Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tlapka055

pls

Ahoj...hele jen tak pro zajímavost kolik lidí sem tak na tu diskusi chodi nejčastěji prosím jen to chci vedet odpovezte mi na tenhle prispevek staci jen "já" díky moc *4*
  • tlapka055

Re: Re: Re: Re: HURÁÁÁÁÁ

jooo
  • tlapka055

Re: O2 arena

hele Jestli máš Internet Explorer a Google Chrome tak můžeš hlasovat 2x jednou tam a po druhý zas tam zkus to
  • Re: Re: Re: HURÁÁÁÁÁ

Hele to je jako podvod! Když hlasujete ze 2 internetů! Ostatní hlasujou z jednoho a někomu to nejde ani víc krát! omg to by ALE BYL KONCERT *1* *13* *16* *8*
  • Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!

Jenom by me zajimalo jaky je tvuj profil...
  • Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!

Hehe..Je tu hodne lidi,kteri ti veri a neveri...Ale ja tomu vubec nechapu..Ty jsi ceska a jsi jeho sestrenice jo??To je uplna blbost..No jako to vubec nebudes chodit do skoly???No a jeste k tomu nekteri lidi rikaji,ze tu fotku co tu mas je jeho ex.milenka..atd..Ja bych ti verila jako kdybyste tam jeli na dovolenou,ale ze se tam stehujete...jako nevim,nevim... *7* *7* Kdyby jsi mela dukaz...Mno a jinak kdyby tuten prispevek nekoho nastval tak SORRY...
  • Re: Re: Re: muuuccq

Presne.. *3* *3* *3*
  • Re: Re: MUCK

Jezisi...vzdyt nemuzete vedet,jestli tam byla nebo ne??Nemuzete jen tak rikat,ze tam nebyla.Vite,jak to cloveka nastve,kdyz mu rikate,ze lze a ani to nevite??Nereknu,kdyz jste treba jeho kamarad,ktery o tom neco vi...
  • O2 arena

Chtěla bych zase hlasovat na té o2 aréně pro Justina ,ale nejde mi to.Pokud někdo ví kde je chyba,tak pište.
  • luciq-dc

Re: Re: Hudba

Milá Stefanie (jestli se tak jmenuješ), ty nejen, že nevíš, co je to hudba, ale ještě nevíš co je to slovo "diskuse" a odvozené slovo "diskutovat". Koukni se do slovníku cizích slov, možná Ti to pomůže ;-)
  • Re: Re: HURÁÁÁÁÁ

jo ono se to tak nejak furt strida
  • caitlin

Justin s nikým nechodí ,ale chce chodit s Caitlin. psal jí to tady to mate v češtině "...takže já nevím co jsi dělala,že já tě pořád miluju a já s tebou teď neflirtuju, takže jsem single..."
  • sweet.anne

Re: S kým chodí justin???

S nikým. :)
  • Re: Re: Re: Re: Justin

Ale ne, má hrát ve vícero dílech.... nějakýho puberťáka, který má problémy s policií... *14* *14* *14* *5* *5*
  • mishiq

S kým chodí justin???

Chtěla bych se zeptat nevíte náhodou lidičky s kým chodí justin???? *4*
  • Re: HURÁÁÁÁÁ

áááááá
    iley už je zase pře ním....hlasujte plsss
  • HURÁÁÁÁÁ

hey girls mužete jásat Jsutin je zase pře miley http://www.o2arena.cz/O2arena/defau lt.aspx jestli je ten odkaz špatně vymažte si tam mezery takze posilejete dál jo a jestli máte Internet Explorer a Google Chrome mužete hlasovat 2x(jednou na Exploreru a jednou na Googlu)no zkuste to
  • ?

nevíte s kým teď chodí Justin??Říká se že se s Jasmine Nebo Selly .... S KIM??? *9* *9*
  • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Re: Justin

Jj, jenom v jednom. V tom odkazu si musíš vymazat mezery.. A vysílat se to bude v Americe na kanále CBS 23. září, v Česku nevím, ale možná tak za rok za dva.
  • kaaataaa

Re: Re: Re: Re: Re: Justin

jo a ješstě chci na něco zeptat,nevis kdy by ten film snim meli vysilaT?a nebo nevysilali ho uz? *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit