-
Re: HLASUJTE!!!
vis jak hlasovat vickrat? -
HLASUJTE!!!
lidi plss hlasujte na tu O2 arenu plssss.....ja ho tady strasne chci pls.... jo a jeste neco 13-15 srpna bude justin na MTV v pořadu My Diary...:) sice sem to uz videla ale tady budou aspon titulky...:) :) -
Re: Justin Bieber
Strašně hezky napsané,upe vše sedí co si myslím i já.Konečně někdo se smyslem pro cit :) *3* -
Re: Baby aaaaaaaaaaaaaaa
Slečno,nevím jestli ti tak sedí v žaludku,ale pokud ti ten klučina vadí tak tady netrav čtení jeho fanouškům a běž na diskuzi toho,kdo se ti líbí.Ale co se divím vždyt tvoje léta života jsou určitě zatím krátká.Jinak se měj a zraj :) *3* -
díky
díky lidi že hlasujete pro Justina kdo by nevedel mooje Icq nebo skype je dolejš díky moc -
Re: Twiiter od justina
twitter.com/justinbieber -
Re: Tour
Jé, to je skvělý!!! Kámoška mi už něco takovýho říkala, že příští rok v létě, ale vůbec nevím, jestli je to pravda.
Ale Justin na začátk,u příštího roku určitě pojede do Německa a Polska. Třeba se tam s některými z vás uvidím. :) -
Moc vtipné.. -
Re: Justin Bieber
Souhlas souhlas souhlas!!! -
dobřéééééé *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Vím to!!!!!
já to tk vim moje icq je 396173601 -
Re: Vím to!!!!!
nebo skype Lucka Bieber -
Vím to!!!!!
ahoj hele vím jak hlasovat víckrát takže moje Icq je 586942375 anebo FB Lucie Bieber Fever Trčková díky -
Baby aaaaaaaaaaaaaaa
Spousta z nás si klade otázky jestli je Justin Bieber gay nebo holka. Nebo kluk který si nechal udělat plastiku obličeje. Kdo ví?A nebo je to holka která si nechala upravit vlasy na kluka. Nicméně pro mě je to Justinka Bieberová. Baby aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. -
Re: Tour
a kde to rikal? -
Tour
tak ja nwm jestli to víte,ale Justin říkal že by se sem rád podíval :) ale až tak za rok , tak nwm jestli je to pravda nebo ne .. už to nějak extra neřešim -
nevíte?
ahoj nevíte nekdo jak hlasovat víckrat??? -
Re: smůla
no já si mylslim ze by sem stejne neprijel on muze vyhrat a oni ho sem maximalne pozvou ale já si myslim ze toho má dost a ze kdyby dostal pozváni ze byneprijel....já nevím... -
Justin Bieber
Já nevím jakej na Justina Biebera máte názor ale já určitě dobrý já si myslím že Justin je dobrej hodnej laskavej hezkej kluk a není to taková ta stupidní celebrita která se jen předvádí a vydělává prachy . Ne!!! justin je mnohem víc má talent a velký ůspěch má to po čem touží tolik teenagerů. A hlavně mě dostal tím jak procitěně zpívá a jak krásně vypadá. Zpívá z duše srdce a navíc peníze které dostane za vystoupení dává pro charitu chudých dětí. je to moc Milý kluk a má v sobě duši anděla. *4* -
smůla
no tak asi máme smůlu aby justin přijel sem protože miley vede už zase tak 200 hlasů *9* *9* *9*