Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • domca006

Re: RE: AhoOjky...

ahoj..prosimte skoušela jsem ti odepsat na mejl ale máš ho plnej takže mi to nejde odepsat..:( tak mi dyžtak napiš až ho budeš mít trošku vyčistěnej..muj mejl je domca006@email.cz ahojky..:)
  • RE: AhoOjky...

AhoOjky... hle jak si tady byla před 10 minutama a jak si tam psala v tom prispevku o tom JUSTINOVO baráku... tak ... Nedala bys mi plOosím tu mapu ...? myslim jako ta obrázek z venči??? ...

Když tak odepis na :

TerinkAaA55@seznam.cz (Email)
  • domca006

tak mě napadlo..

Tak mě napadlo..nevíte kde přesně v Atlantě žije..? protože díky jedněm mapám se dá možná najít jeho barák a můžete si ho i prohlednout z venčí od silnice..to by byla bomba..takže jestli nevíte přesnou adresu je můj dotaz...díky..:)) *7* *4*
  • Re: Re: Re: Nějaké info...

nemusíš machrovat nee?? :D *7* *7* *1* *1* *1* já taky nemachřím s iq 139. noo...ale...mohla bys teda bejt dost chytrá na to,abys chápala co je KLUK A CO HOLKA *4* věř že tvůj milovanej jay jay kluk není..... *3* *3* *3*
  • sweet.anne

Justin

Justin prostě je HODNĚ talentovaný, ať se vám to líbí nebo ne..
  • sweet.anne

Re: Re: Re: Justin

OMG.
  • sweet.anne

Re: Re: Nějaké info...

Když jsem chodila na základku s rozšířenou výukou AJ a budu chodit na gympl, kde se učí v angličtině, předpokládám, že vím, co to znamená..
  • roxanda

fotky

sem nastvana... dala jsem sem asi pred 3mi dny 5 fotek justina (nove) a nic se tu neobjevilo.. sakra :( *8* *16*
  • z.u.z.k.a

Re: hlasujte!!

http://www.o2arena.cz/O2arena/lstIn q.aspx
  • z.u.z.k.a

hlasujte!!

čau.. chcete Justin v Praze v O2 arene?.. tak hlasujte v ankete honem!.. je tam možnost bud ještě miley cyrus nebo adam lambert!... miley cyrus je první a potom Adam a pak potom až Justin.. takže hlasujte!! :)
  • domca006

Re: sice..

radsi ten odkaz znova..xD http://www.youtube.com/watch?v=LtZK 1M1fQmo
  • domca006

sice..

sice asi starý ale mě se v tomhle videu strašně líbí..:)) http://www.youtube.com/watch?v=LtZK 1M1fQmo je roztomilej..xDD x)) <3 *14*
  • Re: Nějaké info...

je to tam jen anglicky nebo i cesky
  • Re: Re: muuuccq

Hele vidíš, tobé taky není příjemný, když se někdo naváží do Miley, tak se přestaň navážet do Justina...jo *13*
  • Re: Neeeeeeee:(

to víš no....už ho nebaví zástupy pitomých fanynek....chce i fanoušky :D :D
  • Re: Nějaké info...

1. snad female fans ne???? no....počkej,ty vlastně ani nevíš co to znamená vid?? ale hlavně že se tot točíklem justina....upřímně,je mi tě líto...lepší je normální láska,TAHLE platonická jenom ničí pohled na svět :D ale to ti asi nevysvětlím,sni si dál *1* *1* *1* *1* *5* *5* *4* *4* *4* *15* *15*
  • jžš

Lidi proberte se on už odmutoval a má uplně jinej hlas tak mu přestante nadávat že má hlas jak holka :-(
  • tynacool

Re: Re: Re: Justin

Dobře ty!! *1*
  • tynacool

Re: muuuccq

a neni to žádná Mileyna!!!!!!
    Je to mileynka. *1*
  • tynacool

Re: muuuccq

To se nikdy nestane o to se JÁÁÁÁ postarám!!!!!!!!! *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit