Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: hhh

Ale hlas se mu značně prohloubil..
  • Re: pls

• tlapka055

Re: Re: Justin

my o nem vyme vsechno.....kde bydlí co má rád atd.....a jestli ti tu neco vadi tak muzes jit.....ty vis kam
  • -dajka-

Re: lolXD

:D tak teď si mě dost pobavila :D to že má na každým klipu holku s tmavýma vlasama ještě neznamená že je má radši než blondýnky a navíc nikdo nemůže říct jestli má radši brunety nebo blondýny protože každá v sobě něco má a navíc kluci si holku nevybírají podle barvy vlasů teda většina ne *15*
  • -dajka-

Re: Re: cas

Tak za prví nauč se gramatiku *1* a za druhý vypadá jak kluk tak si ještě radši dojdi k očnímu a nezáviď *13*
  • -dajka-

Re: Re: Re: Re: Re: HURÁÁÁÁÁ

Když ho tak nesnášíte tak proč sem lezete? *1*
  • -dajka-

Re: Justin

*1* *1* *1* tak tohle je už i na mě moc *1* Panebože zamyslete se lidi *7* vůbec ale absolutně vůbec ho neznáte,vidíte ho jenom na nějakách videoklipech kde se může chovat uplně jinak než ve skutečnosti *9* Já mám ráda jeho hudbu i jeho styl ale tohle už je fakt přehnaný *1*
  • -dajka-

Re: hhh

:D koukala jsem na jeho fotky a ani na jedný není nalíčenej takže ? *3*
  • Re: Re: Re: Re: justin

tlapka055 a ty jsi s kama *14* *14*
  • tlapka055

Re: Re: Re: justin

za zkoušku to stojí tak proč to nezkusit
  • Re: Re: Re: Re: Re: HURÁÁÁÁÁ

haha Kačule máš naprostou pravdu! *1* *1* *1* *1*
  • Re: Re: justin

haha a vy věříte , že když vyharaje , že opravdu přijede jo? *15* no tak to teda jako ty jeho živý koncerty nic moc *1* *1* *1* *1* *1* ale když se vám líbí! *16* *15* *10*
  • tlapka055

Re: justin

jo já taky ale je tu problém Miley snížila náskok už vede jen o 150 hlasů už aby to skončilo a Justin vyhrál
  • justin

ach jo já chcu aby byl v česku i když to mám do o2 areny aspon 5 hodin cesty autem ale já ho tu prostě chci *14* *14*
  • mishiq

Twiiter od justina

Já bych se chtěla zeptat jaký je ten pravý twitter od justina teda pokud náký má *14* *14* *14* :D
  • tlapka055

Re: pls

dík
  • tlapka055

Re: Re: justin 4ever

jo to jo
  • Re: justin 4ever

Jn, je úpa normal, já vím čím to je, onizávidií
  • tlapka055

Re: Re: Re: Re: novinky

ale psal se tam podívej určo to tam najdeš
  • nehg