-
Re: hhh
Ale hlas se mu značně prohloubil.. -
Re: pls
já -
Re: Re: Justin
my o nem vyme vsechno.....kde bydlí co má rád atd.....a jestli ti tu neco vadi tak muzes jit.....ty vis kam -
Re: lolXD
:D tak teď si mě dost pobavila :D to že má na každým klipu holku s tmavýma vlasama ještě neznamená že je má radši než blondýnky a navíc nikdo nemůže říct jestli má radši brunety nebo blondýny protože každá v sobě něco má a navíc kluci si holku nevybírají podle barvy vlasů teda většina ne *15* -
Re: Re: cas
Tak za prví nauč se gramatiku *1* a za druhý vypadá jak kluk tak si ještě radši dojdi k očnímu a nezáviď *13* -
Re: Re: Re: Re: Re: HURÁÁÁÁÁ
Když ho tak nesnášíte tak proč sem lezete? *1* -
Re: Justin
*1* *1* *1* tak tohle je už i na mě moc *1* Panebože zamyslete se lidi *7* vůbec ale absolutně vůbec ho neznáte,vidíte ho jenom na nějakách videoklipech kde se může chovat uplně jinak než ve skutečnosti *9* Já mám ráda jeho hudbu i jeho styl ale tohle už je fakt přehnaný *1* -
Re: hhh
:D koukala jsem na jeho fotky a ani na jedný není nalíčenej takže ? *3* -
Re: Re: Re: Re: justin
tlapka055 a ty jsi s kama *14* *14* -
Re: Re: Re: justin
za zkoušku to stojí tak proč to nezkusit -
Re: Re: Re: Re: Re: HURÁÁÁÁÁ
haha Kačule máš naprostou pravdu! *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: justin
haha a vy věříte , že když vyharaje , že opravdu přijede jo? *15* no tak to teda jako ty jeho živý koncerty nic moc *1* *1* *1* *1* *1* ale když se vám líbí! *16* *15* *10* -
Re: justin
jo já taky ale je tu problém Miley snížila náskok už vede jen o 150 hlasů už aby to skončilo a Justin vyhrál -
justin
ach jo já chcu aby byl v česku i když to mám do o2 areny aspon 5 hodin cesty autem ale já ho tu prostě chci *14* *14* -
Twiiter od justina
Já bych se chtěla zeptat jaký je ten pravý twitter od justina teda pokud náký má *14* *14* *14* :D -
Re: pls
dík -
Re: Re: justin 4ever
jo to jo -
Re: justin 4ever
Jn, je úpa normal, já vím čím to je, onizávidií -
Re: Re: Re: Re: novinky
ale psal se tam podívej určo to tam najdeš -
hhh
vždyt se líčí *1* *1* a ani ještě nemutoval *1*