Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sweet.anne

Re: Re: Re: novinky

Ne na Twitteru nic takového nepsal. :D
  • tlapka055

Re: Re: novinky

no chtej to natacet az po tom turne a psal to vsude na Twiteru MySapce a ve Fanclubech atd....
  • kaaataaa

Re: pls

• tlapka055

Re: justin 4ever

jo Justin je uplne normalni newim jaky by to bylo vam kdyby vas nekdo sikanoval kvuli vasemu stylu
  • tlapka055

Re: Justin

jooo to vystihuje hele dáš mi tvoje icq???já ti napíšu moje bzkazem pokecáme my si budem rozumět
    Milujeme Justina =o****
  • justin 4ever

prestante se do justina navazet!!!!!!! je to NORMALNI kluk jako ostatni ale je lepsi a to o dost nez oni !!!!! nevim co proti nemu mate!!!!!!!! *10*
  • Re: Re: Re: Re: Re: HURÁÁÁÁÁ

takze za a)justin neni holka b)nespiva jak hojka.c)a prestante ho furt prodit sakra!!!!!!!!!!! *10*
  • kaaataaa

Re: novinky

jak to vsechno vis?na jakych strankach si to nasla,a kdy bude natacet ten jeho film podle zivotopisu?newis pls?diky *3*
  • Re: justin bieber 4ever

ja a justin je nej *14* *14*
  • sweet.anne

Justin

101 důvodů, proč miluju Justina, sice jsem to nepsala já, ale naprosto s tím souhlasím. :) <3 http://www.twitlonger.com/show/2qiq j5
  • sweet.anne

Re: pls

Já :)
  • tlapka055

Re: Re: novinky

ne je to New york psal to na twitru
  • Re: pls

já *4*
  • sweet.anne

Re: Justin

Jo a ještě koukněte se na toto video, je to doooost vtipný. :D http://www.twitvid.com/UXGC2 Biebs děkuje fanouškům a vpochoduje tam Chaz s Ryanem. :D
  • sweet.anne

Justin

Hey. :) Kdo plánuje jít příští rok na jeho koncert do Německa/Polska? :)
  • sweet.anne

Re: novinky

Ne, je to Las Vegas, sám to řekl v jednom rozhovoru. :) A ČR tam není..
  • tlapka055

novinky

Ahoj takže mám pro vás pár novinek ohledně Justina:
    -takže Justin bude natáčet jeho film který bude vytvoren z jeho zivotopisu vlastne jak se dostal ke sláve nebo tak neco
    -pak bude hrát v jednom dile kriminálky New York ne Las Vegas
    -a pak povídal ze jeho velké turné bude mít celkem 41 zastávek nevím jestli je mezi tím i čr
    -a pak rikal ze jestli se vsechno povede chtel by udelat turne po Německu....takze to je vsechno kdybyste meli jeste neco tak to sem pripiste dík =))) *14* *14* *14* *3* *3*
  • pls

• Re: Re: Re: Re: HURÁÁÁÁÁ

Nikoho nechci urážet vím že sou doněj tady skoro všichni do něj zaláskovaný *7* *7*
    což nechápu proto že při zpvání má hlas jak malá holka na fotkách který neprošli photoshopem a tak podobně vipadá jako holka ze který se rodiče vermocí snaží udělat kluka ,ale nedaří se jim to. *7* *7* *13* *13* *13*
  • Re: Re: O2 arena

Nechápu to,nejde to ani prd.Ale děkuji . *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit