Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: Miley už zase vede...:-(

ty si moc nějaká chytrá ty k**** jedna !! prej miley brala drogy mno... xDDD takovou pičovinu jsem ještě neslyšel...spíš justin má hlas jako pětiletá holčička...to už i já zpívám líp než on... BOže Bože...je to prostě neuvěřitelnej debil...a vůbec o vás neví..že jsou tady v ČR nějaké jeho blbý fanynky...ten se na vás akorát tak vysere a to z vysoka, hodně vysoka *1* *15* *1* *1*
  • Re: jo

jo tím že podváděli.. *10* *16* *8*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Miley už zase vede...:-(

Ježiši sklapni...a ty nwš že Mileyna brala drogy dit to psala na twitteru a měla zdechnout na tu její nemoc!!!Já zase znám lidi co JUstinka žerou a Mileynu tu svinu nenávidijou!Ale Justin tu budeeeeeeeee s tím souhlasím! a táhni tu fotku od Mileyny nechci ani vidět fůj *9* a Mileyna je fagan má hlas jak kdyby tam měla howno nebo veverku v zubech...twe ale ty nám Justina nezhnusíš krávo a Mileynu nikdy v životě nebudu mít ráda tu svinu skur°°°°°nikdy! *13* *8*
  • jo

páni jakste to dokázali
    Justin vede no nekcejte vy ste skvely!!!! *15* *15* *15*
  • fun.miley

Re: Re: Re: Miley už zase vede...:-(

no stim nic neudelate.. Miley je vic popularnejsi a chci aby to vyhrala protoze kdyby to byl bieber tak na nej nikdo nepride protoze co lidi znam tak ho moc nemusej,.. ma hezky pisnicky ale opravdu zpiva trosku jako holcicka.. v tom souhlasim ale buzna neni.. ale jestli tu chcete biebra tak si pockejte protoze ted by to bylo na nic.. on ted ma stejnak blbej zivot a zachvili bude akorat na drogach.. s tim nic neudelate sou to rozmazleny STARS ktery si tu slavu nezaslouzi... Miley si ji aspon vydrela sice pomoci svyho taty ale musela taky neco proto udelat.. Bieber jen se proslavil diky internetu a nic proto neudelal a vy se z nej muzete po****.... to je na tom to nejhorsi kdyz si to uvedomite.. no nic .. mozna ten kdo si to precte tak bude rikat ta holka co si o sobe mysli ale ja to myslim vazne a nechci tady nikomu nic rikat jen sem vam chtela otevrit oci :)..
  • karaoke-texty.cz

ahoj hele poku jste přihlášení na www.karaoke-texty.cz tak můžete hlasovat v hitparádě karaokeTexty je tam Justin Bieber-Somebody to love na 1. miste tak hlasujte!!! http://www.karaoketexty.cz/
  • Re: Re: Miley už zase vede...:-(

mno jo no...někdo je prostě lepšíí.... Losers :D :D :D *1* *1* *15*
  • kajuska4

Re: Miley už zase vede...:-(

ACH JO musíme s tím něco udělat *9* *14*
  • didlinka-evicka

Miley už zase vede...:-(

Lidi, nerada to říkám, ale na www.o2arena.cz už zase o hodně vede Miley.:-(
  • kajuska4

Re: Justin My world tour

hlasuji *4* *14*
  • Justin My world tour

ahoj Justinovo My world je tu pro čr hlasujte na http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieb er_My_World_Tour_2010?page=2
  • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: je to tam!

Mnoo my na Twitteru s kámoškou trochu spamujem.. trochu nám s hlasama pomohli Američani.. :) haha
  • tlapka055

Re: Re: Re: Re: Re: je to tam!

já takýýýýýýýýý.......já ho chi ted hned tady Justinéééééééééééééé
  • Re: Re: Re: Re: Re: je to tam!

JOOOOOO PRO NĚJ VŠECHNO....JÁÁÁ HO CHCI TAK STRAŠNĚ VIDĚT NAŽIVO....BÉÉÉ :(
  • Re: Re: Re: Re: je to tam!

jo moje slova souhlasim s tebou dostanem ho sem at uz chce nebo ne my se proste nevzdame my budem bojovat za svyho Idola
  • Re: Re: Re: je to tam!

NO TO VÍŠ ŽE NE!! xD TO JE PRDEL KOLIK MYSLÍŠ ŽE NAS TAM TAK HLASUJE TED SKAČE TO DOCELA RYCHLE?? xD MÁM Z VÁS RADOST HOLKY....PROSTĚ HO SEM DOSTANEM I KDYBY SME SE MĚLI UKLIKAT...:)
  • Re: Re: je to tam!

joooo Musí nenecháme vyhrát nejakou Miley Sajhnus nebo snad jo????NE!!!Justin je nejlepší!!!a tede dem na ten náskok
  • Re: je to tam!

NEJLAPŠÍ JSME!! TAK A TED JEDEM NA TEN NASKOK...:) AA JA VAS ŽERU HOLKY...:) JUSTÍNEK PROSTĚ MUSÍ VYHRÁT...:)
  • Re: Re: HLASUJTE!!!

jo vim koukni kousek dolu a napis tlapce na icq...:)
  • je to tam!

holky Justin je pred Miley je to strašně super vedla o 700 hlasů a my ji dokázali dohnat sme proste skvely diky mo ze hlasujete ted uz si jenom vytrvorit nejakej ten naskok

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit