Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kikiss11

I ♥ JB!

Když se mně někdo zeptá, jaký je můj oblíbenej zpěvák tak řeknu Justin Bieber! Samozřejmě si hned z něho utahujou, že je to holka předělaná na kluka. Upřímně: Jak to můžete vědět! NEMŮŽETE VĚDĚT JAK SE CHOVÁ!! Dobře je to váš názor, ale jde to i slušně!!! NORMÁLNÍ, INTELIGENTNÍ lidi, když nenávidí nějakou celebritu, tak jí většinou ignorují!!! Ale to někteří z nás asi nejsme! Prostě I♥ JB!!! ♥♥♥ Má někdo problém??.......Tak ať si ho vyřeší se svým mozkem!!!!
  • Re: Re: Re: To snad není možný...XD

myslis????no nevadi....tak proc pro ni hlasujete kdyz neverite ze prijede..............ehm počkej zamyslím se...jo nadáváte nám hlavně jeden uživatel-nebudu jmenovat byl na me dost hnusnej!!!!jo delame to pro srandu stejne by ani jeden neprijel
  • Re: Re: To snad není možný...XD

Hele můžete se do nás přestat navážet nadáváme my snad vám? ne to bych neřekla tak už tady nekecejte voloviny a starejte se o sebe. Jo a kdyžtak my nevěříme že Miley sem přijede a nemyslim si že zrovna vy to děláte pro srandu podle toho co ste psali na naší diskuzi tak to asi není pravda že ne *15* *15* *15* *15*
  • Re: Re: Re: Re: BOOOŽŽŽŽEE

V pátek na MTV v 18:40 dává Deník Justina Biebera až do 19:00 a od 9:00 do 21:10 dává justin Bieber's Teen star
  • Re: To snad není možný...XD

to jo ale stejene i kdyby to vyhral Justin tak ho maximalne pozvou a prijede tak za rok za dva no jestli vubec prijede no ale to je fuk stejne je to k nicemu :D ale mame z toho aspon sradnu Miley Fans fakt veri ze kdyz Majly Sajhnus vyhraje ze prijede Trapaci no nevad xD xD xD *1* *1* *1* *1* *1*
  • Re: V řijnu vyjde Justinova kniha :)

ooooo to je hustý!! já ho miluju!! a to jako jak se stal hvězdou atd??
  • didlinka-evicka

To snad není možný...XD

Víte jak 3 hodiny můžou ovlivnit hlasování na www.o2arena.cz ? Kolem poledne ještě vedl Justin, ale teď už má náskok zase Miley. Já se snad zblázním...to by mě zajímalo, kdo teda vyhraje...Nakonec to ještě vyhraje Adam Lambert!XD Ale stejně fandím Justínkovi.:-)
  • Re: Re: V řijnu vyjde Justinova kniha :)

já takýýýýý
  • didlinka-evicka

Re: V řijnu vyjde Justinova kniha :)

Jj, taky koupím. Už se těším!:-)
  • V řijnu vyjde Justinova kniha :)

Fanynky,v říjnu vyjde kniha Justina Biebra..Tak se těším , já osobně hned zakoupím :D *1*
  • Re: Re: Re: BOOOŽŽŽŽEE

V jakém pořadu tam bude,a v kolik hodin a kerý den přesně ?děkuji za odpověd.:) *3*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: justin

Já taky *4* *14*
  • kajuska4

Re: Re: Re: BOOOŽŽŽŽEE

Ach jo my MTV nemáme *9* protože mamka nemá ráda takové filmy ach jo ale měli jsme ho na starém baráku ale tedkom jak jsme v bytě tak mamka nechce *9*
  • Re: Re: BOOOŽŽŽŽEE

Jo chápu že jí nesnášíš každej má jinej názor. Už jim oboum doufám nikdo nadávat nebude. Jo a jenom bych chtěla říct, že od 12. nebo 13. do 15. srpna bude na MTV deník Justina Biebera a pak ještě něco tak se doufám budete dívat
  • Re: Re: Re: justin

Miluju ho
  • kajuska4

Re: BOOOŽŽŽŽEE

Šak já to tak myslela sice srry ale já Miley nenávidím ale je to můj názor každej má svůj názor jak si řekla já už teho mám taky dost...dobře mír..
  • kajuska4

Re: Fan Justin

jasně máš prawdu velikouuuu já ho taky miluji a nikdo mně brát názory nebude *4* *14* *14* miluji tě Justine hrozně moc=) *14*
  • BOOOŽŽŽŽEE

Hele už stím fakt přestaňte je to trapný, všechno to začalo jenom kvůli nějakýmu žebříčku 'kdo je lepší' oba dva jsou dobrý a myslim si že je by to fakt mrzelo kdyby zjistily jak se tady hádáte jenom kvůli nim i když mám Miley radši tak my fakt vadí ty hlášky typu Justin je BUZNA nevim proč mu nadávaj jsou to jenom ubohý lidi co nikdy nedokážou to co on, ale taky mi vadí když Miley srovnávaj s Hannou Montanou která je jenom vymyšlena filmová postava a nebo když jí někdo říka ŠTĚTKO jenom kvůli jejímu klipu Can't be tamed hlavně že každá jiná hvězda to může dělat, ale Miley zrovna ne jenom kvůli Hanně Montaně tak už se prosím nehádejte
  • Fan Justin

Podle mě je Justinek ten nejlepší a nejhezčí kluk na celé planetě a v celé vesmírné galaxii..!!! Má pěkný hlas..zpívá nádherně a na kluka v jeho 16 letech toho zvládnul o mnoho víc než ostatní teenadři v ejho věku..!! Každý a´t si o něm říká co chce,já vždycky budu říkat,to co chci já a nikdo z vás mi to nevezme..!! Mám ho ráda,takovýho jaký je.....a sem ráda,že je...jen je mi dost líto,že ho asi nikdy neuvidím naživo..!! Ale stejnak budu tvoje věrná fanynka i v budoucnu...!! I love you Justin..!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kajuska4

Re: Re: justin

I já *4* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit