Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • martikabieberova

Sen o Justinovi

Zdál se mi sen o Justinovi a od té chvíle si myslím že jsme něják propojený takže: Jeli jsme s rodičema do Kanady za Justinem.U nich doma to vypadalo přesně jako u nás.Oni měli večeři a měli sekanou,Justin tý sekaný kousek nechal a dal jí do takovýho pytlíčku a řekl: Na tady máš prodej ho! Tak sem šla a najednou mi típla SMS od Justina a psal: Jestli to maso prodáš staneš se mojí holkou!To maso jsem prodala takovýmu chlápkovi v hospodě za 2 dolary a šla jsem zpátky k Justinovi začaly jsme se líbat a pak došlo k něčemu víc však vy víte k čemu! *14* *14* No pro mě to byl úžasný sen!! *14* *14* *14*
  • Re: sen

napodobně *5* *3*
  • smradoch

justin je muj idol *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: MTV

Nemohl by to někdo na tem MTV nějak natočit a poslat mi to pak nějak?sakra,tak z toho sem smutná :) *9*
  • Re: MTV

Jéééééé to je v háji,tak já jsem toho 13.8 v práci a tam mtv nemám..dávají to jen toho 13? *1*
  • Re: I ♥ JB!

Přesně souhlasím s tebou je to skvělý kluk mám ho ráda a nesnáším lidi co ponižujou nějaký celebrity jenom kvůli tomu že jsou slavní a že toho dokázali mnohem víc než ostatní lidi...!! Je to též můj oblíbený zpěvák..!! a nikdy na jě nedám dopustit..když on je SO CUTE...!!!! I love him..!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • sen

zdál se mi sen,ze chodim s 'Bíbrem' a to ho ani moc nemusim..akorat v tom snu to byl proste kluk,ale vypadal uplne jako Justin!..líbali sme se spolu atd :-D ted na ten sen furt musim myslet a diky nemu sem zacala milovat a poslouchat bíbra :-D
    *14*
  • tlapka055

Re: Re: MTV

jojo já se budu dívat ani na záchod nepudu :D
  • Re: MTV

Ano máš to správně a hlavně se dívejte *1* *1* *1*
  • tlapka055

Re: MTV

*místo seé tam má být je to celé
  • tlapka055

MTV

takže v pátek 13.8 je to od 18:40 do 21:10 seé o Jutinovi...myslím je to tak?
  • tlapka055

Re: Re: Re: Re: Re: BOOOŽŽŽŽEE

tajže respektive od 18:40 až do 21:10 je to celé o Justinovi?v pátek
  • tlapka055

Re: Re: Re: Re: Re: ..

tak to jsem nepochopila ale nevadi
  • tlapka055

Re: Re: Re: Selena plus Justin

no tak já to nesleduu já sleduju jen Justina a Miley ale spis jen Justina xD =DDD *1*
  • tlapka055

Re: caitlin s justinem u moře!!

newm mozna ja si ale nemyslim
  • Re: Re: Selena plus Justin

Sel teď nechodí s nikým s Nickem už se rozešla dávno *1*
  • mishiq

caitlin s justinem u moře!!

V Bravu je článek o Justinovi a Caitlin!! Byli spolu na Bahamách u moře!! Pořád spolu blbli,Jedli Velké gumové hady(jede spolešně),a hráli kulečník!!Že by se dali znovu dohromady??? Justin říká že né že je jenom kámoška a že hledá velkou lásku!!! Ale neříká to jen proto aby si udržel fanynky??? *16*
  • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: ..

spíš sen každé holky *15* *1* *1*
  • mishiq

Re: Re: Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!

Ty vole nebydlí v ontariu kdyby sis klikla na jeho rozhovory na youtobe tak tam říká že bydlí v atlantě!!!!!!
  • Re: Re: Re: Re: Re: ..

jo To co má Justin je snad sen každýho kluka : Kariéra peníze a spousty holek okolo sebe no rikejte kluci neni to splneny sen??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit