Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Selena plus Justin

ne Selena Gomez chodí s Nickem Jonasem
  • mishiq

Re: Re: Re: Re: Miluška

Na facebooku nic není!!!!!!!! Ty si fakt blbá kráva!!!
  • mishiq

Selena plus Justin

Na netu se ted objevila zpráva že je justin ve vztshu se selnou gomez.´...Je to pravda???
  • mishiq

Selena plus Justin

Na netu se ted objevila zpráva že je justin ve vztshu se selnou gomez.´...Je to pravda???
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ..

Přesně...ach jo mají se postavit před zrdcadlo a mají se na sebe podívat a zpívat a uvidijou jací jsou hnusní! *9*
  • kikiss11

Re: Re: Re: ..

Jj přesně! Proč se ti lidi nestarají sami o sebe! Prostě mu jenom závidí, že je tak úspěšný a nadaný (ještě krásný) zpěvák! ♥
  • Re: Re: V řijnu vyjde Justinova kniha :)

jj Přesně to tam bude,jak se stal hvězdou ,jeho zážitky a pocity :)těším se :)ráda si o něm počtu,jelikož i když je tak mladučký o proti mě,stejně mi přijde moc zajímavý,milý a talentovaný kluk :) *3*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: I ♥ JB!

přesně.. *9* ♥
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: To snad není možný...XD

Já proněho hlasuji furt♥♥♥♥♥
  • kajuska4

Re: Re: ..

jj ty fotky jsou strašný ach jo nwm co proti Justinovi furt mají *9* ♥
  • Re: Re: Re: Re: Re: BOOOŽŽŽŽEE

Ne to sem se asi spletla je to od 19:00 do 21:10
  • Re: Re: Re: Re: Re: To snad není možný...XD

My se nehádáme jenom diskutujeme a pochybuju že vy nehlasujete? Kdo by jinej hlasoval. Když vy ne tak kdo?
    nebudu tady s tebou diskutovat.Justina mám ráda a vadí my když mu někdo nadává, ale přesně proto sem nechodim všichni tady na každýho nadávaj když zrovna není fanoušek Justina
  • Re: Re: Re: I ♥ JB!

já taky Justina hájím vždycky když si z něj někdo začne utahovat
  • Re: ..

hm já to taky četla a ty fotky okolo sou hrozny nemohla sem se na to divat já taky brecela
  • kajuska4

Re: Re: I ♥ JB!

Přesně i mně jako spousta lidí ho u nás rádi nemají minule jsem si stáhla do mobilu One Time a bejvalá kamarádka ježiši to je ten debil ach jo já jsem na ní začala normálně řvát na Justinka nikdo nebude nadávat *9* *13* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: BOOOŽŽŽŽEE

jak to myslis to od 9 do21:10 ????
  • kajuska4

..

Dnes jsem byla u mamky na brigádě a koupila jsem si časák Popcorn a je tam plakát Justina a četla jsem si o něm článek o tom šikanování a já jsem normálně v mamčiné práci brečela a mamka ježiši marja no jo ale jako to si zažil každej a zrovna Justin chudášeeeeeeek *9* *9* *9*
  • Re: I ♥ JB!

Přesně souhlasím s tebou me se deje to samy
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: To snad není možný...XD

holky klid...nehádejte se prosím vás *4* *14*
  • kajuska4

Re: Re: V řijnu vyjde Justinova kniha :)

Koupím *4* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit