Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mishiq

Co se to děje??

Všude na facebooku jsou fotky kde je justin a selena kde se muskají a pořád se spolu lísají....Na různých profilech(nevím jestli jsou pravé) Selleny je ve statusech furt napsané "I love Justin Bieber,he is my heart...tak jak to teda je???? *7*
  • Re: Re: Justinova kniha

Hele to je jasné,sem hodila echo nééé :D *3*
  • tlapka055

Re: Justinova kniha

hele až vyjde tak si ji proste koupíme=D ;) *3*
  • Justinova kniha

Tak sem tak různě četla komentáře k tomu jestli tady v Čr jeho kniha vyjde a rozhodla jsem se že to zjistím.Napsala jsem do jednoho knihkupectví a zeptala se jak to s touto knihou vypadá,že má vyjít v říjnu v Usa a v Anglii a tak jestli bude přeložena i do Jč..odepsali mi že,s tím můžem počítat tak za rok a půl asik.Tak si ještě počkáme. :)Škoda,těšila jsem se na ní. *3*
  • niky.b

Re: Re: Sen o Justinovi

ja taky měla taky sen:D zdálo se mi že přijel do školy podíval se na mě a celej zrudnul pak zpíval a já snim potom sme se líbali a já sem se s rodiči přestěhovala za nim a chodili sme spolu :D do klubů prostě super sen kéž by to byla pravda *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4*
  • tlapka055

pro ty co nenávidí Justina

ahoj já jsem Lovers Justina tohle je pro ty co ho nenávidí.....takže proč ho nenávidíte?co vám udělal?....on prece nic neudelal jern zpíva a snaží se o svou kariéru......je v tom snad závist?....to co on dokázal za 2 roky by nekdo delal celej život.....on má proste svůj styl má svou hudbu a MY ho máme rády takovýho jakej je a i když nám budete říkat jaká je to "holka"....tak nás to nerozhází...nám se prostě líbí jeho styl.....nám se líbí jeho hudba.......my svůj názor měnit nebudeme vy ho měnit taky nemusíte ale když už si myslíte ten horší názor tak ho sem epiště né kvůli jemu ale kvůli nám......my taky nerikame nic o vasi oblibene star...tak vy nechte napokoji tu nasi...MY jsme proste verni fanousci,ktery ho nikdy neopusti i kdyby ste nás sikanovali sebevic jen proto ze nás sikanujete my nebudem prestavat byt jeho fanousky myho proste máme radi a jestli se váím to nelíbí nám je to jedno ......my se prostě nevzdáme!
  • kajuska4

Re: Re: Re: jastin bieber je ten nej. kluk a zpevak na svete

*14* *14*
  • niky.b

Re: Re: jastin bieber je ten nej. kluk a zpevak na svete

líp to popsat nejde prostě SEXUÁLNÍ BŮH *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: ..

ahoj taky sem to četla je to hrozný ale ve videklipech se maluje retenkou takže si to potom zavinuje sám *9*
  • kajuska4

Re: jastin bieber je ten nej. kluk a zpevak na svete

Přesně máš ůplnou prawdu *14*
  • jastin bieber je ten nej. kluk a zpevak na svete

ja justina proste zboznuju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • kajuska4

Re: Re: ,,

Ale já myslela že tam jenom budu mít jeho fotku!!
  • armenakos1

Re: Re: Re: Sen o Justinovi

mno tož kdyby uviděli ty hlídače tak by jim to bylo asi divný nee ?? *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* a vubec jak se můžete ve snu líbat s holkou.. *1* *1* *15* *5*
  • armenakos1

Re: ,,

prý pro něj...ten to tak uvidí.. *1*
  • justinqk-bieber-love

,,

Ahojky to jsem já kajuska4 udělala jsem si proněj profilek *4* *14* *14*
  • kajuska4

Re: Re: Sen o Justinovi

Jéé taky hezounkej sen *4* *14* *14* *14*
  • tlapka055

Re: Sen o Justinovi

to me se zdálo ze prijel k nám do skoly a vsechny holky se drzeli jen u neho a pak tam na skolnim dvore zpival a já newim proc ale proste sem se toho nejak nevsimala a pak na me ukazal já sla k nemu na podiu a pak sme sli po skole do parky no proste sme spolu chodili a libali sme se atd....já na to furt myslim a kdyz sem se probudila tak sem se hrozne chtela do toho snu vrátit......=))) byl to úžasný pocit být Justinovo holkou *14* *14* *14* *14* *14*
  • tlapka055

Re: Re: MTV

jo
  • Re: Re: Sen o Justinovi

čauky wow...supr sny *1* *3* mně se zdálo:Že jsem si s ním psala na FB a on řekl že doletí za mnou..tak jsem si říkala wow jestli to je pravda tak to je bombový *4* *14* uběhly 2 dny a jdu na náměstí a on tam sedí zamaskovaný s hlídačama aby ho fanynky nepoznaly a najednou si říkám je to on mám ho oslovit tak jsem odolala a šla k němu a řekla jsem Anglicky jsi to ty Justine?To jsem já Karolína a řekl jasně tak jsme šli spolu a líbaly jsme se,zdržely za ruce ááááááááááá kéééééééééééééžby *4* *14* *14*
  • kikiss11

Re: Sen o Justinovi

Super! :D Mě se jednou zdálo, že za mnou přijel na kole a že měl v puse cigáro..:D :D Nevím přesně co potom bylo dál, ale vím, že sme se drželi za ruce *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit