-
Re: mame jeste 5dni
*20 minut *1* -
Re: Re: !!!
mi name? xD troche preklep prde ne xD aha tady se zase nekdo cejti... -
Re: Re: Re: Re: MNO
na ticketpro.cz nejspis -
mame jeste 5dni
mame jeste petdni na hlasovani tak pokud to pujde hlasujte kazdych 2minut diky http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieb er_My_World_Tour -
Re: Re: mám ho!!
v Moline -
to by mě taky zajímalo..ale ona tu jaksi eště nebyla no.. :(( -
prosím vás..
Holky prosím, Radši ani moc už nepiště, že máte jeho icq. Stejně nikde nemáte jistotu, že to je opravdu on a tady se kvůli pár číslům jenom pohádáme! Vždyť stejně teď ani nemůže mít moc čas, aby si psal na icku s fanynkama a to už z toho důvodu, že to icq se rychle šíří a za chvíli si ho ten "Justin" smaže. A taky proto, že před pár dny začalo jeho světové turné a nemá zas tolik času. Vždyť je sotva na twitteru a na facebooku... -
Re: mám ho!!
Kde jsi byla na koncertě? *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: mám ho!!
tak uz ne sry..to bylo nejak chvilkovy..:D -
Re: Re: Re: Re: Re: mám ho!!
jo a dyžtak..to icq už neexistuje..nwm proc ale asi si ho smazal..chvili sem si s nim psala a najednou bylo fuč..a ted kdyz ho chci najit tak to pise ze neni..:( skoda no..:( -
Re: Re: Re: Re: mám ho!!
kdyztak se zaregistruj a napis mi zpravu..takhle je to tezky..podle zprav aspon uvidime ze si mi psala..:D -
Re: Re: Re: mám ho!!
jj -
Jako myslíš na jeho koncertě? -
Re: my love
jo já ho taky miluju je proste boží *14* *14* *14* -
Re: mám ho!!
a kde si na nem byla?? :) -
mám ho!!
Ahoj hele mám fakt tutově pravý ICQ na Justina a jakto??byla jsem na jeho koncerte a on mi ho osobne dal!!!wow a jeste mam na neho telefon ale ten nikomu nedam.....tak kdo by ho chtel tak tady je 632651206 *14* -
Re: Re: Jo
HAAAAAHAHAHAHAHAHAHAA dobry no *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Jo
*1* a ty si co!! :D -
Re: Jo
AHOJ JE MI11 PSALA SI ŽE MÁŠ ICQ NA JUSTINA PROSIM NEDALA BYS MI HO MOC HO TOTIŠ MILUJU A ANGLICKY UMIM TAK TO BUDU V POHO OPRAVDU TĚ MOC PROSIM SRDCE MI PRO NĚJ PLANE *9* *14* *14* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *14* *14* *4* *14* -
Rapuje..! xD
Možna už ste to viděli ale je to boží..!! xDD http://www.youtube.com/watch?v=6Oqf WJ8mlTI JB jak rapuje..:D:D fakt boží xD