justin skype nema... :D a chtela sem i listky do zakulisi ale on rekl ze mu to jeho manazer nedovoli tak nemuze ale rad by dal...
    *3* *3*
  • Re: loll

presne miley-destiny ma pravdu Ja mam jeho fb a samozrejme ze ho ma pod jinym jmenem a akorat dnes jsem si s nim psala a psal ze prijede do ČR alke jeste nevi kdy a pak mi pres mail posle jeho podpis a ja si ho pak vytisknu a kdo mi neveri tak at everi jste naivni kdyz neverite a justin skype nema... :D *1* *1* *1* *1* a chtela sem i listky do zakulisi ale on rekl ze mu to jeho manazer nedovoli tak nemuze ale rad by dal...
  • Re: Re: Re: Re: loll

Já miley-destiny taky nevěřím... Ale když zmáčkneš jednu z kláves a pak ještě určitý písmeno, tak můžeš napsat i háček, nebo čárku, to dokáže každá klávesnice *3* Ale nebydlíš v L.A., mylko-destiny!!! *16*
  • monouseku1

Re: ehm

já s tebou naprosto souhlasim *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit