Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kaaataaa

Re: mame jeste 5dni

*20 minut *1*
  • maria.johanna

Re: Re: !!!

mi name? xD troche preklep prde ne xD aha tady se zase nekdo cejti...
  • maria.johanna

Re: Re: Re: Re: MNO

na ticketpro.cz nejspis
  • kaaataaa

mame jeste 5dni

mame jeste petdni na hlasovani tak pokud to pujde hlasujte kazdych 2minut diky http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieb er_My_World_Tour
  • Re: Re: mám ho!!

v Moline
  • domca006

Re: Re: mám ho!!

to by mě taky zajímalo..ale ona tu jaksi eště nebyla no.. :((
  • alficka

prosím vás..

Holky prosím, Radši ani moc už nepiště, že máte jeho icq. Stejně nikde nemáte jistotu, že to je opravdu on a tady se kvůli pár číslům jenom pohádáme! Vždyť stejně teď ani nemůže mít moc čas, aby si psal na icku s fanynkama a to už z toho důvodu, že to icq se rychle šíří a za chvíli si ho ten "Justin" smaže. A taky proto, že před pár dny začalo jeho světové turné a nemá zas tolik času. Vždyť je sotva na twitteru a na facebooku...
  • hsmylove

Re: mám ho!!

Kde jsi byla na koncertě? *7*
  • domca006

Re: Re: Re: Re: Re: mám ho!!

tak uz ne sry..to bylo nejak chvilkovy..:D
  • domca006

Re: Re: Re: Re: Re: mám ho!!

jo a dyžtak..to icq už neexistuje..nwm proc ale asi si ho smazal..chvili sem si s nim psala a najednou bylo fuč..a ted kdyz ho chci najit tak to pise ze neni..:( skoda no..:(
  • domca006

Re: Re: Re: Re: mám ho!!

kdyztak se zaregistruj a napis mi zpravu..takhle je to tezky..podle zprav aspon uvidime ze si mi psala..:D
  • domca006

Re: Re: Re: mám ho!!

jj
  • Re: Re: mám ho!!

Jako myslíš na jeho koncertě?
  • Re: my love

jo já ho taky miluju je proste boží *14* *14* *14*
  • domca006

Re: mám ho!!

a kde si na nem byla?? :)
  • mám ho!!

Ahoj hele mám fakt tutově pravý ICQ na Justina a jakto??byla jsem na jeho koncerte a on mi ho osobne dal!!!wow a jeste mam na neho telefon ale ten nikomu nedam.....tak kdo by ho chtel tak tady je 632651206 *14*
  • beast

Re: Re: Jo

HAAAAAHAHAHAHAHAHAHAA dobry no *15*
  • kaaataaa

Re: Re: Re: Re: Re: Jo

*1* a ty si co!! :D
  • Re: Jo

AHOJ JE MI11 PSALA SI ŽE MÁŠ ICQ NA JUSTINA PROSIM NEDALA BYS MI HO MOC HO TOTIŠ MILUJU A ANGLICKY UMIM TAK TO BUDU V POHO OPRAVDU TĚ MOC PROSIM SRDCE MI PRO NĚJ PLANE *9* *14* *14* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *14* *14* *4* *14*
  • domca006

Rapuje..! xD

Možna už ste to viděli ale je to boží..!! xDD http://www.youtube.com/watch?v=6Oqf WJ8mlTI JB jak rapuje..:D:D fakt boží xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit