Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sweet.anne

Re: Justin

A ještě něco.. ne, že by kluci nesnášeli Justina. Oni nesnáší fakt, že nejsou Justinem. Nebo snad nechcete, aby kvůli vám šílely miliony holek?
  • sweet.anne

Justin

Mám chuť sem po dlouhé době něco napsat. Haters, proč marníte čas nenáviděním 16ti letého kluka? Jestli ho nesnášíte, tak ho nechte na pokoji a nestarejte se o něho. Tím, že sem chodíte a píšete se o něj vlastně zajímáte. Vy jste proti němu NIC. Na Facebooku má přes 6,5 milionů fans a na Twitteru přes 3,5 milionu. Obě alba platinová. Koncerty vyprodané. Stars s ním chtějí dělat duety. Přichází mu nabídky do filmů. Už i vyhrál své první ceny. Ale nejde jen o ten úspěch.. je to jedna z málo celebrit, která se stará o své fanoušky. On ví, odkud pochází a že se mu splnil sen. Na Twitteru si každý den přidává fanoušky, odpovídá jim a posílá zprávy, protože ví, že bez nich by tu nebyl. Každý den se probouzí s tím, že žije svůj sen a dělá to co miluje.
    Těm, co sem píšou hate komenty se jenom směju.. zamyslete se nad tím co říkáte. A jestli ho chcete nenávidět dál, hodně štěstí..
  • sweet.anne

Re: Re: Re: Pinkpop

On se podílel na 3 písničkách na prvním albu a na všech na druhém albu. Takže klid..
  • _ketka_

Re: Re: Pinkpop

Zatím jsem nenašel jediný song, který by si napsal sám. A naživo si to raději pouštět nebudu.
  • alficka

Re: Re: Re: KristenQa_StewarT

Tady asi někdo čte časopisy a věří každému slovu...
  • alficka

Re: Pinkpop

Hehe, ale vždyť on ty písničky píše... Samozřejmě mu s tím pomáhají, ale podílí se na tom psaní. Na playback nezpívá. A myslím, že Justin si ty songy pak na koncertech umí podat skvěle...
  • Re: Re: Re: Pinkpop

přesně si to napsal,nebo třeba Hanson-v roce 95 to byla uplně nej kapela-3 roztomilí malí bráškové,naspívali extrémně jednoduché texty,do showbusinesu je dotlačil papínek,holky je milovaly......a.....dnes o nich 2 třetiny lidí ani neví....a vsadím se že náš milovanej jay-jay bude mít podobnej osud *1* *1* *1* *1* *1* *1* upřímně se na to těším *5* *5* *4* *4* *5* *1* *1*
  • Re: Re: Pinkpop

*1* Tak pravda to je. Producenti většinou nesháněji lidi jen proto, že mají talent, ale protože vymysleli plán jak zase vydělat. Stačí sehnat "slaďouše", kterého když uvidí malá holka v rozmezí 6 - 14 let, tak omdlí. Pak to chce sehnat skladatele chytlavých melodií a tu narvat to jednoduché písně, která není složitá na poslech a vypustit ten hnus do světa. A takových pokusů tu už bylo několik (např. Spice Girls - každá malá holka se v nich mhola najít: jedna sportovkyně, druhá trochu silnější, třetí černoška, další elegantní a poslední blbá blondýnka). A nejhorší a nejsmutnější na tom je, že jim to tady každý žere.
  • Re: Pinkpop

pěkně si to napsal *14* *1* *5* *5* líp bych to nenapsala ani já ;) ;)
  • 8.ball.8

Re: KristenQa_StewarT

*3*
  • 8.ball.8

Re: Pinkpop

+1 *3*
  • Pinkpop

Další tah jak vydělat peníze na dětské naivitě. Slyšel jsem od něho jednu písničku (a to jen tak letmo) a hudba mizerná - žadné výraznější prvky, umělé kraviny, které každý žere protože PC už vyřadilo hudební nástroje, jednoduchá skladba písně (sloka-bridge-refren-sloka... = nuda) ; zpěv - na svůj věk dost nevýzrálý, ale tak příroda je někdy svině, naživo jsem ho neslyšel (doufám že nezpívá na playback, tohle bych vraždil). Jinak pokud jde o talent tak umělec není jen ten kdo umí ve studiu zazpívat písničku, ale umělec je ten který si umí napsat hudbu, text a dokáže aspoň průměrně naživo bez playbacku podat svou píseň. A to, že je v hitparádách první, dělá to, že za něho každá hudebně nevýzrálá holka (nevím jestli aji kluk) posíla hlasy, čímž vlastně pomáhá dostat se státu z finanční krize a tupě rvát peníze do předem promyšleného marketingového tahu.
  • Re: Re: Re: Pro antifanoušky!

no ak ťa to zaujíma, už pár rokov sa venujem gitare a spevu, mám už niečo za sebou, no bohužial tu je ťažké presadiť sa, keď robíš hudbu ktorá ťa baví a naplňuje, namiesto "hudby", ktorá momentálne letí, ako to robí justin a hromada podobných... takže tak
  • roxanda

poradte!! :)

holky, nevite co zase ted justin dela noveho??? :)
  • sarda

Re: lolXD

Mno mě se třeba trovna nelíbí, že na každým videu svým má nějakoou holku, podle mě je to trochu úchylák a taky si zas myslím, že z něho média udělali takovýho toho machýrka a že je ve skutečnosti úplně jinej
  • sarda

Re: Re: Pro antifanoušky!

a ty zpívat umíš??? Nevidíš si vůbec do huby!!! *9*
  • sarda

Re: Re: Re: Re: Pro antifanoušky!

Dobře ok, já Justina nemám ráda, ale zas se na to koukni z týhle stránky. Já si myslím, že talentovanej je, že je supr a že by bylo fajn, kdyby měl pořád tolik fanoušků co ho milujouo atd., ale zas si vem, že Usher mu mohl pomáhat, aby z toho měl prachy a ne třeba, že je to prostě talentovanej kluk a proto mu pomůže. Já tomu nevěřím, ale takhle to taky může být!!! *13*
  • Klouček :)

Justin je roztomilý klouček :)Líbí se mi jak zpívá..ale hlavně mi připadá jako celkem normální kluk se smyslem pro humor.Má krásné upřímné oči v kterých má jiskru a nádherný úsměv. *3*
  • adela.ksinanova

Re: Re: Ahoj

nauc se prvni cesky...a pk tu neco pis!!! *16* *16*
  • Re: Pro antifanoušky!

:D ja proste nemožem z týchto vašich drístov o tom, jak naňho všetci žiarlia, a jaký je talentovaný.. omfg otvorte oči a uši.. že vie spievať? fúú no paráda, každý druhý človek, ktorého poznám, vie celkom slušne spievať.. tu ide o to, že spievať také halušky aké spieva on nie je žiadne umenie, možno vie intonovať, no bohužel spev neni len o tom... ale keď tak premýšlam, v tomto "hudobnom žánri" nie je treba ani to, stačí cute ksichtík a hlásoček, pri ktorom majú všetky 14tky instantný orgazm. je to totiž trafený poP, ktorý v tejto hnusnej dobe tak strašne letí (aj keď nikdy v mojom živote nepochopím *prečo*)... podobných piesní (povedal bych totožných, ale vy, ktorí máte nos na talenty a dobrú hudbu by ste ma za to asi zlinčovali, ehm..) je taká ohromná halda, až mám z toho závraty.. navyše tu ide o decko, ktoré sotva zacapilo šlabikár a už aj spieva o ženských, o láske, a tvári sa, že je najväčší dávač v popovom svete (aj keď to miesto mu prajem.. POĎ, DŽASTIN!!).. vstúpil do sveta, ktorý z neho spraví tak hnusnú, rozmaznanú a namyslenú sviňu (veď o tom je pop, *česť výnimkám*), že ho ani vlastná mater nespozná.. samozrejme, že jeho fanynky pri masturbovaní nad jeho klipmi nepostrehnú nič, na pľaci sa totiž nosí len pop-haircut, pop-smile, a pop-gay-voice.. myslíte, že to, kde je teraz, je výhra či úspech? teraz je v rukách manažéra a vydavateľov, ktorí si sním môžu robiť čo ich napadne (a hlavne to čo vynáša), jeho hudba nebude šíriť myšlienky, dôležité otázky či problémy, a vlastne úplne totálne nič nič nič hodnotné (dajme tomu, že by aj sám chcel, čo pochybujem, ale toto by sa proste nepredávalo, takže nič také, žiadne hlbšie zmysly textov, mohlo by sa totiž stať, že dievčatá, ktoré snívajú o svatbe, či sexe s ním, by jednoducho prestali rozumieť posolstvu jeho piesní)... fakt lepšie by bolo, keby za rok-dva zhorel, pochopil do jakej sračky stúpil, a začal žiť normálny život, poprípade sa začal orientovať na Hudbu (nie "hudbu")... toto mu prajem, a vám takisto *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit