-
Re: Re: KristenQa_StewarT
věř si čemu chceš a nestarej se o to čemu věří ostatní! A jako aby celebrity provokoval je tak to je pěknej chudák stejně má plno lidí kteří ho milujou ale taky plno těch co poznali jakej je no jo dobře tak ať se vám líbí já vám to neberu , ale zpívá děsně! A jako když na něho čekaj posedlý fanoušci a on kolem nich projde uplně v pohodě je ignoruje jako fakt jen aby byl středem pozornosti -
Re: Re: Re: Pro antifanoušky!
hahahahahahahahahahahah musím se smát talent jo tak leda tak na machrování on žádnej talent nemá malý dítě by to zazpívalo stejně a možná i líp! Ale dělejte si co chcete je to váš idol můj ne ! *1* *16* *1* Bobr *1* -
Re: KristenQa_StewarT
To byl určitě drb! Kde bereš tu jistotu, že to je pravda?? Je to pitomost, radši budu věřit interwiev, kde Justin říká přímo do kamery, co si o kom myslí, než když si to přečtu někde v časáku, či bulváru a nebudu mít jistotu, že si to někdo nevymyslel... -
Re: Re: Re: Pro antifanoušky!
Jenže tady nejde o to, že si ty názory můžete říkat a že jsme ve svobodný zemi... Tady jde o to, že vy to sem píšete schválně, abyste Justina i nás ponížili. Prostě normálně a jednoduše provokujete a to mi dost vadí a myslím, že ne jen mě to tak deptá *13* -
Re: Re: Pro antifanoušky!
No a proč si myslíš, že jich má hodně? Protože ta většina fanynek zpozorovala jeho talent a líbí se jim jeho písničky... -
kokněte se prosím
Ahojky prosím vás koukněte se na můj blog http://mw-justinbieber.blog.cz/ a napište někde nějaký komentík děkuju předem papá máte to tu pěkné *14* *14* *14* *4* *4* *14* *14* *3* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *4* *4* -
Re: Re: Ahoj
jo presne kdyby ste vy byly justin bieber tak biste za to taky nemohly me se taky libi a jeho pisne docela taky ti co ho nemusi tak si ho nevsimejte ale uvedomte si ze kdybyste vy byly justin tak co byste delaly?vy za vas hlas taky nemuzete *8* -
Re: Ahoj
tak ho sakra nechte vsichni napokoji on za to nemuze ze ma takovej hlas a mu se prohloubi a tim ze mu budete nadavat nevym co tim viresite nic jen so o vas budou vsichni buh vi co myslet tak ho nechte zit do vas se taky nikdo nenavaz!!!!!!me se jeho songy libi ale vam to nikdo nevnucuje -
Re: Pro antifanoušky!
jo...ták s tebou já vážně souhlasím...Justin je nejleoší na světě...I když abych pravdu řekla poprvé když jsem slyšela jeho song BABY,tak sem si myslela:co to zpívá za holku a potom v rá¨diu říkali že to byl Justin Bieber , tak sem si myslela že to bude nějakej...no ani to říkat nebudu...ale teď jsem zmnenila názor...Justin je prostě NEJ s velkým N....A kdo o něm vypráví tyhle drby tak ať si zamete před svím prahem a pak ať teprve někoho soudí....MILUJU TĚ JUSTINEE....!!♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥ *14* *14* *14* -
jey.b
proste jey je nejlepší:je sldkej umí krásně zpívat a já honeprestanu mít ráda ale není jen to.....on se proste nea popsat slovem nestaila by mi abceda jen abych rekla jak ho mam rada...♥ -
Re: Re: Pro antifanoušky!
A když jse vám tyhle příspěvky nelíbí tak je můžete ignorovat!!!!!Kromě toho jsme ve svobodný zemi kde si člověk může říkat co chce!!!!!! -
PROSTE KAZDY MA NA NAJ SVUJ NAZOR JENZE JÁ VIM ZE TADY NEKOHO URAZIMB O SE TO NEKOMU NEBUDE LIBIT ALE MYSLIM SI ZE KDYS SEM SLYSELA JEHO VSECHNY PISNICKY MEL TAM PO KAZDY JINEJ HLAS TAK TZE SI MYSLIM ZE TO ZPIVA NA PLEJBEK ALE JINAK MA NORMALNI HLAS JAKO 16TILETEJ KLUK KDYS SE KOUKNETEE NA NAKEJ ROZHOVOR NBO NA T JAK MLUVI ZA SCENAAMI TREBA BAABBY TAK MA NORMALNI HLAS.....ANI NE HLLUBIKEJ ANI UKVICENEJ A MYSLIM ZE TEDA UZ MUTOVAL PAC NA VVIDEU KDE SPIVAL KDYS MU BYLO ASI JA NEVIM 11...12 TAK HO MEL ESTE TAKOVEJ DETSKEJ A TED? *13* *7* *4* -
Re: Jo
ty mas icq na Justina??pani ty ses senzacni kdes ho vzala??nedala by si mi ho plosim?:o* -
Re: Re: hlasování
haha jako Gaga je daleko lepší než Bieber! -
Proč ? Proč myslíš že s ním chcou zpívat duety?! protože potom se aspoň umístí n 1. místě nebo aspoň v top 5 v hitparádách protože ty jeho faninky pro něj hlasujou e že jich nemá málo. *13* *8* *16* *10* -
KristenQa_StewarT
Tohle co teď napíšu neberte zle.
Prostě ze začátku jsem Justina neměla ráda protože mi fakt přišel noo sorry ale že zpívá jak holka...Potom jsem , ale slyšela jeho song Baby a protože taky hodně ještě hralo One Time tak jsem si je stáhla do mobilu a poslouchala. Justin nepatřil mezi moje nej zpěváky ale potom když jsem z jednoho rozhovoru vyčetla že si o ostatních celebritách myslí , že jsou namachrovaný,nudný,hnusný, a že by měli přestat zpívat jako to mě teda dostalo nehledě u toho bylo z těch možností bylo jméno mé Fave zpěvačky hodně mě to naštvalo a když se zamyslím Justin má zajímavej hlas ale aby říkal dobrýmu zpěvákovi že zpívá hrozně tak jako.....Nevim možná je to zase drb ale i to že provokuje ostatní celebrity *9* teď napíšete Re: Tipu: Proč sem chodíš? Protože jak jsem četla višchni tady píšou jak mají svůj názor a já ho mám taky! -
ok jako z hlediska fanouška máš pravdu protože já bych to tak napsala taky kdybych byla jeho fanoušek jenže tohle právě všichni ignorujou. Prostě my tohle na diskuzi máme pořád takový příspěvky tipu: Hrozně zpívá,vypadá jako...., atd taky nám to vadí takže vás chápu! -
Pro antifanoušky!
Už jsem to psala dole, ale stejně to napíšu i sem!...
Vy, kdo nemáte Justina rádi a hnusně ho pomlouváte, nebo o něm říkáte věci, který nejsou pravdivý, tak si přečtěte tohle:
Jediný, kdo by se tu měl probrat, jste vy! Nemyslíte si, že kdyby byl fakt tak bez talentu, vypadal a zpíval jak holka, že by o něj měly ostatní hvězdy zájem? Nemyslíte si, že by mu jeho manažer Scooter vůbec volal, kdyby nebyl talentovaný? Že by mu Usher pomáhal s kariérou, kdyby za nic nestál? Že by si s ním ostatní zpěváci chtěli zazpívat duet, kdyby neuměl zpívat? Fakt jste tak zaslepený žárlivostí, nenávistí, nebo něčím podobným? Tak zatraceně otevřete oči!! Je to kluk, který měl prostě štěstí. Využil svého talentu a vyplatilo se mu to. Copak mu to aspoň nemůžete přát? Když se vám nelíbí, tak ho neposlouchejte, vůbec se jím nezabývejte a neztrácejte s ním váš "drahocenný" čas, když zrovna nezapadá do vašeho stylu!!!! -
Re: Re: lolXD
*tmavovlásky -
Když se ti nelíbí - Budiž. (Hele, ale máš fakt dost podobný vyjadřování, jak ta blondýna z toho videa na youtube, nedivila bych se, kdybys to byla fakt ty, ale o to tu nejde.) Hele, jediný, kdo by se tu měl probrat, jste vy! Nemyslíte si, že kdyby byl fakt tak bez talentu, vypadal a zpíval jak holka, že by o něj měly ostatní hvězdy zájem? nemyslíte si, že by mu jeho manažer Scooter vůbec volal, kdyby nebyl talentovaný? Že by mu Usher pomáhal s kariérou, kdyby za nic nestál? Že by si s ním ostatní zpěváci chtěli zazpívat duet, kdyby neuměl zpívat? Fakt jste tak zaslepený žárlivostí, nenávistí, nebo něčím podobným? Tak zatraceně otevřete oči!! *13*