-
pls
Ahoj...hele jen tak pro zajímavost kolik lidí sem tak na tu diskusi chodi nejčastěji prosím jen to chci vedet odpovezte mi na tenhle prispevek staci jen "já" díky moc *4* -
Re: Re: Re: Re: HURÁÁÁÁÁ
jooo -
Re: O2 arena
hele Jestli máš Internet Explorer a Google Chrome tak můžeš hlasovat 2x jednou tam a po druhý zas tam zkus to -
Re: Re: Re: HURÁÁÁÁÁ
Hele to je jako podvod! Když hlasujete ze 2 internetů! Ostatní hlasujou z jednoho a někomu to nejde ani víc krát! omg to by ALE BYL KONCERT *1* *13* *16* *8* -
Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!
Jenom by me zajimalo jaky je tvuj profil... -
Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!
Hehe..Je tu hodne lidi,kteri ti veri a neveri...Ale ja tomu vubec nechapu..Ty jsi ceska a jsi jeho sestrenice jo??To je uplna blbost..No jako to vubec nebudes chodit do skoly???No a jeste k tomu nekteri lidi rikaji,ze tu fotku co tu mas je jeho ex.milenka..atd..Ja bych ti verila jako kdybyste tam jeli na dovolenou,ale ze se tam stehujete...jako nevim,nevim... *7* *7* Kdyby jsi mela dukaz...Mno a jinak kdyby tuten prispevek nekoho nastval tak SORRY... -
Re: Re: Re: muuuccq
Presne.. *3* *3* *3* -
Re: Re: MUCK
Jezisi...vzdyt nemuzete vedet,jestli tam byla nebo ne??Nemuzete jen tak rikat,ze tam nebyla.Vite,jak to cloveka nastve,kdyz mu rikate,ze lze a ani to nevite??Nereknu,kdyz jste treba jeho kamarad,ktery o tom neco vi... -
O2 arena
Chtěla bych zase hlasovat na té o2 aréně pro Justina ,ale nejde mi to.Pokud někdo ví kde je chyba,tak pište. -
Re: Re: Hudba
Milá Stefanie (jestli se tak jmenuješ), ty nejen, že nevíš, co je to hudba, ale ještě nevíš co je to slovo "diskuse" a odvozené slovo "diskutovat". Koukni se do slovníku cizích slov, možná Ti to pomůže ;-) -
Re: Re: HURÁÁÁÁÁ
jo ono se to tak nejak furt strida -
caitlin
Justin s nikým nechodí ,ale chce chodit s Caitlin. psal jí to tady to mate v češtině "...takže já nevím co jsi dělala,že já tě pořád miluju a já s tebou teď neflirtuju, takže jsem single..." -
Re: S kým chodí justin???
S nikým. :) -
Re: Re: Re: Re: Justin
Ale ne, má hrát ve vícero dílech.... nějakýho puberťáka, který má problémy s policií... *14* *14* *14* *5* *5* -
S kým chodí justin???
Chtěla bych se zeptat nevíte náhodou lidičky s kým chodí justin???? *4* -
Re: HURÁÁÁÁÁ
áááááá
iley už je zase pře ním....hlasujte plsss -
HURÁÁÁÁÁ
hey girls mužete jásat Jsutin je zase pře miley http://www.o2arena.cz/O2arena/defau lt.aspx jestli je ten odkaz špatně vymažte si tam mezery takze posilejete dál jo a jestli máte Internet Explorer a Google Chrome mužete hlasovat 2x(jednou na Exploreru a jednou na Googlu)no zkuste to -
?
nevíte s kým teď chodí Justin??Říká se že se s Jasmine Nebo Selly .... S KIM??? *9* *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: Justin
Jj, jenom v jednom. V tom odkazu si musíš vymazat mezery.. A vysílat se to bude v Americe na kanále CBS 23. září, v Česku nevím, ale možná tak za rok za dva. -
Re: Re: Re: Re: Re: Justin
jo a ješstě chci na něco zeptat,nevis kdy by ten film snim meli vysilaT?a nebo nevysilali ho uz? *3*